Sanitair voor u in Den Haag, Voorburg, Rijswijk en Wateringen waar u de rest van uw leven plezier van zult hebben? Als u nu prettig woont en geen plannen heeft om te gaan verhuizen, zou het dan niet een fijn idee zijn als u er ook als het (lichamelijk) iets minder gaat kan blijven wonen? Ook dan bent u bij Multi Keuken & Bad aan het juiste adres. Ons aanbod aan sanitair voor u in de hele regio Den Haag, Voorburg, Rijswijk en Wateringen laat zich niet alleen kenmerken als divers, van hoge kwaliteit en voor scherpe prijzen maar ook als levensloopbestendig. Wij bieden sanitair voor u, in ons werkgebied Den Haag, Voorburg, Rijswijk en Wateringen, dat u in staat stelt om ervan te genieten, ook op latere leeftijd of als er helaas sprake is van een langdurige ziekte of aandoening.

Vrijblijvend een sanitair offerte aanvragen?

Levensloopbestendig sanitair voor u in Den Haag, Voorburg, Rijswijk & Wateringen

De badkamer is een van de meeste belangrijkste ruimtes in uw woning. Het is ook een ruimte die als men ouder wordt, of als er sprake is van een handicap, vaak de meeste aanpassingen vereist. Door slim in te kopen en gebruik te maken van de laatste trends en ontwikkelingen is ons sanitair voor u in Den Haag, Voorburg, Rijswijk en Wateringen hierop voorbereid. Denkt u aan voldoende bewegingsruimte, antislip of bijvoorbeeld een douchekraan op een goed bereikbare hoogte. Ons sanitair voor u in Den Haag, Voorburg, Rijswijk en Wateringen is zo ontwikkeld dat er zeer veel winst te behalen valt qua aanpassingen, zonder dat dit veel voeten in de aarde heeft. En ook het uiterlijk van het sanitair is gebaseerd op het voldoen aan uw smaak en niet op een technische noodzaak.

Komt u inspiratie opdoen in onze showroom?

Ook als het gaat om sanitair voor u in Den Haag, Voorburg, Rijswijk en Wateringen bent u bij ons dus aan het juiste adres. We heten u dan ook graag welkom in onze prachtige 900 m2 grote showroom. Hier krijgt u een goed beeld van wat we u allemaal kunnen aanbieden aan sanitair. Er staat altijd een enthousiaste medewerker voor u klaar om samen met u door ons aanbod en mogelijkheden heen te lopen. Een kop koffie hoort daar uiteraard ook bij.

Ook voor sanitair voor u in Den Haag, Voorburg, Rijswijk en Wateringen bent u bij Multi Keuken & Bad aan het juiste adres!

Meest gezocht deze maand:

Badkamers Maassluis Keukens Rotterdam Binnenverbouwingen Naaldwijk Keukenapparatuur Vlaardingen Woninginrichting MaaslandBadkamers Rotterdam Keukens Naaldwijk Keukenapparatuur Naaldwijk Woninginrichting Maassluis Garderobekasten Naaldwijk Garderobekasten ´s-Gravenzande Kastenwand Maassluis Kastenwand De Lier Kastenwand Naaldwijk Kastenwand ´s-Gravenzande Kastenwand Rotterdam Kastenwand Schiedam Kastenwand Maasland Kastenwand Vlaardingen PVC vloeren Maassluis PVC vloeren ´s-Gravenzande PVC vloeren Rotterdam PVC vloeren Vlaardingen Schuifdeuren op maat Maassluis Schuifdeuren op maat Naaldwijk Schuifdeuren op maat ´s-Gravenzande Schuifdeuren op maat Rotterdam Schuifdeuren op maat Schiedam Schuifdeuren op maat Maasland Schuifdeuren op maat Vlaardingen Schuifdeurkasten Naaldwijk Schuifdeurkasten ´s-Gravenzande Schuifdeurkasten Rotterdam Schuifdeurkasten Schiedam Schuifdeurkasten Maasland Schuifwandkast Maassluis Schuifwandkast De Lier Schuifwandkast Naaldwijk Schuifwandkast ´s-Gravenzande Schuifwandkast Rotterdam Schuifwandkast Schiedam Schuifwandkast Maasland Schuifwandkast Vlaardingen  Schuifwandkasten Den Haag, Schuifwandkasten  Voorburg, Schuifwandkasten Rijswijk, Schuifwandkasten Wateringen, Schuifwandkasten Maasdijk, Schuifwandkasten Hoek van Holland, Schuifwandkasten Monster, Schuifwandkasten Westerlee, Sanitair Maasdijk, Sanitair Hoek van Holland, Sanitair Monster, Sanitair Westerlee, Sanitair Den Haag, Sanitair Voorburg, Sanitair Rijswijk, Sanitair Wateringen, Sanitair Delft, Sanitair Delftgauw, Sanitair Pijnacker, Sanitair Berkel en RodenrijsKastenwanden Maasdijk, Kastenwanden Hoek van Holland, Kastenwanden Monster, Kastenwanden Westerlee, Kastenwanden Den Haag, Kastenwanden Voorburg, Kastenwanden Rijswijk, Kastenwanden Wateringen, Kastenwanden Delft, Kastenwanden Delfgauw, Kastenwanden Pijnacker, Kastenwanden Berkel en Rodenrijs