PVC vloeren Den Haag, Voorburg, Rijswijk & Wateringen

Multi Keuken en Bad is uw specialist als het gaat om PVC vloeren. Kom kijken en laat u verrassen door ons ruime assortiment PVC vloeren in talloze kleuren, structuren en mogelijkheden zoals stroken, banen en tegelpatroon.

Ook voor u een passende oplossing!

Wij verzorgen uw verbouwing van A tot Z!

Ook voor u een passende oplossing! Wij verzorgen uw tegelvloer van A tot Z!

Benieuwd naar de mogelijkheden aan tegels? Neem een kijkje in de showroom of neem contact op om een afspraak te maken! 

Met de introductie van PVC vloeren in Den Haag, Voorburg, Rijswijk en Wateringen ontdekt u voordelen die veel verder gaan dan een mooi uiterlijk alleen. In ieder geval wel als u gebruik maakt van ons aanbod aan PVC vloeren voor u in Den Haag, Voorburg, Rijswijk en Wateringen. Niet alleen geven wij u veel keuze als het gaat om kleuren, motieven en overige mogelijkheden.

U kunt gebruik maken van een vakkundig en specialistisch team voor de aanleg van PVC vloeren. Bij Multi Keuken & Bad staan uw wensen voorop. Vrijblijvend advies is nooit teveel gevraagd. Een breed aanbod aan PVC vloeren in combinatie met een sterke service en hoge kwaliteit geeft u het voordeel en, een garantie in blijvende tevredenheid.

Regionaal: PVC vloeren Den Haag, Voorburg, Rijswijk & Wateringen

Het gebruik van PVC in deze vloeren gaat gepaard met zeer sterke voordelen. Dankzij de laatste ontwikkelingen, zoals moderne scantechnieken, zijn de motieven verbluffend realistisch. Daarnaast zijn onze PVC vloeren verkrijgbaar in zeer veel verschillende uitvoeringen. Zo kunnen we iedere verschillende smaak tegemoet komen.

PVC vloeren zijn zeer gemakkelijk als het op onderhoud aankomt. Stofzuigen en stofwissen is voldoende.

De PVC vloeren voor u in zijn zeer sterk en kennen een uitzonderlijk lange levensduur. Ze zijn ook vormvast, wat betekent dat ze niet eenvoudig beïnvloed worden door vocht of andere invloeden van buitenaf.

Het is daarom ook niet verbazingwekkend dat PVC vloeren voor u in Den Haag, Voorburg, Rijswijk en Wateringen steeds vaker gebruikt worden door particulieren, maar ook door architecten.

Bezoek onze showroom

PVC vloeren zijn een product waar u vele jaren gebruik van zult maken. Het is daarom belangrijk dat u de juiste keuze maakt. In onze zeer uitgebreide showroom kunt u al uw mogelijkheden zien en beleven. Er staat altijd een vakkundige medewerker voor u klaar om u te adviseren aan de hand van ons aanbod aan PVC vloeren. Ook als het gaat om de montage bieden wij u meerwaarde, kwaliteit en scherpe prijzen.

Kom langs en ontdek uw mogelijkheden als het gaat om PVC vloeren voor u in Den Haag, Voorburg, Rijswijk en Wateringen.

Een zeer grote klus die op de afgesproken tijd geheel spic en span opgeleverd is. We werden zeer goed en deskundig geadviseerd met inachtneming van onze eigen ideeën.
M. Plaat
Maassluis

Wat hebben wij zoal opgeleverd?

Adviesgesprek op maat

Maak direct een afspraak

Benieuwd of wij u kunnen helpen met uw binnenverbouwing, keuken, badkamer, stalen deuren, pvc vloer, etc.?

Neem direct contact op om een afspraak te maken! 

Openingstijden
Dinsdag t/m Vrijdag – 9:00 uur – 17:00 uur
Zaterdag – 9:00 uur – 16:30 uur
Zon- & feestdagen – Gesloten

Multi Keuken & Bad
Elektraweg 7
3144CB Maassluis

T: 010 592 24 11
F: 010 592 26 02
E: info@multikeukenenbad.nl

 

Neem ook een kijkje op onze andere sites: binnenverbouwingen.nl en kantorenverbouwen.nl

Ons werkgebied

De showroom is gevestigd in Maassluis. Ons werkgebied beslaat een ruime omgeving. Zo hebben wij klanten in o.a. Maassluis, Rotterdam, Schipluiden, Delft, Den Haag, Maasdijk en Hoek van Holland.