Chique PVC vloeren voor Maassluis, De Lier, Naaldwijk & ’s-Gravenzande

Multi Keuken en Bad is uw specialist als het gaat om PVC vloeren. Kom kijken en laat u verrassen door ons ruime assortiment PVC vloeren in talloze kleuren, structuren en mogelijkheden zoals stroken, banen en tegelpatroon.

Ook voor u een passende oplossing!

Wij verzorgen uw verbouwing van A tot Z!

Ook voor u een passende oplossing! Wij verzorgen uw tegelvloer van A tot Z!

Benieuwd naar de mogelijkheden aan tegels? Neem een kijkje in de showroom of neem contact op om een afspraak te maken! 

Pvc vloeren hebben de markt veroverd. En niet voor niets; de motieven en structuren zijn zeer realistisch. Bovendien zijn pvc vloeren praktisch en veel goedkoper dan echt hout of steen. Daarom kiest men vaak voor de pvc vloeren van Multi Keuken & Bad. Wij bieden een enorm assortiment in de grootste showroom van Maassluis, De Lier, Naaldwijk en ’s-Gravenzande. Dus kom direct kijken en doe uw voordeel met onze acties.

Waarom onze PVC vloeren?

Pvc vloeren zijn sterk en vormvast. Zo zijn ze geschikt voor intensief gebruik. Ook hebben ze minimaal onderhoud nodig. Slechts incidenteel schoonmaken en stofzuigen is genoeg. Speciale dure onderhoudsmiddelen heeft u dus niet nodig. Zodoende zijn pvc vloeren de ideale oplossing voor particulieren en bedrijven. Laat u ook verrassen door de diverse kleuren, structuren en patronen. Voor pvc vloeren Maassluis, pvc vloeren de Lier, pvc vloeren Naaldwijk en pvc vloeren ’s-Gravenzande hoeft u maar naar 1 adres: Multi Keuken & Bad.

PVC Vloeren en andere producten

Zoekt u niet alleen pvc vloeren, maar ook andere producten en diensten voor het (her)inrichten van uw pand? Dan heeft u een extra reden om langs te komen bij Multi Keuken & Bad. Want wij helpen u overal bij vanuit ons pand waarin ook de KARWEI is gevestigd. Hierdoor hoeft u niet al uw producten afzonderlijk te zoeken in Maassluis, De Lier, Naaldwijk of ’s-Gravenzande; bij ons bent u klaar tijdens één bezoek.

Uw specialist in PVC vloeren Maassluis en omgeving

Al meer dan 15 jaar geldt Multi Keuken & Bad als dé vloerspecialist van Maassluis en omliggende plaatsen als; De Lier, Naaldwijk en ’s-Gravenzande. Tot onze expertise behoren tevens badkamers, keukens, inbouwapparatuur, schuifwandkasten, tegels en algehele verbouwingen. Dus voor pvc vloeren Maassluis, pvc vloeren Naaldwijk, pvc vloeren ’s Gravezande kiest u voor Multi Keuken en Bad, een keuze voor consistente kwaliteit, snelle levering en groot prijsvoordeel.
Een zeer grote klus die op de afgesproken tijd geheel spic en span opgeleverd is. We werden zeer goed en deskundig geadviseerd met inachtneming van onze eigen ideeën.
M. Plaat
Maassluis

Wat hebben wij zoal opgeleverd?

Adviesgesprek op maat

Maak direct een afspraak

Benieuwd of wij u kunnen helpen met uw binnenverbouwing, keuken, badkamer, stalen deuren, pvc vloer, etc.?

Neem direct contact op om een afspraak te maken! 

Openingstijden
Dinsdag t/m Vrijdag – 9:00 uur – 17:00 uur
Zaterdag – 9:00 uur – 16:30 uur
Zon- & feestdagen – Gesloten

Multi Keuken & Bad
Elektraweg 7
3144CB Maassluis

T: 010 592 24 11
F: 010 592 26 02
E: info@multikeukenenbad.nl

 

Neem ook een kijkje op onze andere sites: binnenverbouwingen.nl en kantorenverbouwen.nl

Ons werkgebied

De showroom is gevestigd in Maassluis. Ons werkgebied beslaat een ruime omgeving. Zo hebben wij klanten in o.a. Maassluis, Rotterdam, Schipluiden, Delft, Den Haag, Maasdijk en Hoek van Holland.