PVC vloeren Delft, Delfgauw, Pijnacker & Berkel en Rodenrijs

Multi Keuken en Bad is uw specialist als het gaat om PVC vloeren. Kom kijken en laat u verrassen door ons ruime assortiment PVC vloeren in talloze kleuren, structuren en mogelijkheden zoals stroken, banen en tegelpatroon.

Ook voor u een passende oplossing!

Wij verzorgen uw verbouwing van A tot Z!

Ook voor u een passende oplossing! Wij verzorgen uw tegelvloer van A tot Z!

Benieuwd naar de mogelijkheden aan tegels? Neem een kijkje in de showroom of neem contact op om een afspraak te maken! 

Op zoek naar het aanbod aan PVC vloeren in Delft, Delfgauw, Pijnacker en Berkel en Rodenrijs? Ook dan bent u bij Multi Keuken & Bad aan het juiste adres. Met, zoals onze naam al doet vermoeden, een specialisatie in keukens en badkamers kan het aanbod voor moderne PVC vloeren natuurlijk niet ontbreken.

We zeggen modern omdat het hier gaat om een relatief nieuwe vorm van vloeren.

PVC vloeren gaan gepaard met zeer sterke voordelen ten opzichte van de ouderwetse variant, zonder in te boeten aan kwaliteit in welke zin dan ook. PVC vloeren die u bij ons in een brede variatie vindt zijn niet alleen zeer mooi om te zien, maar zullen u plezier geven gedurende vele jaren.

Regionaal: PVC vloeren Delft, Delfgauw, Pijnacker & Berkel en Rodenrijs

Het mooie aan PVC vloeren laat zich simpelweg omschrijven als dat het uiterlijk natuurgetrouw aan hout is, afhankelijk overigens van uw wensen, maar dankzij de materiaalkeuze ongevoelig is voor de zwakheden van het traditioneel gebruikte materiaal.

PVC vloeren kennen een zeer laag onderhoudsniveau. In principe is stofzuigen en stofwissen genoeg. Daar komt bij dat deze vloeren zeer duurzaam en uitzonderlijk sterk zijn.

Ons aanbod aan PVC vloeren geeft u dus de garantie over mooie vloeren te beschikken die vele jaren mooi zullen blijven. Deze vloeren zijn vormvast en gemaakt voor intensief gebruik.

We helpen u graag

Een breed en divers assortiment aan PVC vloeren in de regio’s Delft, Delfgauw, Pijnacker en Berkel en Rodenrijs betekent ook dat we voor u klaarstaan om uw mogelijkheden te bespreken. Graag nodigen we u uit om onze 900m2 grote showroom te bezoeken.

Hier kunt u ons aanbod aan PVC vloeren ontdekken en er staat altijd een enthousiaste medewerker voor u klaar om u te helpen en te adviseren bij een mogelijke aankoop. Een kop koffie is nooit teveel gevraagd. Naast een garantie in kwaliteit en sterke service hanteren wij scherpe prijzen.

Ook als het gaat om PVC vloeren voor u in Delft, Delfgauw, Pijnacker en Berkel en Rodenrijs bent u bij ons aan het juiste adres.

Een zeer grote klus die op de afgesproken tijd geheel spic en span opgeleverd is. We werden zeer goed en deskundig geadviseerd met inachtneming van onze eigen ideeën.
M. Plaat
Maassluis

Wat hebben wij zoal opgeleverd?

Adviesgesprek op maat

Maak direct een afspraak

Benieuwd of wij u kunnen helpen met uw binnenverbouwing, keuken, badkamer, stalen deuren, pvc vloer, etc.?

Neem direct contact op om een afspraak te maken! 

Openingstijden
Dinsdag t/m Vrijdag – 9:00 uur – 17:00 uur
Zaterdag – 9:00 uur – 16:30 uur
Zon- & feestdagen – Gesloten

Multi Keuken & Bad
Elektraweg 7
3144CB Maassluis

T: 010 592 24 11
F: 010 592 26 02
E: info@multikeukenenbad.nl

 

Neem ook een kijkje op onze andere sites: binnenverbouwingen.nl en kantorenverbouwen.nl

Ons werkgebied

De showroom is gevestigd in Maassluis. Ons werkgebied beslaat een ruime omgeving. Zo hebben wij klanten in o.a. Maassluis, Rotterdam, Schipluiden, Delft, Den Haag, Maasdijk en Hoek van Holland.

Vacature Adviseur / Verkoper

Ben je ook werken op koopzondagen, in de avond en op feestdagen zat? Bekijk dan onze vacature.