Badkamers Maasdijk, Hoek van Holland, Monster & Westerlee

Badkamers voor ieder budget

Ook voor u een passende oplossing!

Wij verzorgen uw verbouwing van A tot Z!

Ook voor u een passende oplossing! Wij verzorgen uw tegelvloer van A tot Z!

Benieuwd naar de mogelijkheden aan tegels? Neem een kijkje in de showroom of neem contact op om een afspraak te maken! 

Als u op zoek bent naar het aanbod van badkamers in de buurt van Maasdijk, Hoek van Holland, Monster en Westerlee wilt u natuurlijk meer dan voldoende keuze en uiteraard ook een garantie in kwaliteit. Tenslotte hebben we het hier over een ruimte die een veel groter belang kent dan slechts het directe gebruik daarvan. Helemaal tot rust komen kan namelijk perfect in de badkamer.

Smaken en woningen verschillen. Daarom vindt u bij Multi Keuken & Bad een zeer groot aanbod van badkamers in de buurt van Maasdijk, Hoek van Holland, Monster en Westerlee. De nadruk mag u dan ook rustig leggen op het woord ‘Multi’. Naast dat wij u het aanbod aan badkamers in de regio geven kunt u bij ons ook terecht voor onder andere keukens en vloeren.

Maak uw keuze uit onze badkamers in de buurt van Maasdijk, Hoek van Holland, Monster & Westerlee

Met ruim 900 m2 aan oppervlakte zijn wij de grootste aanbieder van badkamers in de buurt van Maasdijk, Hoek van Holland, Monster en Westerlee. Zoals gezegd, smaken verschillen en verschillende woningen bieden verschillende mogelijkheden als het gaat om de inrichting van de kamers. Een goede badkamer is niet alleen noodzakelijk om over die ene ruimte te beschikken waar u werkelijk tot uzelf kunt komen. Maar draagt aanzienlijk bij aan de waarde van uw woning. Met een zeer ruim aanbod aan badkamers en sanitair in de buurt van Maasdijk, Hoek van Holland, Monster en Westerlee hebben wij ook voor u de juiste keuze. Voor de badkamer in uw stijl en naar uw smaak bent u bij ons dus op de juiste plek.

Service van begin tot eind

Naast dat wij dé aanbieder zijn van badkamers in de buurt van Maasdijk, Hoek van Holland, Monster en Westerlee ligt onze kracht in onze omvattende service. Een service die zich laat uiten in een gedreven en creatief montageteam. Wij hebben medewerkers die u met plezier meenemen door ons ruime aanbod aan badkamers en wij bieden de belofte van blijvende tevredenheid. Het aanbod van badkamers in de buurt van Maasdijk, Hoek van Holland, Monster en Westerlee gaat bij ons gepaard met een garantie die verder gaat dan de fabrieksgarantie van materiaal of apparatuur. Tevens staat ons team voor u klaar om uw uitgekozen badkamer compleet te installeren in uw woning.

Bij ons slaagt u zeker! Kom daarom vandaag nog naar onze showroom. Tot ziens bij Multi Keuken & Bad.

Een zeer grote klus die op de afgesproken tijd geheel spic en span opgeleverd is. We werden zeer goed en deskundig geadviseerd met inachtneming van onze eigen ideeën.
M. Plaat
Maassluis

Wat hebben wij zoal opgeleverd?

Adviesgesprek op maat

Maak direct een afspraak

Benieuwd of wij u kunnen helpen met uw binnenverbouwing, keuken, badkamer, stalen deuren, pvc vloer, etc.?

Neem direct contact op om een afspraak te maken! 

Openingstijden
Dinsdag t/m Vrijdag – 9:00 uur – 17:00 uur
Zaterdag – 9:00 uur – 16:30 uur
Zon- & feestdagen – Gesloten

Multi Keuken & Bad
Elektraweg 7
3144CB Maassluis

T: 010 592 24 11
F: 010 592 26 02
E: info@multikeukenenbad.nl

 

Neem ook een kijkje op onze andere sites: binnenverbouwingen.nl en kantorenverbouwen.nl

Ons werkgebied

De showroom is gevestigd in Maassluis. Ons werkgebied beslaat een ruime omgeving. Zo hebben wij klanten in o.a. Maassluis, Kwintsheul, Rotterdam, Delft, Den Haag, Delft, Rijswijk, Maasdijk, 's Gravenzande, Schiedam en Hoek van Holland

Vacature Adviseur / Verkoper

Ben je ook werken op koopzondagen, in de avond en op feestdagen zat? Bekijk dan onze vacature.