Keukenapparatuur Maassluis, De Lier, Naaldwijk & ’s-Gravenzande

De nieuwste collectie keukens van 2022.

Ook voor u een passende oplossing!

Wij monteren uw nieuwe keuken

Benieuwd of wij u kunnen helpen met uw keuken?

Neem direct contact op om een afspraak te maken! 

Het is logisch dat u de beste keukenapparatuur zoekt in Maassluis, De Lier, Naaldwijk en ’s-Gravenzande. Want uw keuken is een volwaardig onderdeel van uw huis, net zoals de woonkamer. Beiden richt u graag precies naar eigen smaak in. U verdient dat, en uw keuken ook. U brengt hier immers veel tijd in door. Deze mag daarom best gezellig zijn. En de keukenapparatuur kwalitatief. Want dan kookt u leuker, lekkerder en gemakkelijker. Ontdek hiervoor nu onze scherp geprijsde producten!

Soorten keukenapparatuur

Voor uw smaak en budget zijn talloze prachtige producten te krijgen. MULTI Keuken en Bad biedt u keukenapparatuur in alle verschillende stijlen aan, zodat deze naadloos aansluiten bij uw keuken. Zoals onze koelers en vriezers, vaatwassers, kookplaten, afzuigkappen, ovens en (combi) magnetrons. Wij informeren en adviseren u graag over de verschillen tussen al deze producten. Door hier veel aandacht aan te besteden realiseren wij voor u een betaalbare droomkeuken met duurzame, effectieve keukenapparatuur.

Keukenapparatuur van Multi Keuken en bad

Multi Keuken en Bad is een van de drukst bezochte aanbieders van keukenapparatuur. Klanten komen uit Maassluis, De Lier, Naaldwijk en ’s-Gravenzande e.o. om te kijken naar het uitgebreide aanbod keukenapparatuur, direct geadviseerd te worden en vanwege de uiterst concurrerende prijzen, die dit aanbod tot (een van de) voordeligste in Nederland maken. Ervaren specialisten staan hier meteen voor u klaar.

Toch kan het voorkomen dat u niet direct tijd of zin heeft om vanuit Maassluis, De Lier, Naaldwijk of ’s-Gravenzande onze winkel te bezoeken. Zelfs dan staan wij nog voor u klaar. Maar dan gewoon gratis bij u thuis. Hier krijgt u in uw eigen tempo en op uw eigen moment precies de service die u wilt. Van het adviseren tot aan het opmeten van uw huidige keukenruimte, waarna u onze scherp geprijsde offerte krijgt.

Keukens van 2024

Een zeer grote klus die op de afgesproken tijd geheel spic en span opgeleverd is. We werden zeer goed en deskundig geadviseerd met inachtneming van onze eigen ideeën.
M. Plaat
Maassluis

Merken waar we mee werken

Adviesgesprek op maat

Maak direct een afspraak

Benieuwd of wij u kunnen helpen met uw binnenverbouwing, keuken, badkamer, stalen deuren, pvc vloer, etc.?

Neem direct contact op om een afspraak te maken! 

Openingstijden
Dinsdag t/m Vrijdag – 9:00 uur – 17:00 uur
Zaterdag – 9:00 uur – 16:30 uur
Zon- & feestdagen – Gesloten

Multi Keuken & Bad
Elektraweg 7
3144CB Maassluis

T: 010 592 24 11
F: 010 592 26 02
E: info@multikeukenenbad.nl

 

Neem ook een kijkje op onze andere sites: binnenverbouwingen.nl en kantorenverbouwen.nl

Ons werkgebied

De showroom is gevestigd in Maassluis. Ons werkgebied beslaat een ruime omgeving. Zo hebben wij klanten in o.a. Maassluis, Rotterdam, Naaldwijk, Nieuwe Tuinen, Den Haag, Maasdijk, Delft, Voorburg, De Lier, Rijswijk, Maasland, 's Gravenzande, Vlaardingen en Hoek van Holland.

⭐ 10 JAAR GARANTIE OP ZORGELOOS WONEN! * ⭐

Vacature Adviseur / Verkoper

Ben je ook werken op koopzondagen, in de avond en op feestdagen zat? Bekijk dan onze vacature.