Specialist in keukenapparatuur in Rotterdam, Schiedam, Maasland & Vlaardingen

De nieuwste collectie keukens van 2022.

Ook voor u een passende oplossing!

Wij monteren uw nieuwe keuken

Benieuwd of wij u kunnen helpen met uw keuken?

Neem direct contact op om een afspraak te maken! 

MULTI Keuken en Bad begrijpt dat u hoogwaardige keukenapparatuur zoekt in Rotterdam, Schiedam, Maasland en Vlaardingen. Want niet alleen wilt u een gezellige en sfeervolle keuken, ook wilt u gemakkelijker, sneller en lekkerder kunnen koken. U verdient dat, want u komt vaak in de keuken. Die mag dan ook net zo mooi zijn als de rest van uw huis. Kies daarom voor de exclusieve maar goed geprijsde keukenapparatuur van MULTI Keuken & Bad, die u vindt en krijgt in de hele regio: Rotterdam, Schiedam, Maasland en Vlaardingen.

Waarom onze keukenapparatuur

De keukenspecialist die door talloze klanten uit de regio: Rotterdam, Schiedam, Maasland en Vlaardingen wordt bezocht is Multi Keuken & Bad in Maassluis. En niet voor niets, want Multi Keuken & Bad onderscheidt zich met een uitgebreid aanbod van prachtige keukens, een professionele service en concurrerende prijzen. Hier vindt u alle soorten keukenapparatuur in verschillende stijlen, zoals vaatwassers, afzuigkappen, kookplaten, ovens, (combi) magnetrons, koelers en vriezers.

Keukenapparatuur nodig in Rotterdam, Schiedam, Maasland of Vlaardingen? Kom langs!

Bij het aanschaffen van keukenapparatuur hoort deskundig advies en een representatieve showroom die up-to-date is. Minder hoeft u dan ook niet te verwachten van Multi Keuken & Bad. Onze adviseurs staan voor u klaar om onder het genot van een heerlijke kop koffie uw wensen te vertalen naar een droomkeuken met perfecte keukenapparatuur.

Wilt u een nieuwe keuken of speciale keukenapparatuur laten inbouwen, maar heeft u net even geen zin of tijd om ons te bezoeken vanuit Rotterdam, Schiedam, Maasland en Vlaardingen? Dan kunt u ons altijd nog laten langskomen. Onze deskundige medewerkers maken dan een afspraak met u voor een gratis gesprek bij u op locatie. Dit bezoek is geheel vrijblijvend en levert u een extra voordelige offerte op.

Keukens van 2024

Een zeer grote klus die op de afgesproken tijd geheel spic en span opgeleverd is. We werden zeer goed en deskundig geadviseerd met inachtneming van onze eigen ideeën.
M. Plaat
Maassluis

Merken waar we mee werken

Adviesgesprek op maat

Maak direct een afspraak

Benieuwd of wij u kunnen helpen met uw binnenverbouwing, keuken, badkamer, stalen deuren, pvc vloer, etc.?

Neem direct contact op om een afspraak te maken! 

Openingstijden
Dinsdag t/m Vrijdag – 9:00 uur – 17:00 uur
Zaterdag – 9:00 uur – 16:30 uur
Zon- & feestdagen – Gesloten

Multi Keuken & Bad
Elektraweg 7
3144CB Maassluis

T: 010 592 24 11
F: 010 592 26 02
E: info@multikeukenenbad.nl

 

Neem ook een kijkje op onze andere sites: binnenverbouwingen.nl en kantorenverbouwen.nl

Ons werkgebied

De showroom is gevestigd in Maassluis. Ons werkgebied beslaat een ruime omgeving. Zo hebben wij klanten in o.a. Maassluis, Rotterdam, Naaldwijk, Nieuwe Tuinen, Den Haag, Maasdijk, Delft, Voorburg, De Lier, Rijswijk, Maasland, 's Gravenzande, Vlaardingen en Hoek van Holland.

Vacature Adviseur / Verkoper

Ben je ook werken op koopzondagen, in de avond en op feestdagen zat? Bekijk dan onze vacature.