Maak uw dromen waar! Laat uw keuken verbouwen in Delft, De Lier of Nieuwe Tuinen

De nieuwste collectie keukens van 2022.

Ook voor u een passende oplossing!

Wij monteren uw nieuwe keuken

Benieuwd of wij u kunnen helpen met uw keuken?

Neem direct contact op om een afspraak te maken! 

Voor het verbouwen van uw keuken in Delft, De Lier of Nieuwe Tuinen krijgt u bij Multi Keuken en Bad aandacht, persoonlijk advies en hulp waar u écht iets aan heeft. Maar, waar begint u met het verbouwen van uw keuken? Hoe werkt het geregel rondom zo’n groot en persoonlijk project en hoe kunt u dat het best aanpakken in de regio Delft, De Lier en Nieuwe Tuinen? Ons antwoord is simpel: wij zorgen ervoor dat uw droomkeuken werkelijkheid wordt! En deze droom zou zomaar dichterbij kunnen liggen dan u denkt. 

Uw keuken verbouwen met gedegen hulp

Als u in (de omgeving van) Delft, De Lier of Nieuwe Tuinen woont en plannen heeft om uw keuken te verbouwen, bouw dan op Multi Keuken en Bad. Wij nemen u vrijwel al het werk uit handen. Vakkundig en met een glimlach. Een keuken verbouwen is een serieus project en doet u niet ‘even’, dat vraagt tijd, een kritische blik, onderling overleg en gewoon weg een goede voorbereiding. Welk argument u ook heeft om een nieuwe keuken te willen (toe aan een nieuwe stijl, een uitgeleefde keuken of behoefte hebben aan meer ruimte): het werkt het meest efficiënt om een goed plan en betrouwbare ‘partner’ te hebben die voor u aan de slag gaat.Gelukkig kunt u rekenen op al onze vakmensen. Van advies en voorbereiding tot strip- en sloopwerk en montage: al het werk nemen onze professionals van u uit handen. De keuze voor het model, de kleuren en materialen ligt natuurlijk helemaal bij u! Over de rest hoeft u zich geen zorgen te maken. Wij regelen alles van A tot Z. En niet onbelangrijk: dat doen we ook nog eens voor een verrassend scherpe prijs.

Persoonlijk advies bij het verbouwen van uw keuken in Delft, De Lier of Nieuwe Tuinen

Voordat we met het verbouwen van uw keuken gaan starten, komt u naar onze showroom waar we alle relevante zaken met u doornemen, zodat u de juiste keuzes kunt maken. Hiervoor nemen we alle tijd en krijgt u onze oprechte aandacht. Onze vakmensen informeren u professioneel en objectief over alle trends en mogelijkheden om uw keuken te verbouwen. We nemen alle tijd voor advies, het uitzoeken van modellen, kleuren en (stalen van) deurtjes en aanrechtbladen en het bekijken van de opstellingen. Of u uw nieuwe keuken nu een strakke, hoogglans, retro, fris-romantische, landelijke of industriële look wilt geven, de keuze is vrijwel oneindig! Zo kunt u straks onbezorgd genieten van uw compleet verbouwde keuken in de regio Delft, De Lier en Nieuwe Tuinen.

Uitstekende service en hoge kwaliteit

Als u na het bezoek aan onze showroom uw keuze heeft gemaakt, wilt u vanzelfsprekend kunnen vertrouwen op een uitstekende service, van begin tot eind! Die krijgt u bij ons. Onze professionele ‘slopers’, installateurs en monteurs gaan voor u aan de slag met het door u gekozen ontwerp. Daarbij gaan we altijd nauwkeurig te werk en we komen afspraken na. Bij Multi Keuken en Bad staan we al 15 jaar garant voor het professioneel verbouwen van keukens in Delft, De Lier en Nieuwe Tuinen. Uitstekende service is voor ons vanzelfsprekend. Voor minder doen we het simpelweg niet. Dat merkt u in onze aanpak, dat ervaart u in het eindresultaat.

Contact met Multi Keuken en Bad start hier

We kunnen ons voorstellen dat u wellicht enkele vragen heeft en daarom graag alvast iemand van ons spreekt. Neem dan contact met ons op (010 – 592 24 11). We laten dan zo snel mogelijk van ons horen. Ook bent u van harte welkom in onze showroom! Met en zonder afspraak.

Keukens van 2024

Een zeer grote klus die op de afgesproken tijd geheel spic en span opgeleverd is. We werden zeer goed en deskundig geadviseerd met inachtneming van onze eigen ideeën.
M. Plaat
Maassluis

Merken waar we mee werken

Adviesgesprek op maat

Maak direct een afspraak

Benieuwd of wij u kunnen helpen met uw binnenverbouwing, keuken, badkamer, stalen deuren, pvc vloer, etc.?

Neem direct contact op om een afspraak te maken! 

Openingstijden
Dinsdag t/m Vrijdag – 9:00 uur – 17:00 uur
Zaterdag – 9:00 uur – 16:30 uur
Zon- & feestdagen – Gesloten

Multi Keuken & Bad
Elektraweg 7
3144CB Maassluis

T: 010 592 24 11
F: 010 592 26 02
E: info@multikeukenenbad.nl

 

Neem ook een kijkje op onze andere sites: binnenverbouwingen.nl en kantorenverbouwen.nl

Ons werkgebied

De showroom is gevestigd in Maassluis. Ons werkgebied beslaat een ruime omgeving. Zo hebben wij klanten in o.a. Maassluis, Rotterdam, Naaldwijk, Nieuwe Tuinen, Den Haag, Maasdijk, Delft, Voorburg, De Lier, Rijswijk, Maasland, 's Gravenzande, Vlaardingen en Hoek van Holland.