Badkamers Den Haag, Voorburg, Rijswijk & Wateringen

Badkamers voor ieder budget

Ook voor u een passende oplossing!

Wij verzorgen uw verbouwing van A tot Z!

Ook voor u een passende oplossing! Wij verzorgen uw tegelvloer van A tot Z!

Benieuwd naar de mogelijkheden aan tegels? Neem een kijkje in de showroom of neem contact op om een afspraak te maken! 

Ook als het gaat om badkamers voor u in Den Haag, Voorburg, Rijswijk en Wateringen wilt u natuurlijk alle keuze en een garantie van een hoge kwaliteit. Het gaat hier tenslotte om een van de meest belangrijkste ruimtes van uw woning. Als u op zoek bent naar een groot aanbod aan badkamers in Den Haag, Voorburg, Rijswijk en Wateringen bent u bij Multi Keuken & Bad aan het juiste adres. De ruimte waar u zich kunt ontspannen, waar u de buitenwereld, al is het maar voor even, kunt afsluiten. De ruimte waar u de dag begint en eindigt.

Wij begrijpen het belang van deze kamer. Dat ziet u dan ook terug in ons assortiment aan badkamers voor u in Den Haag, Voorburg, Rijswijk en Wateringen. Samen maken we uw wensen mogelijk, en wel onder voor u zeer gunstige voorwaarden.

Het aanbod aan badkamers voor u in Den Haag, Voorburg, Rijswijk & Wateringen

Wat het allerbelangrijkste is, als het aankomt op badkamers voor u in Den Haag, Voorburg, Rijswijk en Wateringen, dan zijn het uw wensen. Iedere woning is anders en biedt verschillende opties. Daar komt bij dat iedereen een eigen smaak heeft, gelukkig maar. En daarom zorgen wij voor een zeer groot en divers aanbod aan badkamers en sanitair. Meer dan genoeg keuze dus als het aankomt op badkamers voor u in Den Haag, Voorburg, Rijswijk en Wateringen. Dus laat u verrassen in onze ruim 900m2 showroom met een keuze uit vele (bekende) merken. Een dynamisch keuze, dat wel. Want ook als het aankomt op badkamers, voor u in Den Haag, Voorburg, Rijswijk en Wateringen, houden we de laatste trends en ontwikkelingen scherp in de gaten. En doordat wij gebruikmaken van moderne software kunt u ook al gauw zien hoe uw badkamer er in het ‘echt’ uit komt te zien. Direct het juiste beeld dus!

Scherpe prijzen en een blijvende tevredenheid

Bij ons bent u dus aan het juiste adres voor uw keuze uit badkamers in Den Haag, Voorburg, Rijswijk en Wateringen. Maar daar houdt het bij lange na niet op. Uiteraard verzorgen wij uw badkamer graag van A tot Z. Wij zorgen naast het ontwerp dus ook voor montage en installatie. Dit gebeurt uiteraard door een vakkundig en zeer ervaren team. Graag heten we u van harte welkom in onze showroom, waar een enthousiaste medewerker u alle verschillende mogelijkheden kan laten zien.

Als het gaat om badkamers voor u in Den Haag, Voorburg, Rijswijk en Wateringen bent u bij ons aan het juiste adres.

Een zeer grote klus die op de afgesproken tijd geheel spic en span opgeleverd is. We werden zeer goed en deskundig geadviseerd met inachtneming van onze eigen ideeën.
M. Plaat
Maassluis

Wat hebben wij zoal opgeleverd?

Adviesgesprek op maat

Maak direct een afspraak

Benieuwd of wij u kunnen helpen met uw binnenverbouwing, keuken, badkamer, stalen deuren, pvc vloer, etc.?

Neem direct contact op om een afspraak te maken! 

Openingstijden
Dinsdag t/m Vrijdag – 9:00 uur – 17:00 uur
Zaterdag – 9:00 uur – 16:30 uur
Zon- & feestdagen – Gesloten

Multi Keuken & Bad
Elektraweg 7
3144CB Maassluis

T: 010 592 24 11
F: 010 592 26 02
E: info@multikeukenenbad.nl

 

Neem ook een kijkje op onze andere sites: binnenverbouwingen.nl en kantorenverbouwen.nl

Ons werkgebied

De showroom is gevestigd in Maassluis. Ons werkgebied beslaat een ruime omgeving. Zo hebben wij klanten in o.a. Maassluis, Kwintsheul, Rotterdam, Delft, Den Haag, Delft, Rijswijk, Maasdijk, 's Gravenzande, Schiedam en Hoek van Holland