Inloopkasten Naaldwijk, Hoek van Holland, ’s-Gravenzande

Inloopkasten op maat voor ieder budget

Ook voor u een passende oplossing!

Wij verzorgen uw verbouwing van A tot Z!

Ook voor u een passende oplossing! Wij verzorgen uw tegelvloer van A tot Z!

Benieuwd naar de mogelijkheden aan inloopkasten? Neem een kijkje in de showroom of neem contact op om een afspraak te maken! 

Wilt u de meest praktische inloopkasten van Naaldwijk, Hoek van Holland en ’s-Gravenzande zien? Die worden gemaakt door MultiKeuken en Bad! Hiervoor bieden wij prachtige producten, én het professionele timmerwerk dat hiervoor nodig is. Daarnaast bieden wij u advies en komen wij inmeten op locatie in de regio: Naaldwijk, Hoek van Holland, ’s-Gravenzande. Het resultaat is zo niet alleen prachtig, maar ook voordelig. Vraag nu een offerte bij ons aan! Meer weten? Neem contact met ons op!

De perfecte inloopkast(en) voor u

MultiKeuken en Bad maakt de mooiste inloopkasten. Niet alleen omdat wij hiervoor de fraaiste producten en installatie verzorgen, maar ook omdat wij maatwerk leveren. Wij maken uw inloopkast(en)geheel naar wens: met de juiste indeling, kleur, afwerking en afsluiting. Zo zit uw kast als gegoten, net als uw kleren! Een waardevolle aanvulling op uw woning/pand in Naaldwijk, Hoek van Holland of ‘s-Gravenzande!

Alles voor inloopkasten in Naaldwijk, Hoek van Holland en ’s-Gravenzande

Wij verzorgen alles voor inloopkasten. Hiervoor bieden wij een breed aanbod met kastonderdelen en kastdeuren in verschillende uitvoeringen en kleuren. Een elegante oplossing is ook de schuifwand, waarmee u uw inloopkas(en) in één keer opent en sluit. Hiernaast leveren wij de onderdelen die nodig zijn voor inloopkasten, zoals dimbare ledverlichting en vloeren. Zo hoeft u niet zelf op zoek te gaan naar verschillende leveranciers in Naaldwijk, Hoek van Holland en ’s-Gravenzande!

Specialist in maatwerk

Het bouwen van inloopkasten vereist maatwerk en dus vakkundigheid. Het resultaat is een duurzame kwaliteit waarvan u nog vele jaren kunt genieten. Hiervoor schakelt u natuurlijk het liefst dé specialist in verbouwingen én interieurbouw in. In de omgeving van Naaldwijk, Hoek van Holland en ‘s-Gravenzande is dit al jaren MultiKeuken en Bad. In ons team werken specialisten met brede ervaring en expertise. Hierdoor staan wij garant voor inloopkasten die aan al uw wensen voldoen.

Kom inloopkasten bekijken!

Natuurlijk heeft u zo uw eigen wensen. Uw inloopkast of inloopkasten moeten helemaal in uw stijl zijn. Maar hoe ziet dat eruit? Welke kleuren, afmetingen, materialen en afwerkingen zoekt u daarvoor? Dit ontdekt u het snelst in onze showroom. Hier ziet u de verschillende producten in het echt. Het advies van onze adviseurs is bovendien een goede aanvulling. Zo weet u na uw bezoek precies wat u wilt en wat er mogelijk is. Kom dus snel een keer langs in onze showroom in Maassluis. U bent hier binnen een kwartier vanuit Naaldwijk, Hoek van Holland en ’s-Gravenzande!

Een zeer grote klus die op de afgesproken tijd geheel spic en span opgeleverd is. We werden zeer goed en deskundig geadviseerd met inachtneming van onze eigen ideeën.
M. Plaat
Maassluis

Wat inspiratie en wat hebben wij zoal opgeleverd

Adviesgesprek op maat

Maak direct een afspraak

Benieuwd of wij u kunnen helpen met uw binnenverbouwing, keuken, badkamer, stalen deuren, pvc vloer, etc.?

Neem direct contact op om een afspraak te maken! 

Openingstijden
Dinsdag t/m Vrijdag – 9:00 uur – 17:00 uur
Zaterdag – 9:00 uur – 16:30 uur
Zon- & feestdagen – Gesloten

Multi Keuken & Bad
Elektraweg 7
3144CB Maassluis

T: 010 592 24 11
F: 010 592 26 02
E: info@multikeukenenbad.nl

 

Neem ook een kijkje op onze andere sites: binnenverbouwingen.nl en kantorenverbouwen.nl

Ons werkgebied

De showroom is gevestigd in Maassluis. Ons werkgebied beslaat een ruime omgeving. Zo hebben wij klanten in o.a. Maassluis, Naaldwijk, Rotterdam, Vlaardingen en Westerlee