Maak uw dromen waar en laat uw keuken verbouwen in Maassluis, Maasdijk of Maasland door Multi Keuken en Bad

De nieuwste collectie keukens van 2022.

Ook voor u een passende oplossing!

Wij monteren uw nieuwe keuken

Benieuwd of wij u kunnen helpen met uw keuken?

Neem direct contact op om een afspraak te maken! 

Gedegen advies en professionele hulp bij uw keuken verbouwen in Maassluis, Maasdijk of Maasland. Loopt u rond met het idee om uw keuken te verbouwen, maar ziet u er tegen op of weet u niet waar u moet beginnen? Begrijpelijk. Zo’n groot en persoonlijk project vraagt veel van uw tijd en aandacht. Een keuken verbouwen in de stijl die precies bij u en uw huis past: hoe pakt u dat aan, waar moet u aan denken en wie kan u daar in de regio Maassluis, Maasdijk en Maasland het best bij helpen? Ons antwoord is simpel: Multi Keuken en Bad zorgt ervoor dat uw droomkeuken werkelijkheid wordt!

Onbezorgd uw keuken verbouwen

Woont u in de omgeving van Maassluis, Maasdijk of Maasland en wilt u uw keuken verbouwen, dan helpen wij u daar graag bij. Vakkundig en met het grootste plezier. Een keuken verbouwen doet u immers niet elke dag en vergt nogal wat voorbereiding, kennis en expertise. Gelukkig kunt u rekenen op de vakmensen van Multi Keuken en Bad.Van advies en voorbereiding tot strip- en sloopwerk en montage: al het werk nemen onze professionals van u uit handen. De keuze voor het model, de kleuren en materialen ligt natuurlijk helemaal bij u! Over de rest hoeft u zich geen zorgen te maken. Wij regelen alles van A tot Z. En niet onbelangrijk: dat doen we ook nog eens voor een verrassend scherpe prijs.

Uw keuken verbouwen in Maassluis, Maasdijk of Maasland: wel met aandacht en persoonlijk advies

Ons vakkundige team verwelkomt u graag in onze showroom in Maassluis en informeert u professioneel en objectief over alle trends en mogelijkheden om uw keuken te verbouwen. Om u zo goed mogelijk te kunnen informeren, nemen we hier echt de tijd voor. Of u uw nieuwe keuken nu een strakke, hoogglans, retro, fris-romantische, landelijke of industriële look wilt geven, de keuze is vrijwel oneindig! Zo kunt u straks onbezorgd genieten van uw droomkeuken in uw compleet verbouwde keuken in de regio Maassluis, Maasdijk en Maasland.

Hoge kwaliteit en uitstekende service

Professioneel advies en deskundige hulp bij het verbouwen van uw keuken. Bij Multi Keuken en Bad staan we al meer dan 15 jaar garant voor het professioneel verbouwen van keukens in Maassluis, Maasdijk en Maasland.Uitstekende service is voor ons vanzelfsprekend. Voor minder doen we het simpelweg niet. Dat merk je in onze aanpak, dat ervaar je in het eindresultaat.

Contact met Multi Keuken en Bad opnemen?

We kunnen ons voorstellen dat u voor uw eerste vragen graag alvast iemand van ons spreekt. Neem dan contact met ons op via nummer: 010 – 592 24 11. Natuurlijk bent u ook van harte welkom in onze showroom! Met en zonder afspraak.

Keukens van 2024

Een zeer grote klus die op de afgesproken tijd geheel spic en span opgeleverd is. We werden zeer goed en deskundig geadviseerd met inachtneming van onze eigen ideeën.
M. Plaat
Maassluis

Merken waar we mee werken

Adviesgesprek op maat

Maak direct een afspraak

Benieuwd of wij u kunnen helpen met uw binnenverbouwing, keuken, badkamer, stalen deuren, pvc vloer, etc.?

Neem direct contact op om een afspraak te maken! 

Openingstijden
Dinsdag t/m Vrijdag – 9:00 uur – 17:00 uur
Zaterdag – 9:00 uur – 16:30 uur
Zon- & feestdagen – Gesloten

Multi Keuken & Bad
Elektraweg 7
3144CB Maassluis

T: 010 592 24 11
F: 010 592 26 02
E: info@multikeukenenbad.nl

 

Neem ook een kijkje op onze andere sites: binnenverbouwingen.nl en kantorenverbouwen.nl

Ons werkgebied

De showroom is gevestigd in Maassluis. Ons werkgebied beslaat een ruime omgeving. Zo hebben wij klanten in o.a. Maassluis, Rotterdam, Naaldwijk, Nieuwe Tuinen, Den Haag, Maasdijk, Delft, Voorburg, De Lier, Rijswijk, Maasland, 's Gravenzande, Vlaardingen en Hoek van Holland.

⭐ 10 JAAR GARANTIE OP ZORGELOOS WONEN! * ⭐

Vacature Adviseur / Verkoper

Ben je ook werken op koopzondagen, in de avond en op feestdagen zat? Bekijk dan onze vacature.