Sanitair Maasdijk, Hoek van Holland, Monster & Westerlee

Met levensloopbestendig sanitair bent u klaar voor de toekomst

Ook voor u een passende oplossing!

Groot aanbod sanitair

Benieuwd of wij u kunnen helpen met uw sanitair?

Neem direct contact op om een afspraak te maken! 

Zoekt u alle keuze in sanitair in de omgeving van Maasdijk, Hoek van Holland, Monster en Westerlee? Dan bent u bij Multi Keuken & Bad aan het juiste adres. Met onze showroomoppervlakte van 900m2 zijn we de grootste aanbieder van sanitair in de omgeving van Maasdijk, Hoek van Holland, Monster en Westerlee. Maar niet zomaar sanitair. U geniet van uw woning, bent er trots op. Het is dan ook de basis van uw leven waar u kunt genieten en ontspannen, kortom waar u leeft. Maak dan ook als het gaat om het aanbod aan sanitair in de hele regio Maasdijk, Hoek van Holland, Monster en Westerlee de keuze voor een kwaliteit die als levensloopbestendig te bestempelen valt. Alles wat wij aanbieden aan sanitair voldoet in kwaliteit aan deze hoge eis, die zich laat meten in de zeer lange levensduur van de artikelen zelf, maar die ook zo ontwikkeld is dat toekomstige aanpassingen zeer eenvoudig zijn.

Ruim voldoende keuze aan sanitair in de omgeving van Maasdijk, Hoek van Holland, Monster & Westerlee

Meer dan voldoende keuze binnen een enorm assortiment aan sanitair in de omgeving van Maasdijk, Hoek van Holland, Monster en Westerlee dat klaar is voor de toekomst wordt bij ons gecombineerd met een zeer sterke service en zeer gunstige prijsstellingen. Artikelen die klaar zijn voor de toekomst en voor iedere levensfase zijn in het bijzonder geschikt voor 50-plussers. Daar komt bij dat u in uw keuze van ons sanitair in de omgeving van Maasdijk, Hoek van Holland, Monster en Westerlee altijd bij ons terecht kunt voor advies. Onze enthousiaste medewerkers adviseren u graag m.b.t. mogelijkheden binnen ons ruime assortiment aan sanitair en helpen u om de juiste keuze te maken passend bij uw woon-situatie.

De vele mogelijkheden..

Iedereen moet zich comfortabel voelen in zijn/haar huis. Ons aanbod aan levensloopbestendig sanitair in de omgeving van Maasdijk, Hoek van Holland, Monster en Westerlee is hier meer dan geschikt voor. We hebben in ons assortiment dan ook rekening gehouden met vrijwel iedere situatie. Wij bieden sanitair dat geschikt is voor ouderen, gehandicapten en andere situaties die uw woonplezier anders kunnen bemoeilijken. Alles even mooi, van een uiterst hoge kwaliteit en makkelijk af te stemmen op uw situatie nu en in de toekomst. Wij helpen u graag.

Dus voor het aanbod aan sanitair in de omgeving van Maasdijk, Hoek van Holland, Monster en Westerlee gaat u naar Multi Keuken & Bad.

Wat hebben wij zoal opgeleverd?

Een zeer grote klus die op de afgesproken tijd geheel spic en span opgeleverd is. We werden zeer goed en deskundig geadviseerd met inachtneming van onze eigen ideeën.
M. Plaat
Maassluis

Adviesgesprek op maat

Maak direct een afspraak

Benieuwd of wij u kunnen helpen met uw binnenverbouwing, keuken, badkamer, stalen deuren, pvc vloer, etc.?

Neem direct contact op om een afspraak te maken! 

Openingstijden
Dinsdag t/m Vrijdag – 9:00 uur – 17:00 uur
Zaterdag – 9:00 uur – 16:30 uur
Zon- & feestdagen – Gesloten

Multi Keuken & Bad
Elektraweg 7
3144CB Maassluis

T: 010 592 24 11
F: 010 592 26 02
E: info@multikeukenenbad.nl

 

Neem ook een kijkje op onze andere sites: binnenverbouwingen.nl en kantorenverbouwen.nl

Ons werkgebied

De showroom is gevestigd in Maassluis. Ons werkgebied beslaat een ruime omgeving. Zo hebben wij klanten in o.a. Delft, Den Haag, Maasdijk en Kwintsheul.