Inloopkasten Westerlee, De Lier, Nieuwe Tuinen

Inloopkasten op maat voor ieder budget

Ook voor u een passende oplossing!

Wij verzorgen uw verbouwing van A tot Z!

Ook voor u een passende oplossing! Wij verzorgen uw tegelvloer van A tot Z!

Benieuwd naar de mogelijkheden aan inloopkasten? Neem een kijkje in de showroom of neem contact op om een afspraak te maken! 

Met onze inloopkasten geeft u uw pand in Westerlee, De Lier of Nieuwe Tuinen extra waarde. Het is immers een prachtige ervaring, om uw eigen kast in te lopen. Zo heeft u meteen overzicht over alles wat u kunt dragen. En zoekt u dus snel en gemakkelijk de juiste kleding uit. Bovendien onttrekt u alles weer even snel aan het zicht, met het sluiten van de deur van uw inloopkast(en). Hoe gebruiksvriendelijk dit gaat en hoe fraai dit uw interieur maakt, laten wij u graag zien. MultiKeuken en Bad levert en bouwt de fraaiste inloopkasten in de hele regio Westerlee, De Lier, en Nieuwe Tuinen. Kom ze snel bekijken in onze showroom!

Wat maakt inloopkasten zo mooi?

Er zijn verschillende oplossingen voor uw inloopkasten. Zo zijn er inloopkasten met diverse kastindelingen voor een makkelijke toegang én display opties. Dimbare ledverlichting is een prachtige aanvulling. Niet alleen bieden wij de onderdelen in diverse kleuren, ook verschillen de afwerkingen, patronen en het deurbeslag. Strak en tijdloos, natuurlijk en landelijk, egaal en modern. Het kan allemaal. Ook schuifdeuren of deuren met glas en spiegels, realiseren wij voor uw woning in Westerlee, De Lier en Nieuwe Tuinen.

Expertise in inloopkasten in Westerlee, De Lier, Nieuwe Tuinen e.o.

De fraaiste inloopkasten zijn inloopkasten die u op maat laat maken. Deze sluiten perfect aan op uw ruimte, zelfs als u deze onder een onregelmatig oppervlak wilt hebben, zoals een schuin dak. Hierbij zijn het inmeten en de kwaliteit van de afwerking wel van doorslaggevend belang. Om deze reden werken wij met ervaren en gespecialiseerde monteurs uit Westerlee, De Lier, en Nieuwe Tuinen. Vakmanschap en expertise zorgt nu eenmaal voor het beste resultaat.

Advies en inmeten bij u thuis

Wilt u alles weten over de mogelijkheden van inloopkasten, zodat u de beste oplossing krijgt voor uw situatie? Hiervoor komen wij bij u langs. Bent u gevestigd in Westerlee, De Lier, of Nieuwe Tuinen? Wij bezoeken u op locatie en verzorgen meteen een inmeting. Hierdoor is een extra voordelige en persoonlijke offerte mogelijk. De aanneemprijs staat hierin vast: zo weet u altijd waar u aan toe bent.

Showroom met inloopkasten

Wilt u weten welke inloopkasten het best bij u passen? Kom dan eens bij ons langs. Wij hebben een uitgebreide showroom waarin u de verschillende materialen, kleuren, afwerkingen en soorten deuren in het echt kunt zien en uitproberen. Zo doet u snel genoeg inspiratie op voor uw eigen inloopkasten. Hier staan onze adviseurs u graag te woord. U bereikt onze showroom in Maassluis snel vanuit Westerlee, De Lier, en Nieuwe Tuinen.

Een zeer grote klus die op de afgesproken tijd geheel spic en span opgeleverd is. We werden zeer goed en deskundig geadviseerd met inachtneming van onze eigen ideeën.
M. Plaat
Maassluis

Wat inspiratie en wat hebben wij zoal opgeleverd

Adviesgesprek op maat

Maak direct een afspraak

Benieuwd of wij u kunnen helpen met uw binnenverbouwing, keuken, badkamer, stalen deuren, pvc vloer, etc.?

Neem direct contact op om een afspraak te maken! 

Openingstijden
Dinsdag t/m Vrijdag – 9:00 uur – 17:00 uur
Zaterdag – 9:00 uur – 16:30 uur
Zon- & feestdagen – Gesloten

Multi Keuken & Bad
Elektraweg 7
3144CB Maassluis

T: 010 592 24 11
F: 010 592 26 02
E: info@multikeukenenbad.nl

 

Neem ook een kijkje op onze andere sites: binnenverbouwingen.nl en kantorenverbouwen.nl

Ons werkgebied

De showroom is gevestigd in Maassluis. Ons werkgebied beslaat een ruime omgeving. Zo hebben wij klanten in o.a. Maassluis, Naaldwijk, Rotterdam, Vlaardingen en Westerlee