Keukens Delft, Delfgauw, Pijnacker & Berkel en Rodenrijs

De nieuwste collectie keukens van 2022.

Ook voor u een passende oplossing!

Wij monteren uw nieuwe keuken

Benieuwd of wij u kunnen helpen met uw keuken?

Neem direct contact op om een afspraak te maken! 

Op zoek naar het aanbod van keukens in Delft, Delfgauw, Pijnacker en Berkel en Rodenrijs? De keuken is één van de meest belangrijkste ruimtes van iedere woning, veel meer dan alleen een plek om te koken en te eten. Het is een ruimte waar de familie samenkomt, waar de dag begonnen wordt en waar u kunt kokkerellen in plaats van koken.

Om aan alle smaken en wensen tegemoet te komen heeft u bij Multi Keuken & Bad alle keuze uit ons zeer uitgebreide assortiment aan keukens in de buurt van Delft, Delfgauw, Pijnacker en Berkel en Rodenrijs.

Ons aanbod aan keukens geeft iedereen de kans om over die ene droomkeuken te beschikken. Genoeg om uit te kiezen, maar ook nog eens voldoende ruimte voor aanpassingen die het echt uw keuken maken.

Regionaal: Keukens Delft, Delfgauw, Pijnacker & Berkel en Rodenrijs

Het maken van de juiste keuze uit ons assortiment aan keukens in de buurt van Delft, Delfgauw, Pijnacker en Berkel en Rodenrijs is niet zo eenvoudig. Het gaat om een behoorlijke investering waar u vele jaren gebruik van gaat maken.

Geen nood. Van alle keukens die u bij ons vindt helpen we u mee in het maken van de juiste keuze. We nemen alle tijd om uw wensen en noodzakelijkheden te inventariseren. Zo kunnen we u passend adviseren in alle opties met betrekking tot de keukens. Uiteraard maken we gebruik van moderne software voor het 3D-ontwerp. Samen komen we zo tot uw droomkeuken.

Hoe drinkt u de koffie?

Graag heten we u welkom in onze 900m2 showroom. Hier kunt u een zeer goed beeld krijgen van onze keukens. Meer dan dat kunt u hier ook ons overige assortiment bekijken, zoals de mooiste en handigste apparatuur voor de keukens.

Wij staan bekend om onze scherpe prijzen en ons gedreven en vakkundige montageteam. We helpen u van A tot Z om uw droomkeuken te realiseren. Kom dus gauw langs om uw mogelijkheden te ontdekken.

Alle keukens in de buurt van Delft, Delfgauw, Pijnacker en Berkel en Rodenrijs vindt u bij ons.

Keukens van 2024

Een zeer grote klus die op de afgesproken tijd geheel spic en span opgeleverd is. We werden zeer goed en deskundig geadviseerd met inachtneming van onze eigen ideeën.
M. Plaat
Maassluis

Merken waar we mee werken

Adviesgesprek op maat

Maak direct een afspraak

Benieuwd of wij u kunnen helpen met uw binnenverbouwing, keuken, badkamer, stalen deuren, pvc vloer, etc.?

Neem direct contact op om een afspraak te maken! 

Openingstijden
Dinsdag t/m Vrijdag – 9:00 uur – 17:00 uur
Zaterdag – 9:00 uur – 16:30 uur
Zon- & feestdagen – Gesloten

Multi Keuken & Bad
Elektraweg 7
3144CB Maassluis

T: 010 592 24 11
F: 010 592 26 02
E: info@multikeukenenbad.nl

 

Neem ook een kijkje op onze andere sites: binnenverbouwingen.nl en kantorenverbouwen.nl

Ons werkgebied

De showroom is gevestigd in Maassluis. Ons werkgebied beslaat een ruime omgeving. Zo hebben wij klanten in o.a. Maassluis, Rotterdam, Naaldwijk, Nieuwe Tuinen, Den Haag, Maasdijk, Delft, Voorburg, De Lier, Rijswijk, Maasland, 's Gravenzande, Vlaardingen en Hoek van Holland.

Vacature Adviseur / Verkoper

Ben je ook werken op koopzondagen, in de avond en op feestdagen zat? Bekijk dan onze vacature.