Sanitair Den Haag, Voorburg, Rijswijk & Wateringen

Met levensloopbestendig sanitair bent u klaar voor de toekomst

Ook voor u een passende oplossing!

Groot aanbod sanitair

Benieuwd of wij u kunnen helpen met uw sanitair?

Neem direct contact op om een afspraak te maken! 

Sanitair voor u in Den Haag, Voorburg, Rijswijk en Wateringen waar u de rest van uw leven plezier van zult hebben? Als u nu prettig woont en geen plannen heeft om te gaan verhuizen, zou het dan niet een fijn idee zijn als u er ook als het (lichamelijk) iets minder gaat kan blijven wonen? Ook dan bent u bij Multi Keuken & Bad aan het juiste adres. Ons aanbod aan sanitair voor u in de hele regio Den Haag, Voorburg, Rijswijk en Wateringen laat zich niet alleen kenmerken als divers, van hoge kwaliteit en voor scherpe prijzen maar ook als levensloopbestendig. Wij bieden sanitair voor u, in ons werkgebied Den Haag, Voorburg, Rijswijk en Wateringen, dat u in staat stelt om ervan te genieten, ook op latere leeftijd of als er helaas sprake is van een langdurige ziekte of aandoening.

Levensloopbestendig sanitair voor u in Den Haag, Voorburg, Rijswijk & Wateringen

De badkamer is een van de meeste belangrijkste ruimtes in uw woning. Het is ook een ruimte die als men ouder wordt, of als er sprake is van een handicap, vaak de meeste aanpassingen vereist. Door slim in te kopen en gebruik te maken van de laatste trends en ontwikkelingen is ons sanitair voor u in Den Haag, Voorburg, Rijswijk en Wateringen hierop voorbereid. Denkt u aan voldoende bewegingsruimte, antislip of bijvoorbeeld een douchekraan op een goed bereikbare hoogte. Ons sanitair voor u in Den Haag, Voorburg, Rijswijk en Wateringen is zo ontwikkeld dat er zeer veel winst te behalen valt qua aanpassingen, zonder dat dit veel voeten in de aarde heeft. En ook het uiterlijk van het sanitair is gebaseerd op het voldoen aan uw smaak en niet op een technische noodzaak.

Komt u inspiratie opdoen in onze showroom?

Ook als het gaat om sanitair voor u in Den Haag, Voorburg, Rijswijk en Wateringen bent u bij ons dus aan het juiste adres. We heten u dan ook graag welkom in onze prachtige 900 m2 grote showroom. Hier krijgt u een goed beeld van wat we u allemaal kunnen aanbieden aan sanitair. Er staat altijd een enthousiaste medewerker voor u klaar om samen met u door ons aanbod en mogelijkheden heen te lopen. Een kop koffie hoort daar uiteraard ook bij.

Ook voor sanitair voor u in Den Haag, Voorburg, Rijswijk en Wateringen bent u bij Multi Keuken & Bad aan het juiste adres!

Wat hebben wij zoal opgeleverd?

Een zeer grote klus die op de afgesproken tijd geheel spic en span opgeleverd is. We werden zeer goed en deskundig geadviseerd met inachtneming van onze eigen ideeën.
M. Plaat
Maassluis

Adviesgesprek op maat

Maak direct een afspraak

Benieuwd of wij u kunnen helpen met uw binnenverbouwing, keuken, badkamer, stalen deuren, pvc vloer, etc.?

Neem direct contact op om een afspraak te maken! 

Openingstijden
Dinsdag t/m Vrijdag – 9:00 uur – 17:00 uur
Zaterdag – 9:00 uur – 16:30 uur
Zon- & feestdagen – Gesloten

Multi Keuken & Bad
Elektraweg 7
3144CB Maassluis

T: 010 592 24 11
F: 010 592 26 02
E: info@multikeukenenbad.nl

 

Neem ook een kijkje op onze andere sites: binnenverbouwingen.nl en kantorenverbouwen.nl

Ons werkgebied

De showroom is gevestigd in Maassluis. Ons werkgebied beslaat een ruime omgeving. Zo hebben wij klanten in o.a. Delft, Den Haag, Maasdijk en Kwintsheul.