Keukens Maasdijk, Hoek van Holland, Monster & Westerlee

De nieuwste collectie keukens van 2022.

Ook voor u een passende oplossing!

Wij monteren uw nieuwe keuken

Benieuwd of wij u kunnen helpen met uw keuken?

Neem direct contact op om een afspraak te maken! 

Ook als het gaat om keukens in Maasdijk, Hoek van Holland en Westerlee bent u in onze showroom van 900m2 aan het juiste adres. Met zoveel ruimte zijn we dan ook de grootste als het aankomt op keukens Maasdijk, Hoek van Holland en Westerlee en nog veel meer plaatsen.

De keuken is een ruimte die alle aandacht verdient. Uw keuken is niet alleen een plek om te eten, het is de plek om samen te zijn, te genieten en om te ontspannen.

Dan wilt u natuurlijk alle keuze als het gaat om keukens. Die keuze, en veel meer, ontdekt u bij ons.

Niet alleen geven wij u alle keuze, ook het aanbod aan keukenapparatuur gaat gepaard met de sterke voordelen die u van ons kunt verwachten. Scherpe prijzen voor het gehele aanbod. Maar ook bieden wij u het inmeten bij u thuis, een snelle levering en installatie door een gespecialiseerd team en vele merken aan keukenapparatuur. Kwaliteit in alle opzichten voor zeer mooie prijzen.

Regionaal: Keukens Maasdijk, Hoek van Holland & Westerlee

Bij ons heeft u niet alleen alle keuze als het gaat om onder andere keukens in de regio van Maasdijk, Hoek van Holland en Westerlee, maar we staan voor kwaliteit in ieder opzicht van onze dienstverlening.

Zo helpen en adviseren onze enthousiaste medewerkers u graag met ons assortiment en keuzen aan keukens. Maar daar houdt het bij lange na niet mee op.

Onze gedreven, vakkundige en creatieve montagemedewerkers zorgen ervoor dat, na uw keuze uit ons aanbod aan keukens, de gekozen keuken zeer zorgvuldig wordt geplaatst. Wij nemen alle tijd om uw droomkeuken naar voren te brengen en nadat u deze gevonden heeft maken we gebruik van moderne software om deze passend te maken in uw woning. Dankzij ons zeer grote aanbod aan keukens is er voor iedereen de juiste optie bij ons te vinden.

Waar bent u naar op zoek?

Smaken verschillen en dat is maar goed ook. Dit gegeven ligt dan ook ten grondslag aan ons assortiment aan keukens. Dit betekent ook dat wij de laatste trends en ontwikkelingen op de voet volgen.

Ook als het gaat om onze keukens, ook in de details. Welke apparatuur vindt u belangrijk, welke vloer wilt u bij de keuken? Slechts enkele vragen waar we u graag willen helpen een passend antwoord op te vinden.

Als u op zoek bent naar keukens in de regio van Maasdijk, Hoek van Holland en Westerlee, dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Keukens van 2024

Een zeer grote klus die op de afgesproken tijd geheel spic en span opgeleverd is. We werden zeer goed en deskundig geadviseerd met inachtneming van onze eigen ideeën.
M. Plaat
Maassluis

Merken waar we mee werken

Adviesgesprek op maat

Maak direct een afspraak

Benieuwd of wij u kunnen helpen met uw binnenverbouwing, keuken, badkamer, stalen deuren, pvc vloer, etc.?

Neem direct contact op om een afspraak te maken! 

Openingstijden
Dinsdag t/m Vrijdag – 9:00 uur – 17:00 uur
Zaterdag – 9:00 uur – 16:30 uur
Zon- & feestdagen – Gesloten

Multi Keuken & Bad
Elektraweg 7
3144CB Maassluis

T: 010 592 24 11
F: 010 592 26 02
E: info@multikeukenenbad.nl

 

Neem ook een kijkje op onze andere sites: binnenverbouwingen.nl en kantorenverbouwen.nl

Ons werkgebied

De showroom is gevestigd in Maassluis. Ons werkgebied beslaat een ruime omgeving. Zo hebben wij klanten in o.a. Maassluis, Rotterdam, Naaldwijk, Nieuwe Tuinen, Den Haag, Maasdijk, Delft, Voorburg, De Lier, Rijswijk, Maasland, 's Gravenzande, Vlaardingen en Hoek van Holland.