U bent niet voor niets benieuwd naar de mooiste badkamers. Want in de badkamer komt u tot rust, in bad, onder de douche of aan de wastafel. Iedere dag. Daarom is het allesbehalve overbodige luxe om te genieten van een frisse badkamer waarin alles goed werkt en er bovendien prachtig uit ziet én blijft zien. Dit is waarom de badkamers van AANHUIS zo gewild zijn in Rotterdam, Schiedam, Maasland en Vlaardingen. Bekijk nu ook snel de actuele acties en aanbiedingen.

Vrijblijvend een offerte aanvragen?

 

De voordeligste keukens van Rotterdam, Schiedam, Maasland & Vlaardingen

Als landelijke organisatie van project- en interieurinrichters zijn wij in staat om veel meer voordelen te bieden. Zo bieden wij door het hele land dezelfde kwaliteit en service. Ook in uw omgeving van Rotterdam, Schiedam, Maasland en Vlaardingen vindt u een AANHUIS winkel. Zoals Multi Keuken en Bad in Maassluis, dat met een moderne 900 vierkante meter aan showroom de grootste in de regio is. Hier vindt u alle soorten badkamers. Ook de droombadkamer in uw stijl zit hierbij, dus kom deze bekijken.

Badkamers bij u in Rotterdam, Schiedam, Maasland & Vlaardingen

U kijkt niet zomaar naar badkamers; deze investering moet de moeite waard zijn. Uw nieuwe badkamer moet perfect bij u passen in stijl en afmetingen. Het deskundige oog van onze medewerker ter plekke maakt hierbij het verschil. Om u optimaal te bedienen komen wij graag bij u langs, zonder verdere verplichtingen. Zo krijgt u alle tijd om u objectief te laten informeren en adviseren over de praktische en esthetische afwegingen voor het aanschaffen van badkamers.

Complete inrichting van badkamers

U heeft bij ons de keuze uit een veelzijdig aanbod voor de complete inrichting van badkamers. Badkamermeubels, douchecabines, baden, douches, kranen, toiletten, douchegoten, verwarming en accessoires in alle mogelijke uitvoeringen, designs en kleuren.

In de hele regio:

Badkamers Maassluis Badkamers Naaldwijk Badkamers De Lier Badkamers 's Gravenzande Keukens Nieuwe Tuinen, Keukens Kwintsheul, Keukens Schipluiden, Badkamers Nieuwe Tuinen Badkamers Schipluiden Badkamers Kwintsheul Schuifdeurkasten Nieuwe Tuinen Schuifdeurkasten Schipluiden Schuifdeurkasten Kwintsheul Schuifwandkasten Nieuwe Tuinen Schuifwandkasten Schipluiden Schuifwandkasten Kwintsheul Binnenverbouwingen Nieuwe Tuinen Binnenverbouwingen Kwintsheul Binnenverbouwingen Schipluiden Sanitair Nieuwe Tuinen Sanitair Kwintsheul Sanitair Schipluiden PVC vloeren Schipluiden PVC vloeren Kwintsheul PVC vloeren Nieuwe Tuinen