Sanitair Delft, Delfgauw, Pijnacker & Berkel en Rodenrijs

Met levensloopbestendig sanitair bent u klaar voor de toekomst

Ook voor u een passende oplossing!

Groot aanbod sanitair

Benieuwd of wij u kunnen helpen met uw sanitair?

Neem direct contact op om een afspraak te maken! 

Heerlijk wonen en er blijven wonen, dankzij het aanbod aan sanitair in de buurt van Delft, Delfgauw, Pijnacker en Berkel en Rodenrijs. Dan bent u bij Multi Keuken & Bad aan het juiste adres. Wij bieden u een zeer breed assortiment aan sanitair. Inclusief eventuele bezorging, montage en installatie in de hele regio Delft, Delfgauw, Pijnacker en Berkel en Rodenrijs. Van badkamermeubels tot toiletten, radiatoren, ligbaden, kranen en accessoires. Al ons sanitair voor elke smaak en voor ieder budget in de regio van Delft, Delfgauw, Pijnacker en Berkel en Rodenrijs laat zich overigens kenmerken door de term levensloopbestendig. Wij bieden u een duurzame sanitair investering die erop gericht is over een badkamer te beschikken die zeer eenvoudig aan te passen is als dat nodig is. Zonder er bijvoorbeeld ‘ziekenhuisachtig’ uit te zien. Dankzij een slimme selectie qua sanitair heeft u dus de mogelijkheid om zeer lang van uw badkamer te genieten. Ook als het met uw gezondheid wat minder gaat.

Het aanbod aan sanitair in de buurt van Delft, Delfgauw, Pijnacker & Berkel en Rodenrijs

Iedereen wordt ouder en hoe naar ook, soms zijn lichamelijke beperkingen niet te vermijden. Vaak is dan het gevolg dat bepaalde kamers, de badkamer niet in het minst, aangepast moeten worden. Gelukkig bieden wij een assortiment aan sanitair in de buurt van Delft, Delfgauw, Pijnacker en Berkel en Rodenrijs dat u de kans geeft om vrijwel uw gehele leven van uw badkamer te genieten, zonder dat er sprake hoeft te zijn van grootschalige verbouwingen. Dit zijn badkamers met een hoge levensloopbestendigheid. Er zijn dan ook vele mogelijkheden in ons aanbod aan sanitair in de buurt van Delft, Delfgauw, Pijnacker en Berkel en Rodenrijs. Een ruime selectie aan verschillende artikelen die niet alleen zeer handig en zelfs noodzakelijk zijn, maar ook erg mooi in design.

Heeft u geen idee welk sanitair in de buurt van Delft, Delfgauw, Pijnacker en Berkel en Rodenrijs het beste bij uw situatie past of gaat passen? Geen nood, we helpen u graag.

Kom eens langs

In onze 900m2 showroom bent u meer dan welkom. Er staat altijd een enthousiaste medewerker voor u klaar om u op uw gemak te begeleiden door ons prachtige assortiment aan sanitair. Makkelijk bereikbaar vanuit onder andere: Delft, Delfgauw, Pijnacker en Berkel en Rodenrijs. Ons advies is gebaseerd op ervaring en deskundigheid en maakt het dat u bij ons altijd de juiste keuze maakt.

Welk sanitair in de buurt van Delft, Delfgauw, Pijnacker en Berkel en Rodenrijs u ook zoekt, u vindt het bij ons!

Wat hebben wij zoal opgeleverd?

Een zeer grote klus die op de afgesproken tijd geheel spic en span opgeleverd is. We werden zeer goed en deskundig geadviseerd met inachtneming van onze eigen ideeën.
M. Plaat
Maassluis

Adviesgesprek op maat

Maak direct een afspraak

Benieuwd of wij u kunnen helpen met uw binnenverbouwing, keuken, badkamer, stalen deuren, pvc vloer, etc.?

Neem direct contact op om een afspraak te maken! 

Openingstijden
Dinsdag t/m Vrijdag – 9:00 uur – 17:00 uur
Zaterdag – 9:00 uur – 16:30 uur
Zon- & feestdagen – Gesloten

Multi Keuken & Bad
Elektraweg 7
3144CB Maassluis

T: 010 592 24 11
F: 010 592 26 02
E: info@multikeukenenbad.nl

 

Neem ook een kijkje op onze andere sites: binnenverbouwingen.nl en kantorenverbouwen.nl

Ons werkgebied

De showroom is gevestigd in Maassluis. Ons werkgebied beslaat een ruime omgeving. Zo hebben wij klanten in o.a. Delft, Den Haag, Maasdijk en Kwintsheul.