Keukenapparatuur Maasdijk, Hoek van Holland, Monster & Westerlee

De nieuwste collectie keukens van 2022.

Ook voor u een passende oplossing!

Wij monteren uw nieuwe keuken

Benieuwd of wij u kunnen helpen met uw keuken?

Neem direct contact op om een afspraak te maken! 

Iedere keuken compleet, dankzij ons aanbod aan keukenapparatuur in Maasdijk, Hoek van Holland, Monster en Westerlee. Met een showroom van 900m2 zijn wij dé aanbieder van keukens, badkamers, vloeren, schuifwandkasten en nog meer. Ook als het gaat om het aanbod aan keukenapparatuur bent u bij ons aan het juiste adres.

Wat u ook zoekt om uw keuken compleet te maken, u vindt het in ons assortiment aan keukenapparatuur. Dan wel in combinatie met een zeer goede service en uiteraard de keuze uit vele merken zoals Siemens, Bosch en bijvoorbeeld Atag.

Niet alleen geven wij u alle keuze, ook het aanbod aan keukenapparatuur gaat gepaard met de sterke voordelen die u van ons kunt verwachten. Scherpe prijzen voor het gehele aanbod. Maar ook bieden wij u het inmeten bij u thuis, een snelle levering en installatie door een gespecialiseerd team en vele merken aan keukenapparatuur. Kwaliteit in alle opzichten voor zeer mooie prijzen.

Regionaal: keukenapparatuur Maasdijk, Hoek van Holland, Monster & Westerlee

Waarom teveel betalen voor het aanbod van keukenapparatuur? Wij hanteren scherpe prijzen. Daar houden uw voordelen bij lange na niet op. De keuken is toch veel meer dan de plek om slechts te koken en te eten? Het is een centrale ruimte in uw woning, de plek om samen te zijn en heerlijk te kokkerellen.

Om deze ruimte helemaal aan uw wensen te laten voldoen heeft u bij alle keuze als het gaat om keukenapparatuur. Een assortiment aan keukenapparatuur in dat u aangeboden wordt onder zeer gunstige voorwaarden. Wij geven u desgewenst uitgebreid advies. We kunnen een vakkundige montage voor u verzorgen en het inmeten doen we bij u thuis, uiteraard door gespecialiseerd personeel. Wat uw wensen ook zijn, u vindt het terug in ons assortiment aan keukenapparatuur.

Hoe kunnen we u helpen?

Ook als het gaat om het aanbod aan keukenapparatuur in Maasdijk, Hoek van Holland, Monster en Westerlee bent u bij Multi Keuken & bad aan het juiste adres. Een zeer goede service, aantrekkelijke prijzen en een dienstverlening die gericht is op een blijvende tevredenheid.

Onze showroom is gemakkelijk te bereiken en we zien u graag tegemoet. Komt u ook langs om ons aanbod aan keukenapparatuur te ontdekken?

Voor hét aanbod aan keukenapparatuur in Maasdijk, Hoek van Holland, Monster & Westerlee gaat u naar Multi Keuken & Bad.

Keukens van 2024

Een zeer grote klus die op de afgesproken tijd geheel spic en span opgeleverd is. We werden zeer goed en deskundig geadviseerd met inachtneming van onze eigen ideeën.
M. Plaat
Maassluis

Merken waar we mee werken

Adviesgesprek op maat

Maak direct een afspraak

Benieuwd of wij u kunnen helpen met uw binnenverbouwing, keuken, badkamer, stalen deuren, pvc vloer, etc.?

Neem direct contact op om een afspraak te maken! 

Openingstijden
Dinsdag t/m Vrijdag – 9:00 uur – 17:00 uur
Zaterdag – 9:00 uur – 16:30 uur
Zon- & feestdagen – Gesloten

Multi Keuken & Bad
Elektraweg 7
3144CB Maassluis

T: 010 592 24 11
F: 010 592 26 02
E: info@multikeukenenbad.nl

 

Neem ook een kijkje op onze andere sites: binnenverbouwingen.nl en kantorenverbouwen.nl

Ons werkgebied

De showroom is gevestigd in Maassluis. Ons werkgebied beslaat een ruime omgeving. Zo hebben wij klanten in o.a. Maassluis, Rotterdam, Naaldwijk, Nieuwe Tuinen, Den Haag, Maasdijk, Delft, Voorburg, De Lier, Rijswijk, Maasland, 's Gravenzande, Vlaardingen en Hoek van Holland.