In ’s Gravenzande, Naaldwijk of Hoek van Holland uw keuken laten verbouwen?

De nieuwste collectie keukens van 2022.

Ook voor u een passende oplossing!

Wij monteren uw nieuwe keuken

Benieuwd of wij u kunnen helpen met uw keuken?

Neem direct contact op om een afspraak te maken! 

Uw keuken verbouwen in ’s Gravenzande, Naaldwijk of Hoek van Holland begint bij goed advies. Want zo’n persoonlijk project is de moeite waard om goed van te voren te bespreken en voor te bereiden. Loopt u rond met het idee om uw keuken te verbouwen, maar ziet u er tegenop of weet u niet waar u moet beginnen? Begrijpelijk. Een keuken verbouwen in uw stijl (en die van uw huis) is geen vanzelfsprekendheid of iets dat u ‘even snel doet’. Al helemaal niet met bijvoorbeeld rondhuppelende (klein)kinderen of een fulltime baan. Hoe pakt u dit alles aan, waar moet u aan denken en wie kan u daar in de regio Gravenzande, Naaldwijk en Hoek van Holland het best bij helpen? Ons antwoord is simpel: laat uw keuken verbouwen door ons: Multi Keuken en Bad!

Zonder zorgen uw keuken verbouwen

Hoe prettig zou het zijn om in (de omgeving van) ’s Gravenzande, Naaldwijk of Hoek van Holland vakkundig hulp te krijgen bij het verbouwen van uw keuken? Van begin tot eind! Laat ons u helpen. Vakkundig en met groot plezier. Een keuken verbouwen doet u met het oog op de komende tien, vijftien jaar en vraagt serieuze voorbereiding, kennis en expertise. Uiteindelijk heeft u er dan het langst profijt van. Er kunnen meerdere redenen zijn om aan een verbouwing te denken (waar u waarschijnlijk al een poosje tegenaan hikt). Uw keuken kan in z’n geheel verouderd zijn of er inmiddels ouderwets uitzien, kastjes en laden kunnen uit elkaar vallen of er is een gedeelte beschadigd. Wat uw argument ook is: u vindt het tijd om uw keuken te vervangen! Dus kunt u rekenen op onze specialistische vakmensen. Van advies en voorbereiding tot strip- en sloopwerk en montage: al het werk nemen onze gekwalificeerde vakmensen u uit handen. De keuze voor het model, de kleuren en materialen ligt natuurlijk helemaal bij u! Over de rest hoeft u zich geen zorgen te maken. Wij regelen alles van A tot Z. En niet onbelangrijk: dat doen we ook nog eens voor een uiterst scherpe prijs.

Persoonlijk advies bij het verbouwen van uw keuken in ’s Gravenzande, Naaldwijk of Hoek van Holland

Voordat we met het verbouwen van uw keuken kunnen starten, nodigen wij u uit in onze showroom in Maassluis. Hier informeren onze vakmensen u uitgebreid over alle trends en mogelijkheden om uw keuken te verbouwen. Daarbij luisteren we goed naar u. We nemen alle tijd voor bijvoorbeeld het uitzoeken van modellen, kleuren en (stalen van) deurtjes en aanrechtbladen en het bekijken van de juiste opstelling voor uw ruimte. Of u uw nieuwe keuken nu een strakke, hoogglans, retro, fris-romantische, landelijke of industriële look wilt geven, de keuze is eigenlijk oneindig! Zo kunt u straks onbezorgd genieten van uw compleet verbouwde keuken in uw woning in ‘s Gravenzande, Naaldwijk of Hoek van Holland.

Vanzelfsprekend uitstekende service

Als u na het bezoek aan onze showroom uw keuze heeft gemaakt voor uw nieuwe droomkeuken gaan onze vakmensen voor u aan de slag met de keuken van uw dromen. Bij Multi Keuken en Bad staan we al 15 jaar garant voor het professioneel verbouwen van keukens in onder andere ’s Gravenzande, Naaldwijk en Hoek van Holland maar ook ver daar buiten. Uitstekende service is voor ons vanzelfsprekend. Voor minder doen we het simpelweg niet. Dat merkt u in onze aanpak, dat ervaart u in het eindresultaat.

Contact opnemen met Multi Keuken en Bad

Wellicht weet u al wat uw wensen zijn, dan is het mogelijk om direct een afspraak in te plannen via: 010 – 592 24 11. Toch eerst oriënteren? Dan bent u van harte welkom in onze showroom! Met en zonder afspraak.

Keukens van 2024

Een zeer grote klus die op de afgesproken tijd geheel spic en span opgeleverd is. We werden zeer goed en deskundig geadviseerd met inachtneming van onze eigen ideeën.
M. Plaat
Maassluis

Merken waar we mee werken

Adviesgesprek op maat

Maak direct een afspraak

Benieuwd of wij u kunnen helpen met uw binnenverbouwing, keuken, badkamer, stalen deuren, pvc vloer, etc.?

Neem direct contact op om een afspraak te maken! 

Openingstijden
Dinsdag t/m Vrijdag – 9:00 uur – 17:00 uur
Zaterdag – 9:00 uur – 16:30 uur
Zon- & feestdagen – Gesloten

Multi Keuken & Bad
Elektraweg 7
3144CB Maassluis

T: 010 592 24 11
F: 010 592 26 02
E: info@multikeukenenbad.nl

 

Neem ook een kijkje op onze andere sites: binnenverbouwingen.nl en kantorenverbouwen.nl

Ons werkgebied

De showroom is gevestigd in Maassluis. Ons werkgebied beslaat een ruime omgeving. Zo hebben wij klanten in o.a. Maassluis, Rotterdam, Naaldwijk, Nieuwe Tuinen, Den Haag, Maasdijk, Delft, Voorburg, De Lier, Rijswijk, Maasland, 's Gravenzande, Vlaardingen en Hoek van Holland.

⭐ 10 JAAR GARANTIE OP ZORGELOOS WONEN! * ⭐

Vacature Adviseur / Verkoper

Ben je ook werken op koopzondagen, in de avond en op feestdagen zat? Bekijk dan onze vacature.