De specialist in PVC vloeren voor Kwintsheul, Schipluiden en Nieuwe Tuinen

Multi Keuken en Bad is uw specialist als het gaat om PVC vloeren. Kom kijken en laat u verrassen door ons ruime assortiment PVC vloeren in talloze kleuren, structuren en mogelijkheden zoals stroken, banen en tegelpatroon.

Ook voor u een passende oplossing!

Wij verzorgen uw verbouwing van A tot Z!

Ook voor u een passende oplossing! Wij verzorgen uw tegelvloer van A tot Z!

Benieuwd naar de mogelijkheden aan tegels? Neem een kijkje in de showroom of neem contact op om een afspraak te maken! 

Wanneer u bezig bent met het renoveren van uw bestaande woning of juist aan het verhuizen bent naar een nieuw pand heeft ook de vloer bijzondere aandacht nodig. U zult immers dagelijks zeer intensief van deze vloer gebruik maken. De keuze voor nieuwe PVC vloeren in Kwintsheul, Schipluiden of Nieuwe Tuinen is dan ook een zeer verstandige. Deze vloeren gaan immers erg lang mee en zien er ook nog eens prachtig uit. Multikeuken & Bad is uw specialist in PVC vloeren Nieuwe Tuinen, Kwintsheul en Schipluiden en staat u graag bij met het juiste advies.

Waarom kiezen voor PVC vloeren van Multikeuken & Bad?

  • Betaalbare PVC vloeren van topkwaliteit
  • Specialistische service
  • Keuze uit vele verschillende dessins en kleuren
  • Sterke en duurzame PVC vloeren
  • Eenvoudig in het onderhoud

PVC vloeren in vele dessins en kleuren

Uw nieuwe vloer moet natuurlijk wel goed passen bij de rest van uw interieur. Daarom kunt u bij Multikeuken & Bad (makkelijk bereikbaar vanuit: Schipluiden, Nieuwe Tuinen en Kwintsheul) kiezen uit PVC vloeren in niet minder dan 30 verschillende kleuren. Daarnaast bieden we u ook een ruim assortiment aan dessins, zodat u kunt gaan voor strakke PVC vloeren of juist speelse PVC vloeren.

Duurzame kwaliteit en eenvoudig onderhoud voor u in Schipluiden, Nieuwe Tuinen en Kwintsheul

Bij al onze PVC vloeren kunt u rekenen op een duurzaam materiaal van de beste kwaliteit en in het meest fraaie design. Daarnaast zijn ze zeer eenvoudig in het onderhoud. Een simpele stofzuigbeurt of even stofwissen is voldoende om de PVC vloer in uw keuken, badkamer, woonkamer of slaapkamer volledig te reinigen. Zeker met een huisdier in huis is dit wel zo gemakkelijk. Laat Multikeuken & Bad daarom vandaag nog uw nieuwe vloer inmeten of kom direct naar onze showroom, waar onze deskundige medewerkers u graag meer vertellen over de vele mogelijkheden van een PVC vloer in uw woning of bedrijfspand in Schipluiden, Nieuwe Tuinen en Kwintsheul.
Een zeer grote klus die op de afgesproken tijd geheel spic en span opgeleverd is. We werden zeer goed en deskundig geadviseerd met inachtneming van onze eigen ideeën.
M. Plaat
Maassluis

Wat hebben wij zoal opgeleverd?

Adviesgesprek op maat

Maak direct een afspraak

Benieuwd of wij u kunnen helpen met uw binnenverbouwing, keuken, badkamer, stalen deuren, pvc vloer, etc.?

Neem direct contact op om een afspraak te maken! 

Openingstijden
Dinsdag t/m Vrijdag – 9:00 uur – 17:00 uur
Zaterdag – 9:00 uur – 16:30 uur
Zon- & feestdagen – Gesloten

Multi Keuken & Bad
Elektraweg 7
3144CB Maassluis

T: 010 592 24 11
F: 010 592 26 02
E: info@multikeukenenbad.nl

 

Neem ook een kijkje op onze andere sites: binnenverbouwingen.nl en kantorenverbouwen.nl

Ons werkgebied

De showroom is gevestigd in Maassluis. Ons werkgebied beslaat een ruime omgeving. Zo hebben wij klanten in o.a. Maassluis, Rotterdam, Schipluiden, Delft, Den Haag, Maasdijk en Hoek van Holland.