Maak van uw badkamer uw droombadkamer in Den Haag, Rijswijk e.o.

Badkamers voor ieder budget

Ook voor u een passende oplossing!

Wij verzorgen uw verbouwing van A tot Z!

Ook voor u een passende oplossing! Wij verzorgen uw tegelvloer van A tot Z!

Benieuwd naar de mogelijkheden aan tegels? Neem een kijkje in de showroom of neem contact op om een afspraak te maken! 

Voor het verbouwen van uw badkamer in Den Haag, Rijswijk en omstreken krijgt u bij ons  betrouwbaar, professioneel én inspirerend advies. Want dat is wat u nodig heeft als u met plannen voor een nieuwe badkamer rondloopt. Wilt u graag weten hoe u dit best grote project aanpakt, de juiste keuzes maakt en het overzichtelijk houdt? Weet u niet waar(mee) u het beste kunt beginnen en hoe u binnen uw budget blijft? Dat is niet gek. Zo’n groot en persoonlijk project vraagt van veel mensen veel tijd en aandacht. Een badkamer verbouwen in de stijl die precies bij u en uw huis past: hoe pakt u dat aan, waar moet u aan denken en wie kan u daar in de regio Den Haag/Rijswijk het best bij helpen? Ons antwoord is simpel: Multi Keuken en Bad zorgt ervoor dat uw droombadkamer werkelijkheid wordt!

Uw badkamer verbouwen zonder zorgen

U woont in (de omgeving van) Den Haag of Rijswijk en wilt uw badkamer verbouwen. Daar helpen wij u graag bij! Vakkundig en met het grootste plezier. Een badkamerverbouwing ‘doet u niet even’ in een paar dagen en vergt nogal wat voorbereiding, kennis en expertise. Wij adviseren dit met een betrouwbare partner te doen die jarenlange ervaring met en kennis van zaken heeft van het verbouwen van badkamers. Wij zijn u daarin graag van dienst. Er kunnen meerdere redenen zijn om aan een verbouwing te denken (waar u waarschijnlijk al een poosje tegenaan hikt). Uw badkamer kan in z’n geheel verouderd zijn of ouderwets ogen, de douche is inmiddels te klein of u wilt bijvoorbeeld een extra wastafel en regendouche. U kunt rekenen op onze vakmensen, in welke fase van het project we ons ook bevinden. Van advies en voorbereiding tot strip- en sloopwerk en montage: al het werk nemen onze professionals u uit handen. De keuze voor het model, de kleuren en materialen ligt natuurlijk helemaal bij u! Over de rest hoeft u zich geen zorgen te maken. Wij regelen alles van A tot Z. En niet onbelangrijk: dat doen we ook nog eens voor een verrassend scherpe prijs.

Persoonlijk advies bij het verbouwen van uw badkamer in Den Haag of Rijswijk

Wij nodigen u eerst in onze showroom in Maassluis uit voordat we met het verbouwen van uw badkamer starten. Onze vakmensen informeren u professioneel en objectief over alle trends en mogelijkheden om uw badkamer te verbouwen. We nemen alle tijd voor advies, het uitzoeken van bad- en douchemodellen, kleuren en (stalen van) badkamermeubels en het bekijken van de badkameropstellingen. Welke look u uw badkamer ook wilt geven, de keuze is vrijwel oneindig! Zo kunt u straks onbezorgd genieten van uw compleet verbouwde badkamer in Den Haag, Rijswijk en omgeving.

Altijd uitstekende service

Heeft u na het bezoek aan onze showroom uw keuze gemaakt voor uw badkamer, hoe u die wilt laten verbouwen? Dan gaan onze vakmensen voor u aan de slag met het door u gekozen ontwerp. Dit zijn stuk voor stuk professionele slopers, installateurs en monteurs. Wij staan al 15 jaar garant voor het professioneel verbouwen van badkamers in onder andere Den Haag, Rijswijk en de gehele omgeving. Uitstekende service is voor ons vanzelfsprekend. Voor minder doen we het simpelweg niet. Dat merkt u in onze aanpak, dat ervaart u in het eindresultaat.

Contact met Multi Keuken en Bad

Heeft u nog vragen of wilt u op weg worden geholpen in uw keuze voor uw nieuwe droombadkamer? Neem dan contact met ons op via 010 – 59 22 411 of neem alvast een kijkje in onze showroom in Maassluis. U bent van harte welkom! Met en zonder afspraak.

Een zeer grote klus die op de afgesproken tijd geheel spic en span opgeleverd is. We werden zeer goed en deskundig geadviseerd met inachtneming van onze eigen ideeën.
M. Plaat
Maassluis

Wat hebben wij zoal opgeleverd?

Adviesgesprek op maat

Maak direct een afspraak

Benieuwd of wij u kunnen helpen met uw binnenverbouwing, keuken, badkamer, stalen deuren, pvc vloer, etc.?

Neem direct contact op om een afspraak te maken! 

Openingstijden
Dinsdag t/m Vrijdag – 9:00 uur – 17:00 uur
Zaterdag – 9:00 uur – 16:30 uur
Zon- & feestdagen – Gesloten

Multi Keuken & Bad
Elektraweg 7
3144CB Maassluis

T: 010 592 24 11
F: 010 592 26 02
E: info@multikeukenenbad.nl

 

Neem ook een kijkje op onze andere sites: binnenverbouwingen.nl en kantorenverbouwen.nl

Ons werkgebied

De showroom is gevestigd in Maassluis. Ons werkgebied beslaat een ruime omgeving. Zo hebben wij klanten in o.a. Maassluis, Kwintsheul, Rotterdam, Delft, Den Haag, Delft, Rijswijk, Maasdijk, 's Gravenzande, Schiedam en Hoek van Holland

⭐ 10 JAAR GARANTIE OP ZORGELOOS WONEN! * ⭐

Vacature Adviseur / Verkoper

Ben je ook werken op koopzondagen, in de avond en op feestdagen zat? Bekijk dan onze vacature.