Wacht niet langer en laat uw keuken verbouwen in Vlaardingen, Schiedam of Rotterdam door Multi Keuken en Bad

De nieuwste collectie keukens van 2022.

Ook voor u een passende oplossing!

Wij monteren uw nieuwe keuken

Benieuwd of wij u kunnen helpen met uw keuken?

Neem direct contact op om een afspraak te maken! 

Ziet u het al voor u dat u uw keuken heeft laten verbouwen en daar elke dag weer van geniet? Binnen enkele maanden kan het al zover zijn. Bij Multi Keuken en Bad krijgt u gedegen advies en professionele specialisten die uw keuken verbouwen in Vlaardingen, Schiedam of Rotterdam. Mogelijk wilt u al een tijdje uw keuken verbouwen, maar heeft u geen idee waar u moet starten. Dat is niet gek, want het verbouwen van de keuken vergt veel voorbereiding en ‘projectmanagement’. Een keuken verbouwen in de stijl die precies bij u en uw huis past: hoe pakt u dat aan, waar moet u aan denken en wie kan u daar in de regio Vlaardingen, Schiedam en Rotterdam het best bij helpen? Ons antwoord is simpel: wij  zorgen ervoor dat uw droomkeuken werkelijkheid wordt! Waar wacht u nog op?

Zonder zorgen uw keuken verbouwen

Als u in (de omgeving van) Vlaardingen, Schiedam of Rotterdam woont en uw keuken wilt verbouwen, dan helpt ons team van vakmensen – zoals slopers, monteurs en installateurs – u daar graag bij. Vakkundig en met oprecht veel plezier, kennis en precisie. Een keuken verbouwen doet u maar een of hooguit een paar keer in uw leven en daarom is het belangrijk dat het goed gebeurd. Waarom heeft u behoefte aan een nieuwe keuken? Bent u inmiddels een ware kookliefhebber en wilt u meer ruimte? Vallen de kastjes uit elkaar of bent u de kleur beu? Gelukkig kunt u rekenen op onze vakmensen. Van advies en voorbereiding tot strip- en sloopwerk en montage & installatie: al het werk nemen onze professionals van u uit handen. De keuze is helemaal aan u en daar helpen wij natuurlijk graag bij. Over de rest hoeft u zich geen zorgen te maken. Wij regelen alles van A tot Z. En niet onbelangrijk: dat doen we ook nog eens voor een verrassend scherpe prijs.

Met aandacht, persoonlijk advies en een duidelijk plan uw keuken verbouwen in Vlaardingen, Schiedam of Rotterdam

Wij nodigen u eerst in onze showroom in Maassluis uit voordat we met het verbouwen van uw keuken kunnen starten. Daar krijgt u professioneel en objectief advies over alle trends en mogelijkheden om uw keuken te verbouwen. Vanzelfsprekend nemen we daar alle tijd voor en laten we u bijvoorbeeld alle beschikbare modellen, kleuren en materialen zien. Maar ook luisteren we naar uw (stijl)wensen. Zo kunt u straks heerlijk onbezorgd genieten van uw compleet verbouwde keuken.

Uitstekende service is voor ons vanzelfsprekend

Voor minder dan een hoge kwaliteit en uitstekende service doen we het gewoon niet. Dat merkt u in onze aanpak, samenwerking met u én – niet onbelangrijk – het eindresultaat: uw droomkeuken waar u al zo lang naar uitkijkt. Heeft u na het bezoek aan onze showroom uw keuze gemaakt voor de keuken die uw wilt laten verbouwen? Dan gaan onze vakmensen voor u aan de slag met het door u gekozen ontwerp. Dit zijn stuk voor stuk professionele ‘slopers’, installateurs en monteurs. Bij Multi Keuken en Bad staan we al 15 jaar garant voor het professioneel verbouwen van keukens in onder andere Vlaardingen, Schiedam en Rotterdam en omstreken.

Contact opnemen met Multi Keuken en Bad

We kunnen ons voorstellen dat u voor uw eerste vragen graag alvast iemand van ons spreekt. Neem dan direct contact met ons op via: 010 – 592 24 11. Ook bent u uiteraard van harte welkom in onze showroom! Met en zonder afspraak.

Keukens van 2024

Een zeer grote klus die op de afgesproken tijd geheel spic en span opgeleverd is. We werden zeer goed en deskundig geadviseerd met inachtneming van onze eigen ideeën.
M. Plaat
Maassluis

Merken waar we mee werken

Adviesgesprek op maat

Maak direct een afspraak

Benieuwd of wij u kunnen helpen met uw binnenverbouwing, keuken, badkamer, stalen deuren, pvc vloer, etc.?

Neem direct contact op om een afspraak te maken! 

Openingstijden
Dinsdag t/m Vrijdag – 9:00 uur – 17:00 uur
Zaterdag – 9:00 uur – 16:30 uur
Zon- & feestdagen – Gesloten

Multi Keuken & Bad
Elektraweg 7
3144CB Maassluis

T: 010 592 24 11
F: 010 592 26 02
E: info@multikeukenenbad.nl

 

Neem ook een kijkje op onze andere sites: binnenverbouwingen.nl en kantorenverbouwen.nl

Ons werkgebied

De showroom is gevestigd in Maassluis. Ons werkgebied beslaat een ruime omgeving. Zo hebben wij klanten in o.a. Maassluis, Rotterdam, Naaldwijk, Nieuwe Tuinen, Den Haag, Maasdijk, Delft, Voorburg, De Lier, Rijswijk, Maasland, 's Gravenzande, Vlaardingen en Hoek van Holland.

Vacature Adviseur / Verkoper

Ben je ook werken op koopzondagen, in de avond en op feestdagen zat? Bekijk dan onze vacature.