Maak uw dromen waar! Laat uw badkamer verbouwen in Delft, De Lier of Nieuwe Tuinen door Multi Keuken en Bad

Badkamers voor ieder budget

Ook voor u een passende oplossing!

Wij verzorgen uw verbouwing van A tot Z!

Ook voor u een passende oplossing! Wij verzorgen uw tegelvloer van A tot Z!

Benieuwd naar de mogelijkheden aan tegels? Neem een kijkje in de showroom of neem contact op om een afspraak te maken! 

Voor het verbouwen van uw badkamer in Delft, De Lier of Nieuwe Tuinen krijgt u bij Multi Keuken en Bad aandacht, persoonlijk advies en hulp waar u écht iets aan heeft. Maar, waar begint u met het verbouwen van uw badkamer? Hoe werkt het geregel rondom zo’n groot en persoonlijk project en hoe kunt u dat het best aanpakken in de regio Delft, De Lier en Nieuwe Tuinen? Ons antwoord is simpel: Multi Keuken en Bad zorgt ervoor dat uw droombadkamer werkelijkheid wordt! En deze droom zou zomaar dichterbij kunnen liggen dan u denkt. 

Uw badkamer verbouwen met gedegen hulp

Als u in (de omgeving van) Delft, De Lier of Nieuwe Tuinen woont en plannen heeft om uw badkamer te verbouwen, kom dan langs in de showroom van Multi Keuken en Bad. Wij nemen u vrijwel al het werk uit handen. Vakkundig en met een glimlach. Een badkamer verbouwen is een serieus project en doet u niet ‘even’, dat vraagt tijd, een kritische blik, onderling overleg en gewoonweg een goede voorbereiding. Welk argument u ook heeft om een nieuwe badkamer te willen (toe aan een nieuwe stijl, een uitgeleefde badkamer of behoefte hebben aan meer ruimte): het werkt het meest efficiënt om een goed plan en betrouwbare ‘partner’ te hebben die voor u aan de slag gaat. Gelukkig kunt u rekenen op de vakmensen van Multi Keuken en Bad. Van advies en voorbereiding tot strip- en sloopwerk en montage: al het werk nemen onze professionals van u uit handen. De keuze voor het model, de kleuren en materialen ligt natuurlijk helemaal bij u! Over de rest hoeft u zich geen zorgen te maken. Wij regelen alles van A tot Z. En niet onbelangrijk: dat doen we ook nog eens voor een verrassend scherpe prijs.

Persoonlijk advies bij het verbouwen van uw badkamer in Delft, De Lier of Nieuwe Tuinen

Voordat we met het verbouwen van uw badkamer gaan starten, komt u naar onze showroom waar we alle relevante zaken met u doornemen, zodat u de juiste keuzes kunt maken. Hiervoor nemen we alle tijd en krijgt u onze oprechte aandacht. Onze vakmensen informeren u professioneel en objectief over alle trends en mogelijkheden om uw badkamer te verbouwen. We nemen alle tijd voor advies, het uitzoeken van modellen, kleuren en (stalen van) badkamermeubels en het bekijken van de badkameropstellingen. Welke look u uw nieuwe badkamer ook wilt geven, de keuze is vrijwel oneindig! Zo kunt u straks onbezorgd genieten van uw compleet verbouwde badkamer in de regio Delft, De Lier en Nieuwe Tuinen.

Uitstekende service en hoge kwaliteit

Als u na het bezoek aan onze showroom uw keuze heeft gemaakt, wilt u vanzelfsprekend kunnen vertrouwen op een uitstekende service, van begin tot eind! Die krijgt u bij ons. Onze professionele slopers, installateurs en monteurs gaan voor u aan de slag met het door u gekozen ontwerp. Daarbij gaan we altijd nauwkeurig te werk en komen we de gemaakte afspraken na. Bij Multi Keuken en Bad staan we al 15 jaar garant voor het professioneel verbouwen van badkamers in Delft, De Lier en Nieuwe Tuinen. Uitstekende service is voor ons vanzelfsprekend. Voor minder doen we het simpelweg niet. Dat merkt u in onze aanpak, dat ervaart u in het eindresultaat.

Contact met Multi Keuken en Bad

Heeft u vragen of wilt u op weg worden geholpen in uw keuze voor uw nieuwe droombadkamer? Neem dan contact met ons op via 010 – 59 22 411 of neem alvast een kijkje in onze showroom in Maassluis. U bent van harte welkom! Met en zonder afspraak.

Een zeer grote klus die op de afgesproken tijd geheel spic en span opgeleverd is. We werden zeer goed en deskundig geadviseerd met inachtneming van onze eigen ideeën.
M. Plaat
Maassluis

Wat hebben wij zoal opgeleverd?

Adviesgesprek op maat

Maak direct een afspraak

Benieuwd of wij u kunnen helpen met uw binnenverbouwing, keuken, badkamer, stalen deuren, pvc vloer, etc.?

Neem direct contact op om een afspraak te maken! 

Openingstijden
Dinsdag t/m Vrijdag – 9:00 uur – 17:00 uur
Zaterdag – 9:00 uur – 16:30 uur
Zon- & feestdagen – Gesloten

Multi Keuken & Bad
Elektraweg 7
3144CB Maassluis

T: 010 592 24 11
F: 010 592 26 02
E: info@multikeukenenbad.nl

 

Neem ook een kijkje op onze andere sites: binnenverbouwingen.nl en kantorenverbouwen.nl

Ons werkgebied

De showroom is gevestigd in Maassluis. Ons werkgebied beslaat een ruime omgeving. Zo hebben wij klanten in o.a. Maassluis, Kwintsheul, Rotterdam, Delft, Den Haag, Delft, Rijswijk, Maasdijk, 's Gravenzande, Schiedam en Hoek van Holland