Fraaie keukens in Maassluis, De Lier, Naaldwijk en ‘s-Gravenzande

De nieuwste collectie keukens van 2022.

Ook voor u een passende oplossing!

Wij monteren uw nieuwe keuken

Benieuwd of wij u kunnen helpen met uw keuken?

Neem direct contact op om een afspraak te maken! 

Wij begrijpen dat u de mooiste keukens zoekt die er zijn te vinden in Maassluis, De Lier, Naaldwijk en ’s-Gravenzande. Want u wilt een gezellige keuken, die mooi en sfeervol is, maar tegelijkertijd alles rondom het koken gemakkelijker maakt. En dat verdient u, want u brengt veel tijd door in de keuken. Kiest u daarom voor een van de exclusieve maar betaalbare keukens van MULTI Keuken & Bad. Bekijk hier ons aanbod of bezoek onze gezellige winkels in Maassluis, De Lier, Naaldwijk en ’s-Gravenzande.

Waarom onze keukens in Maassluis?

Multi Keuken & Bad is een van de meest bezochte keukenspecialisten. Klanten komen uit Maassluis, De Lier, Naaldwijk en ’s-Gravenzande e.o. voor de professionele service, concurrerende prijzen en natuurlijk het uitgebreide aanbod van prachtige keukens. U vindt hier genoeg in iedere stijl: modern, klassiek, hout en greeploos. Na u gewezen te hebben op het product dat bij u past staat het team van Multi Keuken & Bad voor u klaar om uw keuken professioneel in te bouwen. Met meer dan 12 jaar ervaring in deze markt zijn dit de beste vaklui die efficiënt en hierdoor voordelig werken.

U ben tvan harte welkom om onzeshowroom te komen bezoeken om Multi Keuken & Bad te bezoeken, mocht dat even niet gaan, bekijk dan onze keukens en keukenapparatuur hier op onze site! Ook is het mogelijk dat wij vrijblijvend/gratis langs komen bij u, op het moment van uw voorkeur. Gespecialiseerde medewerkers informeren u en meten direct uw keuken op. Hierna krijgt u de scherp geprijsde offerte waar Multi Keuken & Bad bekend om staat.

Keukens Maassluis, De Lier, Naaldwijk en ‘s-Gravenzande

Welke keukens zijn er nu compleet zonder inrichting? Ontdek daarom onze andere prachtige: Koelers en vriezers, Vaatwassers, Kookplaten, Afzuigkappen, Ovens en (Combi) Magnetrons. Of onze ruime keuze in: Greeploze keukens, Moderne keukens, Klassieke keukens en Houten keukens.

Keukens van 2024

Een zeer grote klus die op de afgesproken tijd geheel spic en span opgeleverd is. We werden zeer goed en deskundig geadviseerd met inachtneming van onze eigen ideeën.
M. Plaat
Maassluis

Merken waar we mee werken

Adviesgesprek op maat

Maak direct een afspraak

Benieuwd of wij u kunnen helpen met uw binnenverbouwing, keuken, badkamer, stalen deuren, pvc vloer, etc.?

Neem direct contact op om een afspraak te maken! 

Openingstijden
Dinsdag t/m Vrijdag – 9:00 uur – 17:00 uur
Zaterdag – 9:00 uur – 16:30 uur
Zon- & feestdagen – Gesloten

Multi Keuken & Bad
Elektraweg 7
3144CB Maassluis

T: 010 592 24 11
F: 010 592 26 02
E: info@multikeukenenbad.nl

 

Neem ook een kijkje op onze andere sites: binnenverbouwingen.nl en kantorenverbouwen.nl

Ons werkgebied

De showroom is gevestigd in Maassluis. Ons werkgebied beslaat een ruime omgeving. Zo hebben wij klanten in o.a. Maassluis, Rotterdam, Naaldwijk, Nieuwe Tuinen, Den Haag, Maasdijk, Delft, Voorburg, De Lier, Rijswijk, Maasland, 's Gravenzande, Vlaardingen en Hoek van Holland.

⭐ 10 JAAR GARANTIE OP ZORGELOOS WONEN! * ⭐

Vacature Adviseur / Verkoper

Ben je ook werken op koopzondagen, in de avond en op feestdagen zat? Bekijk dan onze vacature.