Inloopkasten Rotterdam, Berkel en Rodenrijs, Pijnacker

Inloopkasten op maat voor ieder budget

Ook voor u een passende oplossing!

Wij verzorgen uw verbouwing van A tot Z!

Ook voor u een passende oplossing! Wij verzorgen uw tegelvloer van A tot Z!

Benieuwd naar de mogelijkheden aan inloopkasten? Neem een kijkje in de showroom of neem contact op om een afspraak te maken! 

De fraaiste inloopkasten van Rotterdam, Berkel en Rodenrijs en Pijnacker worden gemaakt door MultiKeuken en Bad. Deze kasten bieden een compleet overzicht over al uw kleding en accessoires, waardoor u deze makkelijker uitkiest en bij elkaar laat passen. Bovendien heeft u alles meteen binnen handbereik en doet u daarna de inloopkast(en) weer even makkelijk dicht. Zo ligt alles uit het zicht en heeft u een netjes en opgeruimd interieur. Wij verzorgen dit in onder andere de regio Rotterdam, Berkel en Rodenrijs en Pijnacker. Neem hiervoor nu contact met ons op of vraag een offerte aan.

Schuifwanden voor de fraaiste inloopkasten op maat

Inloopkasten met schuifwanden zijn een elegante oplossing. Hiermee staat u snel midden in uw garderobe, met één beweging. Dit geeft een royaal gevoel, elke keer als u deze gebruikt. Bovendien zorgt u met een schuifwand voor een egaal rustig interieur. Hiervoor bieden wij diverse onderdelen met verschillende kleuren en decors. Denk bijvoorbeeld aan deuren met gekleurd glas of spiegeldeuren. Een nog beter idee: kom deze bekijken in onze showroom in Maassluis.

Inloopkasten bekijken en vergelijken

In onze showroom doet u veel inspiratie op. Hier ziet u uiteenlopende werkende voorbeelden van inloopkasten zoals wij die verzorgen in Rotterdam, Berkel en Rodenrijs, Pijnacker en omstreken. Zo kunt u deze in het echt vergelijken. U ziet welke verschillende indelingen er mogelijk zijn, hoe gebruiksvriendelijk de bediening is, welke kleuren en materialen passen bij uw smaak en budget, en of deze passen bij uw woning/pand. Ook krijgt u deskundig advies van onze medewerkers en een offerte op maat. Deze is geheel vrijblijvend, dus vraag deze direct aan!

Waarom inloopkasten?

Het leukste aan inloopkasten is dat u deze helemaal naar eigen wens kunt laten maken. Hiermee heeft u een kast die echt onderdeel uit gaat maken van uw huis en interieur. Ook haalt u het maximale uit uw beschikbare ruimte. U kunt uw inloopkast(en) in Rotterdam, Berkel en Rodenrijs of Pijnacker bovendien overal laten plaatsen. In een hoek, onder een dak, een schuin plafond,of op zolder. Hiervoor bieden wij u een groot en divers assortiment met verschillende kastonderdelen. Deze leveren wij voor u op maat. Hierbij profiteert u van een veelzijdig montageteam, dat al meer dan 15 jaar ervaring heeft in het installeren van inloopkasten in de hele regio Rotterdam, Berkel en Rodenrijs en Pijnacker? Bent u gevestigd in een van deze plaatsen? Dan komen wij bij u langs voor persoonlijk advies en het inmeten voor uw inloopkasten.

Een zeer grote klus die op de afgesproken tijd geheel spic en span opgeleverd is. We werden zeer goed en deskundig geadviseerd met inachtneming van onze eigen ideeën.
M. Plaat
Maassluis

Wat inspiratie en wat hebben wij zoal opgeleverd

Adviesgesprek op maat

Maak direct een afspraak

Benieuwd of wij u kunnen helpen met uw binnenverbouwing, keuken, badkamer, stalen deuren, pvc vloer, etc.?

Neem direct contact op om een afspraak te maken! 

Openingstijden
Dinsdag t/m Vrijdag – 9:00 uur – 17:00 uur
Zaterdag – 9:00 uur – 16:30 uur
Zon- & feestdagen – Gesloten

Multi Keuken & Bad
Elektraweg 7
3144CB Maassluis

T: 010 592 24 11
F: 010 592 26 02
E: info@multikeukenenbad.nl

 

Neem ook een kijkje op onze andere sites: binnenverbouwingen.nl en kantorenverbouwen.nl

Ons werkgebied

De showroom is gevestigd in Maassluis. Ons werkgebied beslaat een ruime omgeving. Zo hebben wij klanten in o.a. Maassluis, Naaldwijk, Rotterdam, Vlaardingen en Westerlee

⭐ 10 JAAR GARANTIE OP ZORGELOOS WONEN! * ⭐

Vacature Adviseur / Verkoper

Ben je ook werken op koopzondagen, in de avond en op feestdagen zat? Bekijk dan onze vacature.