De mooiste badkamers voor Rotterdam, Schiedam, Maasland en Vlaardingen

Badkamers voor ieder budget

Ook voor u een passende oplossing!

Wij verzorgen uw verbouwing van A tot Z!

Ook voor u een passende oplossing! Wij verzorgen uw tegelvloer van A tot Z!

Benieuwd naar de mogelijkheden aan tegels? Neem een kijkje in de showroom of neem contact op om een afspraak te maken! 

U bent niet voor niets benieuwd naar de mooiste badkamers. Want in de badkamer komt u tot rust, in bad, onder de douche of aan de wastafel. Iedere dag. Daarom is het allesbehalve overbodige luxe om te genieten van een frisse badkamer waarin alles goed werkt en er bovendien prachtig uit ziet én blijft zien. Dit is waarom de badkamers van AANHUIS zo gewild zijn in Rotterdam, Schiedam, Maasland en Vlaardingen. Bekijk nu ook snel de actuele acties en aanbiedingen.

De voordeligste keukens van Rotterdam, Schiedam, Maasland & Vlaardingen

Als landelijke organisatie van project- en interieurinrichters zijn wij in staat om veel meer voordelen te bieden. Zo bieden wij door het hele land dezelfde kwaliteit en service. Ook in uw omgeving van Rotterdam, Schiedam, Maasland en Vlaardingen vindt u een AANHUIS winkel. Zoals Multi Keuken en Bad in Maassluis, dat met een moderne 900 vierkante meter aan showroom de grootste in de regio is. Hier vindt u alle soorten badkamers. Ook de droombadkamer in uw stijl zit hierbij, dus kom deze bekijken.

Badkamers bij u in Rotterdam, Schiedam, Maasland & Vlaardingen

U kijkt niet zomaar naar badkamers; deze investering moet de moeite waard zijn. Uw nieuwe badkamer moet perfect bij u passen in stijl en afmetingen. Het deskundige oog van onze medewerker ter plekke maakt hierbij het verschil. Om u optimaal te bedienen komen wij graag bij u langs, zonder verdere verplichtingen. Zo krijgt u alle tijd om u objectief te laten informeren en adviseren over de praktische en esthetische afwegingen voor het aanschaffen van badkamers.

Complete inrichting van badkamers

U heeft bij ons de keuze uit een veelzijdig aanbod voor de complete inrichting van badkamers. Badkamermeubels, douchecabines, baden, douches, kranen, toiletten, douchegoten, verwarming en accessoires in alle mogelijke uitvoeringen, designs en kleuren.
Een zeer grote klus die op de afgesproken tijd geheel spic en span opgeleverd is. We werden zeer goed en deskundig geadviseerd met inachtneming van onze eigen ideeën.
M. Plaat
Maassluis

Wat hebben wij zoal opgeleverd?

Adviesgesprek op maat

Maak direct een afspraak

Benieuwd of wij u kunnen helpen met uw binnenverbouwing, keuken, badkamer, stalen deuren, pvc vloer, etc.?

Neem direct contact op om een afspraak te maken! 

Openingstijden
Dinsdag t/m Vrijdag – 9:00 uur – 17:00 uur
Zaterdag – 9:00 uur – 16:30 uur
Zon- & feestdagen – Gesloten

Multi Keuken & Bad
Elektraweg 7
3144CB Maassluis

T: 010 592 24 11
F: 010 592 26 02
E: info@multikeukenenbad.nl

 

Neem ook een kijkje op onze andere sites: binnenverbouwingen.nl en kantorenverbouwen.nl

Ons werkgebied

De showroom is gevestigd in Maassluis. Ons werkgebied beslaat een ruime omgeving. Zo hebben wij klanten in o.a. Maassluis, Kwintsheul, Rotterdam, Delft, Den Haag, Delft, Rijswijk, Maasdijk, 's Gravenzande, Schiedam en Hoek van Holland

⭐ 10 JAAR GARANTIE OP ZORGELOOS WONEN! * ⭐

Vacature Adviseur / Verkoper

Ben je ook werken op koopzondagen, in de avond en op feestdagen zat? Bekijk dan onze vacature.