Maak uw dromen waar en laat uw badkamer verbouwen in Maassluis, Maasdijk of Maasland

Badkamers voor ieder budget

Ook voor u een passende oplossing!

Wij verzorgen uw verbouwing van A tot Z!

Ook voor u een passende oplossing! Wij verzorgen uw tegelvloer van A tot Z!

Benieuwd naar de mogelijkheden aan tegels? Neem een kijkje in de showroom of neem contact op om een afspraak te maken! 

Gedegen advies en professionele hulp bij uw badkamer verbouwen in Maassluis, Maasdijk of Maasland. Loopt u rond met het idee omuwbadkamer te verbouwen, maar ziet u ertegenop ofweet u niet waar umoet beginnen? Begrijpelijk. Zo’n groot en persoonlijk project vraagt veel van uw tijd en aandacht. Een badkamer verbouwen in de stijl die precies bij u en uw huis past: hoe pakt u dat aan, waar moet u aan denken en wie kan u daar in de regio Maassluis, Maasdijk en Maasland het best bij helpen? Ons antwoord is simpel: Multi Keuken en Bad zorgt ervoor dat uw droombadkamer werkelijkheid wordt!

Onbezorgd uw badkamer verbouwen

Woont u in de omgeving van Maassluis, Maasdijk of Maasland en wilt u uw badkamer verbouwen, dan helpen wij u daargraag bij. Vakkundig en met het grootste plezier. Een badkamer verbouwen doet u immers niet elke dag en vergt nogal wat voorbereiding, kennis en expertise. Er kunnen meerdere redenen zijn om aan een verbouwing te denken (waar u waarschijnlijk al een poosje tegenaan hikt). Uw badkamer kan in z’n geheel verouderd zijn of ouderwets ogen, de douche is inmiddels te klein of u wilt bijvoorbeeld een extra wastafel en regendouche. Wat de oorzaak ook is: het is tijd om uw badkamer te vervangen! Gelukkig kunt u rekenen op de vakmensen van Multi Keuken en Bad. Van advies en voorbereiding tot strip- en sloopwerk en montage: al het werk nemen onze professionals u uit handen. De keuze voor het model, de kleuren en materialen ligt natuurlijk helemaal bij u! Over de rest hoeft u zich geen zorgen te maken. Wij regelen alles van A tot Z. En niet onbelangrijk: dat doen we ook nog eens voor een verrassend scherpe prijs.

Uw badkamer verbouwen in Maassluis, Maasdijk of Maasland: wel met aandacht en persoonlijk advies

Voordat we met het verbouwen van uw badkamer kunnen starten, nodigen wij u uit in onze showroom in Maassluis. Onze vakmensen informeren u professioneel en objectief over alle trends en mogelijkheden om uw badkamer te verbouwen.We nemen alle tijd voor advies, het uitzoeken van bad- en douchemodellen, kleuren en (stalen van) badkamermeubels en het bekijken van de badkameropstellingen. Welke look u uw badkamer ook wilt geven, de keuze is vrijwel oneindig! Zo kunt u straks onbezorgd genieten van uw compleet verbouwde badkamer in de regio Maassluis, Maasdijk en Maasland.

Hoge kwaliteit en uitstekende service

Heeft u na het bezoek aan onze showroom uw keuze gemaakt voor uw badkamer die u wilt laten verbouwen? Dan gaan onze vakmensen voor u aan de slag met het door u gekozen ontwerp. Dit zijn stuk voor stuk professionele ‘slopers’, installateurs en monteurs. Bij Multi Keuken en Bad staan we al 15 jaar garant voor het professioneel verbouwen van badkamers in Maassluis, Maasdijk en Maasland. Uitstekende service is voor ons vanzelfsprekend. Voor minder doen we het simpelweg niet. Dat merkt u in onze aanpak, dat ervaart u in het eindresultaat.

Contact met Multi Keuken en Bad

Heeft u vragen of wilt u op weg worden geholpen in uw keuze voor uw nieuwe droombadkamer? Neem dan contact met ons op via 010 – 59 22 411 of neem alvast een kijkje in onze showroom in Maassluis. U bent van harte welkom! Met en zonder afspraak.

Een zeer grote klus die op de afgesproken tijd geheel spic en span opgeleverd is. We werden zeer goed en deskundig geadviseerd met inachtneming van onze eigen ideeën.
M. Plaat
Maassluis

Wat hebben wij zoal opgeleverd?

Adviesgesprek op maat

Maak direct een afspraak

Benieuwd of wij u kunnen helpen met uw binnenverbouwing, keuken, badkamer, stalen deuren, pvc vloer, etc.?

Neem direct contact op om een afspraak te maken! 

Openingstijden
Dinsdag t/m Vrijdag – 9:00 uur – 17:00 uur
Zaterdag – 9:00 uur – 16:30 uur
Zon- & feestdagen – Gesloten

Multi Keuken & Bad
Elektraweg 7
3144CB Maassluis

T: 010 592 24 11
F: 010 592 26 02
E: info@multikeukenenbad.nl

 

Neem ook een kijkje op onze andere sites: binnenverbouwingen.nl en kantorenverbouwen.nl

Ons werkgebied

De showroom is gevestigd in Maassluis. Ons werkgebied beslaat een ruime omgeving. Zo hebben wij klanten in o.a. Maassluis, Kwintsheul, Rotterdam, Delft, Den Haag, Delft, Rijswijk, Maasdijk, 's Gravenzande, Schiedam en Hoek van Holland

Vacature Adviseur / Verkoper

Ben je ook werken op koopzondagen, in de avond en op feestdagen zat? Bekijk dan onze vacature.