Deel uw ervaring

Wij waarderen het zeer als u uw ervaring met ons wilt delen. Gebruik het onderstaande formulier om uw ervaring te delen:

Name
Email
Review Title
Rating
Review Content

 

Ervaringen van klanten:

Nieuwe keuken

Beoordelingen
★★★★★
Erg blij met mijn nieuwe keuken, hartstikke bedankt voor het advies over mijn keukenblad. Groetjes Marjanne
- Marjanne de Bruijn

complete installatie

Beoordelingen
★★★★★
Mooie showroom en goede prijzen. bedankt voor de installatie, eindresultaat is prachtig. Peter, Maassluis
- Peter

Badkamer

Beoordelingen
★★★★★
In 2012 een gehele badkamer en 2 toiletruimte,s, laten instaleren en daar waren we dermate tervreden mee dat we nu wederom door Multi keuekn en Bad een keuken, vloer en dergelijke laten instaleren. Geweldige service en perfecte en vakkundige instalatie door vakmensen. Wij raden een ieder dit bedrijf aan.
- Henk Koblank

Grote verbouwing

Beoordelingen
★★★★★
Wij hebben zeer prettige ervaring met dit bedrijf. De grote verbouwing is zeer goed verlopen. Eerst werd het hele appartement gestript en het puin afgevoerd, daarna de elektriciteit uitgebreid. Waarna er een nieuwe keuken, bijkeuken, badkamer en toilet geplaatst is. De plafonds gespoten, alle wanden gespachtelputzt al het houtwerk geschilderd en een PVCvloer gelegd. Kortom een zeer grote klus die ze op de afgesproken tijd geheel spic en span opgeleverd hebben. We werden er zeer goed en deskundig geadviseerd met inachtneming van onze eigen ideeën. Er zijn korte lijnen en iedereen is aanspreekbaar. Een aanbeveling voor iedereen die een binnen verbouwing overweegt!!
- M.H.M. Burggraaf-kloosterman

Installatie

Beoordelingen
★★★★★
Top service van Multikeukenenbad. Installateur, was prima op tijd en heeft prima werk geleverd met hier en daar tips over de badkamer. Ben normaal zeer kritisch, maar dit was echt perfect !! Ga zo door !! Fijne feestdagen
- Badie

Keuken

Beoordelingen
★★★★★
Paul, John en jullie medewerker(s), Bedankt voor alle werkzaamheden bij het afwerken van onze keuken.  Terzake kundige mensen, die alles bijwerken tot in de details.  Ik heb mijn dochter en schoonzoon in verband met in de nabije toekomst plannen geadviseerd naar jullie te gaan. Zij zijn dat ook zeker van plan. Ook gezien andere positieve reacties van hun vrienden hier in Maassluis. En niet te vergeten....de enorme service, de klantvriendelijkheid en het meedenken.  Groet, Wim en Conny
- Wim

Beoordelingen
★★★★★
Geweldige service wat al begon bij het ontwerpen van de keuken en advies over de indeling tot montage en na-service. De mannen hebben top werk geleverd waarbij elke dag alles netjes achtergelaten werd. We zijn ontzettend blij met onze nieuwe keuken en de kwaliteit van de spullen. Multi keuken en bad is een echte aanrader als je opzoek bent naar een top kwaliteit keuken met goede persoonlijke service!
- Silvan van Twist

Verbouwing bovenverdieping

Beoordelingen
★★★★★
In het afgelopen halfjaar is bij ons op de gehele bovenverdieping op zeer vakkundige wijze een erg mooie PVC vloer gelegd. Vervolgens is ook de verbouwing van de badkamer door Multi verzorgd. Ook met dit resultaat zijn wij zeer tevreden, waarbij voor het tegelwerk een extra compliment. Tenslotte willen we iedereen van Multi bedanken voor de fijne samenwerking, in het bijzonder het contact met Paul de Raven hebben wij erg op prijs gesteld.
- Marjolijne