Hoogwaardige PVC vloeren voor Rotterdam, Schiedam & Vlaardingen

Multi Keuken en Bad is uw specialist als het gaat om PVC vloeren. Kom kijken en laat u verrassen door ons ruime assortiment PVC vloeren in talloze kleuren, structuren en mogelijkheden zoals stroken, banen en tegelpatroon.

Ook voor u een passende oplossing!

Wij verzorgen uw verbouwing van A tot Z!

Ook voor u een passende oplossing! Wij verzorgen uw tegelvloer van A tot Z!

Benieuwd naar de mogelijkheden aan tegels? Neem een kijkje in de showroom of neem contact op om een afspraak te maken! 

Pvc vloeren hebben hun waarde bewezen: de structuren en motieven zijn verbluffend realistisch. Bovendien zijn ze betaalbaar en praktisch in het gebruik. Particulieren en zelfs architecten of projectinrichters in Rotterdam, Schiedam, Maasland en Vlaardingen kiezen voor pvc vloeren. Multi Keuken en Bad biedt hen en u uitgebreide keuze, een zeer professionele service en scherpe prijzen.

Uw PVC vloeren specialist

Multi Keuken en Bad is al 15 jaar specialist op het gebied van (pvc) vloeren, tegels, badkamers, keukens, inbouwapparatuur, schuifwandkasten en totale interieurverbouwingen. Wij staan voor onze kwaliteit, betaalbaarheid en snelle (technische) diensten. Verrassend is ook ons diverse assortiment met PVC vloeren. Deze biedt u genoeg keuze uitverschillende prachtige kleuren, structuren en patronen (strook, baan, tegel).

Waarom PVC vloeren?

Pvc vloeren bieden veel voordeel. Zo zijn ze sterk, duurzaam, vlak, vormvast en onderhoudsvriendelijk. U hoeft slechts af en toe te stofzuigen. Speciaal onderhoud met middeltjes is dus niet nodig. Een ideale oplossing voor zowel particulieren als bedrijven in Rotterdam, Schiedam, Maasland en Vlaardingen. Onze showroom is vanuit deze plaatsen gemakkelijk bereikbaar.

Meer dan PVC vloeren alleen...

Zoekt u een pvc vloer, dan heeft u misschien ook andere producten en diensten nodig voor het (her)inrichten van uw pand in Rotterdam, Schiedam, Maasland of Vlaardingen. Kom ook hiervoor naar Multi Keuken en Bad, want wij bieden alles onder één dak. Zo kunt bij ons terecht voor uw keuken, badkamer, schuifwandkast of totale binnenverbouwing. En vergeet ook niet onze acties te bekijken!
Een zeer grote klus die op de afgesproken tijd geheel spic en span opgeleverd is. We werden zeer goed en deskundig geadviseerd met inachtneming van onze eigen ideeën.
M. Plaat
Maassluis

Wat hebben wij zoal opgeleverd?

Adviesgesprek op maat

Maak direct een afspraak

Benieuwd of wij u kunnen helpen met uw binnenverbouwing, keuken, badkamer, stalen deuren, pvc vloer, etc.?

Neem direct contact op om een afspraak te maken! 

Openingstijden
Dinsdag t/m Vrijdag – 9:00 uur – 17:00 uur
Zaterdag – 9:00 uur – 16:30 uur
Zon- & feestdagen – Gesloten

Multi Keuken & Bad
Elektraweg 7
3144CB Maassluis

T: 010 592 24 11
F: 010 592 26 02
E: info@multikeukenenbad.nl

 

Neem ook een kijkje op onze andere sites: binnenverbouwingen.nl en kantorenverbouwen.nl

Ons werkgebied

De showroom is gevestigd in Maassluis. Ons werkgebied beslaat een ruime omgeving. Zo hebben wij klanten in o.a. Maassluis, Rotterdam, Schipluiden, Delft, Den Haag, Maasdijk en Hoek van Holland.