Over ons

Multi Keuken & Bad…. Al jarenlang een begrip in Maassluis en omstreken.

De naam Multi Keuken en Bad laat aan duidelijkheid niets te wensen over. Multi staat voor veel. En veel hebben we u dan ook te bieden in onze aantrekkelijke showroom die met een oppervlakte van 900 m2 de grootste in de regio is.

Naast complete keukens en badkamers vindt u bij Multi Keuken en Bad een ruim assortiment schuifwandkasten, PVC vloeren en stalen deuren. Ook voor al uw verbouwingswerkzaamheden binnenshuis kunt u bij ons terecht. Doordat Multi Keuken en Bad nauw samenwerkt met de eveneens in het pand gevestigde bouwmarkt KARWEI, kunt u al uw verbouwingswensen direct onder één dak regelen.

De kracht van Multi Keuken en Bad is de vakkundigheid van onze medewerkers. Ons omvangrijke, creatieve en getrainde montageteam staat garant voor een perfecte afwerking en een ongekend hoge servicegraad. De garanties gaan veel verder dan de fabrieksgaranties van materiaal of apparatuur. Niets voor niets behoren al vele particulieren, bedrijven en woningstichtingen tot onze gewaardeerde relaties. Wij beloven u een blijvende tevredenheid, ook in de jaren ná de installatie.

Ons daglichtrijke pand aan de Elektraweg 7 straalt uit wat we nastreven: kwaliteit, volledigheid en uitermate tevreden klanten. Kortom MULTI-service! We hopen u snel te zien in onze showroom!

Multi Keuken & Bad
Elektraweg 7
3144CB Maassluis

T: 010 592 24 11
F: 010 592 26 02
E: info@multikeukenenbad.nl

 

Neem ook een kijkje op onze andere sites: binnenverbouwingen.nl en kantorenverbouwen.nl

Openingstijden
Dinsdag t/m Vrijdag – 9:00 uur – 17:00 uur
Zaterdag – 9:00 uur – 16:30 uur
Zon- & feestdagen – Gesloten