Keukenapparatuur Den Haag, Voorburg, Rijswijk & Wateringen

De nieuwste collectie keukens van 2022.

Ook voor u een passende oplossing!

Wij monteren uw nieuwe keuken

Benieuwd of wij u kunnen helpen met uw keuken?

Neem direct contact op om een afspraak te maken! 

Geen keuken is compleet zonder het aanbod aan keukenapparatuur in Den Haag, Voorburg, Rijswijk en Wateringen. Of het nu gaat om een vaatwasser, koelkast of combimagnetron, de apparaten zijn in functionaliteit hetzelfde, maar u wilt toch alle keuze op het gebied van de verschillende uitvoeringen. Voor het aanbod aan keukenapparatuur voor u in Den Haag, Voorburg, Rijswijk en Wateringen bent u bij Multi Keuken & Bad aan het juiste adres.

Wij geven u de beschikking over een breed en divers assortiment. Wij leveren de beste merken, zoals Bosch, Siemens en Atag, en hanteren ook als het aankomt op keukenapparatuur scherpe prijzen.

Als de specialist in onder andere keukens en badkamers zijn wij vanzelfsprekend het adres als het gaat om keukenapparatuur Den Haag, Voorburg, Rijswijk en Wateringen.

Regionaal: keukenapparatuur Den Haag, Voorburg, Rijswijk & Wateringen

Een keuken is natuurlijk veel meer dan een plek om te eten en te koken. Het is de spil van uw woning. De plek waar u samenkomt met uw familie en vrienden. Waar u bijzondere momenten beleeft. Niet slechts koken, maar kokkerellen.

Dat wij u zeer veel mogelijkheden bieden als het gaat om de keukens zelf zal u niet ontgaan zijn. Dan is het ook logisch dat wij u het aanbod geven aan keukenapparatuur.

Een nieuwe kookplaat die een extra dimensie verleent aan uw kookkunsten, een koelkast die voldoet aan uw eisen en ook nog eens extra zuinig is of die oven die zoveel meer kan dan de oude.

U ontdekt het allemaal in ons assortiment aan keukenapparatuur. Voorzichtig voor u samengesteld.

In onze showroom ontdekt u een wereld aan mogelijkheden

In onze showroom ontdekt u ons aanbod aan keukenapparatuur. Weest u echter niet bang ‘door de bomen het bos niet te zien’. Er staat altijd een enthousiaste medewerker voor u klaar om met u door ons keukenapparatuur aanbod heen te lopen voor u in Den Haag, Voorburg, Rijswijk en Wateringen.

Een kop koffie is nooit teveel gevraagd. Uw wensen en behoeftes kunnen op passende wijze worden ingevuld in ons aanbod aan keukenapparatuur en de bijbehorende dienstverlening. Zo is er een droomkeuken te realiseren voor vrijwel ieder budget.

Voor keukenapparatuur in Den Haag, Voorburg, Rijswijk en Wateringen gaat u naar Multi Keuken & Bad.

Keukens van 2024

Een zeer grote klus die op de afgesproken tijd geheel spic en span opgeleverd is. We werden zeer goed en deskundig geadviseerd met inachtneming van onze eigen ideeën.
M. Plaat
Maassluis

Merken waar we mee werken

Adviesgesprek op maat

Maak direct een afspraak

Benieuwd of wij u kunnen helpen met uw binnenverbouwing, keuken, badkamer, stalen deuren, pvc vloer, etc.?

Neem direct contact op om een afspraak te maken! 

Openingstijden
Dinsdag t/m Vrijdag – 9:00 uur – 17:00 uur
Zaterdag – 9:00 uur – 16:30 uur
Zon- & feestdagen – Gesloten

Multi Keuken & Bad
Elektraweg 7
3144CB Maassluis

T: 010 592 24 11
F: 010 592 26 02
E: info@multikeukenenbad.nl

 

Neem ook een kijkje op onze andere sites: binnenverbouwingen.nl en kantorenverbouwen.nl

Ons werkgebied

De showroom is gevestigd in Maassluis. Ons werkgebied beslaat een ruime omgeving. Zo hebben wij klanten in o.a. Maassluis, Rotterdam, Naaldwijk, Nieuwe Tuinen, Den Haag, Maasdijk, Delft, Voorburg, De Lier, Rijswijk, Maasland, 's Gravenzande, Vlaardingen en Hoek van Holland.