Badkamers Delft, Delfgauw, Pijnacker & Berkel en Rodenrijs

Badkamers voor ieder budget

Ook voor u een passende oplossing!

Wij verzorgen uw verbouwing van A tot Z!

Ook voor u een passende oplossing! Wij verzorgen uw tegelvloer van A tot Z!

Benieuwd naar de mogelijkheden aan tegels? Neem een kijkje in de showroom of neem contact op om een afspraak te maken! 

Juist als het gaat om badkamers in de regio Delft, Delfgauw, Pijnacker en Berkel en Rodenrijs bent u bij Multi Keuken & Bad aan het juiste adres. Wij geven u meer dan voldoende keuze en uiteraard met veel meer dan voldoende voordeel. Een breed aanbod dat iedereen genoeg keuze en mogelijkheden biedt om te komen tot de juiste keuze. Ontdek uw ideale opstelling en invulling in ons aanbod aan sanitair / badkamers in de regio Delft, Delfgauw, Pijnacker en Berkel en Rodenrijs. De badkamer is een zeer belangrijke ruimte. Dit is de plek waar u even helemaal tot uzelf kunt komen, ontspannen en genieten.

Iedere woning verschilt en zo uiteraard ook de smaken van de verschillende woningeigenaren. Met ons assortiment aan badkamers in de regio Delft, Delfgauw, Pijnacker en Berkel en Rodenrijs is er voor iedere wens of smaak de juiste badkamer te vinden.

Meer dan voldoende keuze aan badkamers in de regio Delft, Delfgauw, Pijnacker en Berkel & Rodenrijs

Ons assortiment aan badkamers in de regio Delft, Delfgauw, Pijnacker en Berkel en Rodenrijs is dan ook geschikt voor iedere smaak en elk budget. Het gaat om uw wensen. U bent bij ons aan het juiste adres, niet alleen voor alle badkamers in de regio Delft, Delfgauw, Pijnacker en Berkel en Rodenrijs, maar ook voor de montage en installatie daarvan. Wij bieden u een zeer dynamisch assortiment. Met grote regelmaat wordt onze showroom up-to-date gehouden volgens de laatste trends. Naast badkamers in de regio Delft, Delfgauw, Pijnacker en Berkel en Rodenrijs bieden wij ook zeer veel aanverwante producten. Sanitair bijvoorbeeld, dat zich het beste laat omschrijven als levensloopbestendig. Ook voor de montage en de complete installatie van badkamers bent u bij ons aan het juiste adres. De invulling van uw wensen vindt u zeker terug in ons assortiment aan badkamers in de regio Delft, Delfgauw, Pijnacker en Berkel en Rodenrijs.

We maken het mogelijk!

Wat zijn uw wensen als het gaat om badkamers in de regio Delft, Delfgauw, Pijnacker en Berkel en Rodenrijs? We nodigen u graag uit om onze showroom van ruim 900 m2 te bezoeken. Er wacht altijd een enthousiaste medewerker op u, om samen met u, de mogelijkheden te bekijken en u tevens te voorzien van advies en informatie. Multi Keuken & Bad, een wereld aan mogelijkheden die u wordt aangeboden tegen scherpe prijzen. Kom gauw langs en ontdek het complete aanbod aan badkamers in Delft, Delfgauw, Pijnacker en Berkel en Rodenrijs en uiteraard ook in de gehele regio om deze plaatsen heen. We staan voor u klaar.
Een zeer grote klus die op de afgesproken tijd geheel spic en span opgeleverd is. We werden zeer goed en deskundig geadviseerd met inachtneming van onze eigen ideeën.
M. Plaat
Maassluis

Wat hebben wij zoal opgeleverd?

Adviesgesprek op maat

Maak direct een afspraak

Benieuwd of wij u kunnen helpen met uw binnenverbouwing, keuken, badkamer, stalen deuren, pvc vloer, etc.?

Neem direct contact op om een afspraak te maken! 

Openingstijden
Dinsdag t/m Vrijdag – 9:00 uur – 17:00 uur
Zaterdag – 9:00 uur – 16:30 uur
Zon- & feestdagen – Gesloten

Multi Keuken & Bad
Elektraweg 7
3144CB Maassluis

T: 010 592 24 11
F: 010 592 26 02
E: info@multikeukenenbad.nl

 

Neem ook een kijkje op onze andere sites: binnenverbouwingen.nl en kantorenverbouwen.nl

Ons werkgebied

De showroom is gevestigd in Maassluis. Ons werkgebied beslaat een ruime omgeving. Zo hebben wij klanten in o.a. Maassluis, Kwintsheul, Rotterdam, Delft, Den Haag, Delft, Rijswijk, Maasdijk, 's Gravenzande, Schiedam en Hoek van Holland

Vacature Adviseur / Verkoper

Ben je ook werken op koopzondagen, in de avond en op feestdagen zat? Bekijk dan onze vacature.