Inloopkasten Vlaardingen en Schiedam

Inloopkasten op maat voor ieder budget

Ook voor u een passende oplossing!

Wij verzorgen uw verbouwing van A tot Z!

Ook voor u een passende oplossing! Wij verzorgen uw tegelvloer van A tot Z!

Benieuwd naar de mogelijkheden aan inloopkasten? Neem een kijkje in de showroom of neem contact op om een afspraak te maken! 

Zoekt u de fraaiste inloopkasten van Vlaardingen en Schiedam? Bezoek dan MultiKeuken en Bad. Wij bieden alle producten en diensten die nodig zijn voor inloopkasten. Denk aan deuren, schuifwanden, kastdelen, verlichting, vloeren en nog veel meer. Daarnaast verzorgt ons deskundige montageteam het professionele timmerwerk en de gehele afwerking. Ook krijgt u uiteraard advies op maat. Bovendien komen wij graag inmeten als u in Vlaardingen of Schiedam woonachtig bent. Neem nu contact met ons op voor advies. Vraag ook om onze offerte op maat!

Vakkundig montageteam

De kwaliteit van uw inloopkast(en) is natuurlijk afhankelijk van materialen, constructie en afwerking. Hiervoor is grote expertise in maatwerk vereist. Het loont dan ook om te zoeken naar een ervaren specialist in verbouwingen. Voor Vlaardingen en Schiedam is dat MultiKeuken en Bad. In ons team werken monteurs die hun vak tot in de puntjes beheersen. Wij staan dan ook voor volledige tevredenheid voor al onze inloopkasten en leveren deze met tevredenheidsgarantie!

Inloopkasten bekijken in onze showroom

Wilt u dat uw inloopkasten perfect passen bij uw smaak, budget en uw woning in Vlaardingen of Schiedam? Natuurlijk heeft u zo uw eigen wensen, dus bieden wij ruime keuze in materialen en onderdelen. Wilt u de verschillende kleuren, patronen en afwerkingen in het echt zien? Een bezoek aan onze showroom is dan een uitkomst: hier staan de verschillende kasten opgesteld, zodat u uw keuze makkelijk kunt maken. Hierbij is ook het advies van onze adviseurs van grote meerwaarde. Zo weet u waar u aan toe bent en wat er mogelijk is. Kom langs en doe inspiratie op!

Perfect op maat

Wij leveren niet alleen de mooiste producten en montage: ook verzorgen wij exact maatwerk voor iedere indeling en plaatsing, waar u de inloopkast(en) ook wilt hebben. Bijvoorbeeld onder een schuin dak, een hoek, een nis of andere ongebruikte ruimte die perfect is voor een of meerdere inloopkasten. Zo wordt uw kast een echte aanvulling op uw woning of kantoor. Bent u in Vlaardingen of Schiedam gevestigd? Wij komen graag bij u langs voor het geven van advies en het inmeten!

Alles voor inloopkasten in Vlaardingen, Schiedam en omstreken

Wij leveren alles voor inloopkasten. U heeft brede keuze uit een divers aanbod. U kunt kiezen uit kastdeuren met diverse kleuren en afwerkingen. Zoals deuren met spiegels of glas. Schuifwanden zijn ook een elegante oplossing, deze maken uw inloopkas(en) extra toegankelijk en gebruiksvriendelijk. Een even brede keuze heeft u uit de onderdelen voor inloopkasten, zoals verlichting en vloeren. Kom deze bekijken in onze showroom in Maassluis, snel en makkelijk bereikbaar vanuit Vlaardingen en Schiedam.

Een zeer grote klus die op de afgesproken tijd geheel spic en span opgeleverd is. We werden zeer goed en deskundig geadviseerd met inachtneming van onze eigen ideeën.
M. Plaat
Maassluis

Wat inspiratie en wat hebben wij zoal opgeleverd

Adviesgesprek op maat

Maak direct een afspraak

Benieuwd of wij u kunnen helpen met uw binnenverbouwing, keuken, badkamer, stalen deuren, pvc vloer, etc.?

Neem direct contact op om een afspraak te maken! 

Openingstijden
Dinsdag t/m Vrijdag – 9:00 uur – 17:00 uur
Zaterdag – 9:00 uur – 16:30 uur
Zon- & feestdagen – Gesloten

Multi Keuken & Bad
Elektraweg 7
3144CB Maassluis

T: 010 592 24 11
F: 010 592 26 02
E: info@multikeukenenbad.nl

 

Neem ook een kijkje op onze andere sites: binnenverbouwingen.nl en kantorenverbouwen.nl

Ons werkgebied

De showroom is gevestigd in Maassluis. Ons werkgebied beslaat een ruime omgeving. Zo hebben wij klanten in o.a. Maassluis, Naaldwijk, Rotterdam, Vlaardingen en Westerlee

⭐ 10 JAAR GARANTIE OP ZORGELOOS WONEN! * ⭐

Vacature Adviseur / Verkoper

Ben je ook werken op koopzondagen, in de avond en op feestdagen zat? Bekijk dan onze vacature.