In ’s Gravenzande, Naaldwijk of Hoek van Holland uw badkamer laten verbouwen: door Multi Keuken en Bad

Badkamers voor ieder budget

Ook voor u een passende oplossing!

Wij verzorgen uw verbouwing van A tot Z!

Ook voor u een passende oplossing! Wij verzorgen uw tegelvloer van A tot Z!

Benieuwd naar de mogelijkheden aan tegels? Neem een kijkje in de showroom of neem contact op om een afspraak te maken! 

Uw badkamer verbouwen in ’s Gravenzande, Naaldwijk of Hoek van Holland begint bij advies van Multi Keuken en Bad. Want zo’n persoonlijk project is de moeite waard om goed van tevoren te bespreken en voor te bereiden. Loopt u rond met het idee om uw badkamer te verbouwen, maar ziet u er tegenop of weet u niet waar u moet beginnen? Begrijpelijk. Een badkamer verbouwen in uw stijl (en die van uw huis) is geen vanzelfsprekendheid of iets dat je ‘even snel doet’. Al helemaal niet met bijvoorbeeld rondhuppelende (klein)kinderen of een fulltime baan. Hoe pakt u dit alles aan, waar moet u aan denken en wie kan u daar in de regio ’s Gravenzande, Naaldwijk en Hoek van Holland het best bij helpen? Ons antwoord is simpel: laat uw badkamer verbouwen door Multi Keuken en Bad!

Zonder zorgen uw badkamer verbouwen

Hoe prettig zou het zijn om in (de omgeving van) ’s Gravenzande, Naaldwijk of Hoek van Holland vakkundig hulp te krijgen bij het verbouwen van uw badkamer? Van begin tot eind? Laat Multi Keuken en Bad u helpen. Vakkundig en met groot plezier. Een badkamer verbouwen doet u met het oog op de komende tien, vijftien jaar en vraagt serieuze voorbereiding, kennis en expertise. Uiteindelijk heeft u er dan het langst profijt van. Er kunnen meerdere redenen zijn om aan een verbouwing te denken (waar u waarschijnlijk al een poosje tegenaan hikt). Uw badkamer kan in z’n geheel verouderd zijn of ouderwets ogen, de douche is inmiddels te klein of u wilt bijvoorbeeld een extra wastafel en regendouche. Wat uw argument ook is: u vindt het tijd om uw badkamer te vervangen. U kunt rekenen op de vakmensen van Multi Keuken en Bad. Van advies en voorbereiding tot strip- en sloopwerk en montage: al het werk nemen onze slopers, monteurs en andere vakmensen u uit handen. De keuze voor het model, de kleuren en materialen ligt natuurlijk helemaal bij u! Over de rest hoeft u zich geen zorgen te maken. Wij regelen alles van A tot Z. En niet onbelangrijk: dat doen we ook nog eens voor een verrassend scherpe prijs.

Persoonlijk advies bij het verbouwen van uw badkamer in ’s Gravenzande, Naaldwijk of Hoek van Holland

Voordat we met het verbouwen van uw badkamer kunnen starten, nodigen wij u uit in onze showroom in Maassluis. Hier informeren onze vakmensen u uitgebreid over alle trends en mogelijkheden om uw badkamer te verbouwen. Daarbij luisteren we goed naar u. We nemen alle tijd voor advies, het uitzoeken van bad- en douchemodellen, kleuren en (stalen van) badkamermeubels en het bekijken van de badkameropstellingen. Welke look u uw badkamer ook wilt geven, de keuze is vrijwel oneindig! Zo kunt u straks onbezorgd genieten van uw compleet verbouwde badkamer in de regio ’s Gravenzande, Naaldwijk en Hoek van Holland.

Vanzelfsprekend uitstekende service

Als u na het bezoek aan onze showroom uw keuze heeft gemaakt voor uw nieuwe droombadkamer gaan onze vakmensen voor u aan de slag met de badkamer van uw dromen. Bij Multi Keuken en Bad staan we al 15 jaar garant voor het professioneel verbouwen van badkamers in ’s Gravenzande, Naaldwijk en Hoek van Holland. Uitstekende service is voor ons vanzelfsprekend. Voor minder doen we het simpelweg niet. Dat merkt u in onze aanpak, dat ervaart u in het eindresultaat.

Contact met Multi Keuken en Bad start hier

Heeft u vragen of wilt u op weg worden geholpen in uw keuze voor uw nieuwe droombadkamer? Neem dan contact met ons op via 010 – 59 22 411 of neem alvast een kijkje in onze showroom in Maassluis. U bent van harte welkom! Met en zonder afspraak.

Een zeer grote klus die op de afgesproken tijd geheel spic en span opgeleverd is. We werden zeer goed en deskundig geadviseerd met inachtneming van onze eigen ideeën.
M. Plaat
Maassluis

Wat hebben wij zoal opgeleverd?

Adviesgesprek op maat

Maak direct een afspraak

Benieuwd of wij u kunnen helpen met uw binnenverbouwing, keuken, badkamer, stalen deuren, pvc vloer, etc.?

Neem direct contact op om een afspraak te maken! 

Openingstijden
Dinsdag t/m Vrijdag – 9:00 uur – 17:00 uur
Zaterdag – 9:00 uur – 16:30 uur
Zon- & feestdagen – Gesloten

Multi Keuken & Bad
Elektraweg 7
3144CB Maassluis

T: 010 592 24 11
F: 010 592 26 02
E: info@multikeukenenbad.nl

 

Neem ook een kijkje op onze andere sites: binnenverbouwingen.nl en kantorenverbouwen.nl

Ons werkgebied

De showroom is gevestigd in Maassluis. Ons werkgebied beslaat een ruime omgeving. Zo hebben wij klanten in o.a. Maassluis, Kwintsheul, Rotterdam, Delft, Den Haag, Delft, Rijswijk, Maasdijk, 's Gravenzande, Schiedam en Hoek van Holland