Wacht niet langer en laat uw badkamer in Vlaardingen, Schiedam of Rotterdam verbouwen door Multi Keuken en Bad

Badkamers voor ieder budget

Ook voor u een passende oplossing!

Wij verzorgen uw verbouwing van A tot Z!

Ook voor u een passende oplossing! Wij verzorgen uw tegelvloer van A tot Z!

Benieuwd naar de mogelijkheden aan tegels? Neem een kijkje in de showroom of neem contact op om een afspraak te maken! 

Ziet u het al voor u dat u uw badkamer heeft laten verbouwen en daar elke dag weer van geniet? Over een paar maanden kan het al zover zijn. Bij Multi Keuken en Bad krijgt u gedegen advies en professionele hulp bij uw badkamer verbouwen in Vlaardingen, Schiedam of Rotterdam. Mogelijk wilt u al een tijdje uw badkamer verbouwen, maar heeft u geen idee waar u moet starten. Dat is niet gek, want het verbouwen van de badkamer kost veel voorbereiding en ‘projectmanagement’. Een badkamer verbouwen in de stijl die precies bij u en uw huis past: hoe pakt u dat aan, waar moet u aan denken en wie kan u daar in de regio Vlaardingen, Schiedam en Rotterdam het best bij helpen? Ons antwoord is simpel: Multi Keuken en Bad zorgt ervoor dat uw droombadkamer werkelijkheid wordt! Waar wacht u nog op?

Zonder zorgen uw badkamer verbouwen

Als u in (de omgeving van) Vlaardingen, Schiedam of Rotterdam woont en uw badkamer wilt verbouwen, dan helpen onze vakmensen – zoals ‘slopers’, monteurs en installateurs – u daar graag bij. Vakkundig en met oprecht veel plezier. Een badkamer verbouwen doet u maar een of een paar keer in uw leven en daarom is het belangrijk dat u het goed doet. Waarom heeft u behoefte aan een nieuwe badkamer? Wilt u vaker kunnen ontspannen in uw eigen luxe, uitgebreide badkamer? Bent u de ouderwetse badkamermeubels of de krappe douche beu? Gelukkig kunt u rekenen op de vakmensen van Multi Keuken en Bad. Van advies en voorbereiding tot strip- en sloopwerk en montage: al het werk nemen onze professionals u uit handen. De keuze is helemaal aan u en daar helpen wij natuurlijk graag bij. Over de rest hoeft u zich geen zorgen te maken. Wij regelen alles van A tot Z. En niet onbelangrijk: dat doen we ook nog eens voor een verrassend scherpe prijs.

Met aandacht en persoonlijk advies uw badkamer verbouwen in Vlaardingen, Schiedam of Rotterdam

Wij nodigen u eerst uit in onze showroom in Maassluis voordat we met het verbouwen van uw badkamer kunnen starten. Daar krijgt u professioneel en objectief advies over alle trends en mogelijkheden om uw badkamer te verbouwen. Vanzelfsprekend nemen we daar alle tijd voor en laten we u bijvoorbeeld alle beschikbare modellen, kleuren en materialen zien. Maar ook luisteren we naar uw (stijl)wensen. Zo kunt u in de regio Vlaardingen, Schiedam en Rotterdam straks onbezorgd genieten van uw compleet naar eigen wens en stijl verbouwde badkamer.

Uitstekende service is voor ons vanzelfsprekend

Voor minder dan een hoge kwaliteit en uitstekende service doen we het gewoon niet. Dat merkt u in onze aanpak, samenwerking met u én – niet onbelangrijk – het eindresultaat: uw droombadkamer waar u al zo lang naar uitkijkt. Heeft u na het bezoek aan onze showroom uw keuze gemaakt voor uw badkamer die u wilt laten verbouwen? Dan gaan onze vakmensen voor u aan de slag met het door u gekozen ontwerp. Dit zijn stuk voor stuk professionele ‘slopers’, installateurs en monteurs. Bij Multi Keuken en Bad staan we al 15 jaar garant voor het professioneel verbouwen van badkamers in Vlaardingen, Schiedam en Rotterdam.

Contact met Multi Keuken en Bad

Heeft u vragen of wilt u op weg worden geholpen in uw keuze voor uw nieuwe droombadkamer? Neem dan contact met ons op via 010 – 59 22 411 of neem alvast een kijkje in onze showroom in Maassluis. U bent van harte welkom! Met en zonder afspraak.

Een zeer grote klus die op de afgesproken tijd geheel spic en span opgeleverd is. We werden zeer goed en deskundig geadviseerd met inachtneming van onze eigen ideeën.
M. Plaat
Maassluis

Wat hebben wij zoal opgeleverd?

Adviesgesprek op maat

Maak direct een afspraak

Benieuwd of wij u kunnen helpen met uw binnenverbouwing, keuken, badkamer, stalen deuren, pvc vloer, etc.?

Neem direct contact op om een afspraak te maken! 

Openingstijden
Dinsdag t/m Vrijdag – 9:00 uur – 17:00 uur
Zaterdag – 9:00 uur – 16:30 uur
Zon- & feestdagen – Gesloten

Multi Keuken & Bad
Elektraweg 7
3144CB Maassluis

T: 010 592 24 11
F: 010 592 26 02
E: info@multikeukenenbad.nl

 

Neem ook een kijkje op onze andere sites: binnenverbouwingen.nl en kantorenverbouwen.nl

Ons werkgebied

De showroom is gevestigd in Maassluis. Ons werkgebied beslaat een ruime omgeving. Zo hebben wij klanten in o.a. Maassluis, Kwintsheul, Rotterdam, Delft, Den Haag, Delft, Rijswijk, Maasdijk, 's Gravenzande, Schiedam en Hoek van Holland

Vacature Adviseur / Verkoper

Ben je ook werken op koopzondagen, in de avond en op feestdagen zat? Bekijk dan onze vacature.