U zoekt de mooiste badkamers van Maassluis, Naaldwijk, De Lier en ’s-Gravenzande? Dat is logisch, want iedere dag begint en eindigt in de badkamer. Hier komt u tot rust, of tot leven. In een warm bad, onder de douche of even snel aan de wastafel. Het is daarom niet gek om een van de mooiste badkamers te wensen. Een heerlijke omgeving die uw huis compleet maakt. Dat is waar MULTI Keuken & Bad voor staat, met een enorm aanbod aan veelzijdige producten. Bezoek hiervoor onze winkels bij Maassluis, Naaldwijk, De Lier en ’s-Gravenzande.

Vrijblijvend een offerte aanvragen?

Advies en uitleg over badkamers bij u thuis

Omdat uw investering in een van onze badkamers de moeite waard moet zijn, helpen wij graag uw product perfect te laten aansluiten op uw stijl en badruimte. De deskundige blik van onze medewerkers ter plekke maakt hierbij een groot verschil. Om u optimaal te bedienen komen zij graag bij u langs. Zonder verplichtingen krijgt u van hen alle tijd en informatie om te kiezen voor de mooiste van alle badkamers. Maak hiervoor snel een afspraak met ons.

Complete inrichting van badkamers

Natuurlijk zijn badkamers niet compleet zonder bijbehorende inrichting. Een bad, douchecabine, toilet, kraan, verwarming en badkamermeubel: allemaal moet het visueel en gebruiksvriendelijk tot in de puntjes verzorgd zijn. Vandaar dat u bij de MULTI Keuken & Bad een uitgebreid aanbod wacht van badkamerinrichting in alle kleuren, stijlen, uitvoeringen en prijsklassen.

De voordeligste badkamers van Maassluis, Naaldwijk, De Lier en ’s-Gravenzande.

Onze winkel Multi Keuken en Bad in Maassluis, dat druk bezocht wordt door klanten uit zowel Maassluis als Naaldwijk, De Lier en ’s-Gravenzande. Geen wonder: hier ligt met 900 vierkante meter de modernste en bijzonderste showroom van de omgeving. Hier zullen ervaren adviseurs u onder het genot van een heerlijke kop koffie uw wensen vertalen naar een van de mooiste badkamers ooit.