PVC vloeren Hoek van Holland, Monster & Westerlee

Multi Keuken en Bad is uw specialist als het gaat om PVC vloeren. Kom kijken en laat u verrassen door ons ruime assortiment PVC vloeren in talloze kleuren, structuren en mogelijkheden zoals stroken, banen en tegelpatroon.

Ook voor u een passende oplossing!

Wij verzorgen uw verbouwing van A tot Z!

Ook voor u een passende oplossing! Wij verzorgen uw tegelvloer van A tot Z!

Benieuwd naar de mogelijkheden aan tegels? Neem een kijkje in de showroom of neem contact op om een afspraak te maken! 

Ook u kunt genieten van de mooiste PVC vloeren in de buurt van Hoek van Holland, Monster en Westerlee. Deze ‘nieuwe’ vorm om uw vloer mee te bedekken kent zeer veel voordelen. Zeker tegenover bijvoorbeeld de traditionele laminaat variant. Toch moet u wel voldoende keuze hebben, zeker weten dat er sprake is van goede kwaliteit en natuurlijk de beste prijzen als u op zoek bent naar PVC vloeren bij u in de buurt van Hoek van Holland, Monster en Westerlee. Voor een enorm aanbod aan PVC vloeren in de regio Hoek van Holland, Monster en Westerlee bent u bij Multi Keuken & Bad aan het juiste adres. Zoals onze naam al doet vermoeden zijn wij naast pvc vloeren gespecialiseerd in keukens en badkamers. Dit betekent dan ook dat we u een volledig aanbod willen geven. Een zeer uitgebreide keuze in PVC vloeren hoort daar dan natuurlijk bij.

Genoeg keuze voor uw PVC vloeren in de hele regio Hoek van Holland, Monster & Westerlee

Ondanks ons zeer brede aanbod aan PVC vloeren in de hele regio van Hoek van Holland, Monster en Westerlee zijn ze allemaal onderhevig aan dezelfde sterke voordelen. Extreem duurzaam, zeer sterk en zeer eenvoudig als het gaat om onderhoud. De PVC vloeren bij u in de buurt van Hoek van Holland, Monster en Westerlee die wij u aanbieden zijn uiteraard geschikt voor intensief gebruik. Deze vloeren zijn vormvast, wat betekent dat ze niet snel zullen scheeftrekken of kromtrekken. Ondanks ons zeer uitgebreide assortiment hoeft u bij ons niet bang te zijn dat u bij ons ‘door de bomen de pvc vloeren niet ziet’. Er staat altijd een van onze enthousiaste medewerkers klaar om u, indien gewenst, te begeleiden door ons assortiment aan PVC vloeren en u te voorzien van de benodigde informatie en advies.

Komt u ook langs in onze 900m2 showroom?

Graag nodigen we u uit om onze showroom te bezoeken. U vindt hier genoeg pvc vloeren van verschillende merken, in vele kleuren en in realistische structuren en motieven. Ook prijs-technisch denken wij graag mee met onze klanten uit de regio Hoek van Holland, Monster en Westerlee en daardoor hanteren wij zeer scherpe tarieven. Een ander bijkomend voordeel is het onderhoud van pvc vloeren. Er is nauwelijks onderhoud, stofzuigen of stofwissen is in principe al voldoende!

U kunt bij ons uiteraard ook terecht voor advies, zodat u altijd de juiste keuze maakt. Wij geloven dat uw tevredenheid pas echt is als deze ook blijvend is. Wanneer komt u langs? We staan voor u klaar.

Dus ook voor PVC vloeren in de buurt van Hoek van Holland, Monster en Westerlee bent u bij ons aan het juiste adres.

Een zeer grote klus die op de afgesproken tijd geheel spic en span opgeleverd is. We werden zeer goed en deskundig geadviseerd met inachtneming van onze eigen ideeën.
M. Plaat
Maassluis

Wat hebben wij zoal opgeleverd?

Adviesgesprek op maat

Maak direct een afspraak

Benieuwd of wij u kunnen helpen met uw binnenverbouwing, keuken, badkamer, stalen deuren, pvc vloer, etc.?

Neem direct contact op om een afspraak te maken! 

Openingstijden
Dinsdag t/m Vrijdag – 9:00 uur – 17:00 uur
Zaterdag – 9:00 uur – 16:30 uur
Zon- & feestdagen – Gesloten

Multi Keuken & Bad
Elektraweg 7
3144CB Maassluis

T: 010 592 24 11
F: 010 592 26 02
E: info@multikeukenenbad.nl

 

Neem ook een kijkje op onze andere sites: binnenverbouwingen.nl en kantorenverbouwen.nl

Ons werkgebied

De showroom is gevestigd in Maassluis. Ons werkgebied beslaat een ruime omgeving. Zo hebben wij klanten in o.a. Maassluis, Rotterdam, Schipluiden, Delft, Den Haag, Maasdijk en Hoek van Holland.

Vacature Adviseur / Verkoper

Ben je ook werken op koopzondagen, in de avond en op feestdagen zat? Bekijk dan onze vacature.