Inloopkasten Maassluis, Maasland, Maasdijk

Inloopkasten op maat voor ieder budget

Ook voor u een passende oplossing!

Wij verzorgen uw verbouwing van A tot Z!

Ook voor u een passende oplossing! Wij verzorgen uw tegelvloer van A tot Z!

Benieuwd naar de mogelijkheden aan inloopkasten? Neem een kijkje in de showroom of neem contact op om een afspraak te maken! 

Zoekt u de meest handige inloopkasten in de regio Maassluis, Maasland, Maasdijk? MultiKeuken en Bad levert én installeert ze. Dit is een chique oplossing: gemakkelijk loopt u de kast in om uw kleren uit te zoeken en weer op te bergen. U kunt hier alles bewaren wat u draagt: schoenen, riemen, sierraden en nog veel meer. Zo ligt alles uit het zicht en heeft u een opgeruimd huis. Bovendien heeft u volledig overzicht over al uw kleding, dus zoekt u gemakkelijk uit wat bij elkaar past. Wij maken deze inloopkasten voor klanten in onder andere: Maassluis, Maasland en Maasdijk. Neem nu contact met ons op, of bezoek onze showroom!

Inloopkast op maat?

Het grootste voordeel van inloopkasten, is dat u hiermee optimaal uw ruimte benut. Zelfs op minder voor de hand liggende plaatsen: onder een schuin plafond, een hoek, of elke andere plek waarvan u waardevolle kastruimte wilt maken. Ook kunt u inloopkasten perfect laten aansluiten op de stijl van uw woning of kantoor in Maassluis, Maasland of Maasdijk. Hiervoor biedt MultiKeuken en Bad u een breed assortiment met trendy en stijlvolle oplossingen voor inloopkasten. Deze bouwen wij voordelig en geheel op maat, door middel van nauwkeurige metingen en ontwerpen.

Inloopkasten bekijken en vergelijken

De mooiste voorbeelden van inloopkasten? Deze vindt u in onze showroom. Hier ziet u de fraaiste, voordeligste en meest veelzijdige producten in het echt, zodat u goed kunt vergelijken. U zult zien hoe gebruiksvriendelijk de producten zijn, welke materialen en kleuren mogelijk zijn en welke deuren of schuifwanden het beste passen bij uw smaak. Heeft u vragen over inloopkasten? Onze adviseurs denken graag met u mee en geven u persoonlijk advies op maat. U vindt onze showroom in Maassluis, die vanuit Maasland en Maasdijk gemakkelijk is te bereiken.

Inloopkasten met schuifwand in Maassluis, Maasland of Maasdijk?

Een voordelige en fraaie oplossing voor inloopkasten zijn schuifwanden. Deze zorgen elke keer weer voor een royaal gevoel, als u in één beweging uw inloopkast opent. Zo heeft u meteen overzicht en toegang tot alles in uw kast. Daarna kan de kast weer even makkelijk dicht en heeft uw woonkamer, slaapkamer of kantoor dankzij de grote egale wand meteen weer een rustige en stijlvolle uitstraling. Voor inloopkasten bieden wij schuifwanden met uiteenlopende kleuren en decors. Spiegeldeuren en deuren met gekleurd glas zijn ook mogelijk. Bent u in Maassluis, Maasland of Maasdijk woonachtig/gevestigd? Kom dan eens langs in onze showroom en bekijk en vergelijk onze oplossingen!

Een zeer grote klus die op de afgesproken tijd geheel spic en span opgeleverd is. We werden zeer goed en deskundig geadviseerd met inachtneming van onze eigen ideeën.
M. Plaat
Maassluis

Wat inspiratie en wat hebben wij zoal opgeleverd

Adviesgesprek op maat

Maak direct een afspraak

Benieuwd of wij u kunnen helpen met uw binnenverbouwing, keuken, badkamer, stalen deuren, pvc vloer, etc.?

Neem direct contact op om een afspraak te maken! 

Openingstijden
Dinsdag t/m Vrijdag – 9:00 uur – 17:00 uur
Zaterdag – 9:00 uur – 16:30 uur
Zon- & feestdagen – Gesloten

Multi Keuken & Bad
Elektraweg 7
3144CB Maassluis

T: 010 592 24 11
F: 010 592 26 02
E: info@multikeukenenbad.nl

 

Neem ook een kijkje op onze andere sites: binnenverbouwingen.nl en kantorenverbouwen.nl

Ons werkgebied

De showroom is gevestigd in Maassluis. Ons werkgebied beslaat een ruime omgeving. Zo hebben wij klanten in o.a. Maassluis, Naaldwijk, Rotterdam, Vlaardingen en Westerlee