Multi Keuken en Bad: uw specialist in pvc-vloeren in Maasdijk en Maasland

Multi Keuken en Bad is uw specialist als het gaat om PVC vloeren. Kom kijken en laat u verrassen door ons ruime assortiment PVC vloeren in talloze kleuren, structuren en mogelijkheden zoals stroken, banen en tegelpatroon.

Ook voor u een passende oplossing!

Wij verzorgen uw verbouwing van A tot Z!

Ook voor u een passende oplossing! Wij verzorgen uw tegelvloer van A tot Z!

Benieuwd naar de mogelijkheden aan tegels? Neem een kijkje in de showroom of neem contact op om een afspraak te maken! 

Loopt u rond met het idee uw vloer in keuken, badkamer of zelfs uw hele huis te vervangen voor duurzame en onderhoudsvriendelijke pvc vloeren? Multi Keuken en Bad is dé specialist als het gaat om pvc-vloeren in de omgeving Maasdijk en Maasland. Wij geven u betrouwbaar, gedegen advies en professionele hulp bij het uitzoeken en leggen van uw nieuwe pvc-vloer. Ziet u er tegenop of weet u niet waar u moet beginnen? Begrijpelijk. Zo’n groot en persoonlijk project vraagt veel van uw tijd en aandacht. Een nieuwe pvc-vloer leggen in de stijl die precies bij u en uw huis past: hoe pakt u dat aan, waar moet u aan denken en wie kan u daar in de regio Maasdijk en Maasland het best bij helpen? Ons antwoord is simpel: Multi Keuken en Bad zorgt ervoor dat uw droom werkelijkheid wordt!

Onbezorgd uw nieuwe pvc-vloer kiezen en laten leggen

Een nieuwe vloer leggen – of dat nu thuis is of op kantoor – doet u niet elke dag en vergt nogal wat voorbereiding, kennis en expertise. Er kunnen meerdere redenen zijn om een pvc-vloer te overwegen. Het biedt tenslotte vele voordelen: het is duurzaam, bijzonder sterk, vlak en vormvast, makkelijk te onderhouden én gemaakt voor intensief gebruik. Mensen met een allergie hebben er bijzonder veel baat bij en stofzuigen is in feite voldoende. Wat uw persoonlijke reden ook is: het is tijd om uw vloer te vervangen! Gelukkig kunt u rekenen op de vakmensen van Multi Keuken en Bad.

Verrassend realistische pvc-vloeren laten leggen in de regio Maasdijk of Maasland

Multi Keuken en Bad legt al jaren prachtige, realistische pvc-vloeren in Maasdijk of Maasland. Voor welke kleur, structuur of patronen – zoals stroken, banen of tegels – u ook kiest, wij maken uw droom waar. Voordat we met het leggen van de pvc-vloer kunnen starten, nodigen wij u uit in onze showroom in Maassluis. Onze vakmensen informeren u professioneel en objectief over alle trends en mogelijkheden voor uw pvc-vloer. We luisteren naar u en geven u persoonlijk advies, terwijl u alle tijd krijgt om een kijkje te nemen in ons verrassend brede assortiment. Of u nu voor een dikke of dunne vloer kiest, brede of smalle banen, visgraat of tegels, modern of klassiek: vrijwel alles is mogelijk. Al het werk nemen onze professionals u uit handen. De keuze voor de pvc-vloer ligt natuurlijk helemaal bij u! Over de rest hoeft u zich geen zorgen te maken. Wij regelen alles van A tot Z. En niet onbelangrijk: dat doen we ook nog eens voor een verrassend scherpe prijs. Zo kunt u straks onbezorgd genieten van uw nieuwe pvc-vloer in de regio Maasdijk en Maasland.

Hoge kwaliteit en uitstekende service

Heeft u na het bezoek aan onze showroom uw keuze gemaakt voor uw pvc-vloer? Dan gaan onze vakmensen voor u aan de slag. Dit zijn stuk voor stuk professionele vloerleggers. Bij Multi Keuken en Bad staan we al meer dan 15 jaar garant voor het professioneel leggen van onder andere pvc vloeren in Maasdijk en Maasland. Uitstekende service is voor ons vanzelfsprekend. Voor minder doen we het simpelweg niet. Dat merkt u in onze aanpak, dat ervaart u in het eindresultaat.

Contact met Multi Keuken en Bad start hier

Heeft u vragen of wilt u op weg worden geholpen in uw keuze voor uw nieuwe droomvloer? Neem dan contact met ons op via 010 – 59 22 411of neem alvast een kijkje in onze showroom in Maassluis. U bent van harte welkom! Met en zonder afspraak.

Een zeer grote klus die op de afgesproken tijd geheel spic en span opgeleverd is. We werden zeer goed en deskundig geadviseerd met inachtneming van onze eigen ideeën.
M. Plaat
Maassluis

Wat hebben wij zoal opgeleverd?

Adviesgesprek op maat

Maak direct een afspraak

Benieuwd of wij u kunnen helpen met uw binnenverbouwing, keuken, badkamer, stalen deuren, pvc vloer, etc.?

Neem direct contact op om een afspraak te maken! 

Openingstijden
Dinsdag t/m Vrijdag – 9:00 uur – 17:00 uur
Zaterdag – 9:00 uur – 16:30 uur
Zon- & feestdagen – Gesloten

Multi Keuken & Bad
Elektraweg 7
3144CB Maassluis

T: 010 592 24 11
F: 010 592 26 02
E: info@multikeukenenbad.nl

 

Neem ook een kijkje op onze andere sites: binnenverbouwingen.nl en kantorenverbouwen.nl

Ons werkgebied

De showroom is gevestigd in Maassluis. Ons werkgebied beslaat een ruime omgeving. Zo hebben wij klanten in o.a. Maassluis, Rotterdam, Schipluiden, Delft, Den Haag, Maasdijk en Hoek van Holland.

Vacature Adviseur / Verkoper

Ben je ook werken op koopzondagen, in de avond en op feestdagen zat? Bekijk dan onze vacature.