Uw keuken verbouwen tot droomkeuken in Den Haag of Rijswijk

De nieuwste collectie keukens van 2022.

Ook voor u een passende oplossing!

Wij monteren uw nieuwe keuken

Benieuwd of wij u kunnen helpen met uw keuken?

Neem direct contact op om een afspraak te maken! 

Voor het verbouwen van uw keuken in Den Haag, Rijswijk of omstreken krijgt u bij Multi Keuken en Bad betrouwbaar, professioneel én inspirerend advies. Want dat is wat u nodig heeft als u met plannen voor een nieuwe keuken rondloopt. Wilt u graag weten hoe u dit best grote project aanpakt, de juiste keuzes maakt en het overzichtelijk houdt? Weet u niet waar(mee) u het beste kunt beginnen en hoe u binnen uw budget blijft? Dat is niet gek. Zo’n groot en persoonlijk project vraagt van veel mensen veel tijd en aandacht. Een keuken verbouwen in de stijl die precies bij u en uw huis past: hoe pakt u dat aan, waar moet u aan denken en wie kan u daar in de regio Den Haag/Rijswijk het best bij helpen? Ons antwoord is simpel: Wij zorgen ervoor dat uw droomkeuken werkelijkheid wordt!

Uw keuken verbouwen zonder zorgen

U woont in (de omgeving van) Den Haag of Rijswijk en wilt uw keuken verbouwen. Daar helpen wij u graag bij! Vakkundig en met het grootste plezier. Een keukenverbouwing ‘doet u niet even’ in een paar dagen en vergt nogal wat voorbereiding, kennis en expertise. Wij adviseren dit met een betrouwbare partner te doen die jarenlange ervaring met en kennis van zaken heeft van het verbouwen van keukens. Wij zijn uw partner daarin en helpen u graag! Er kunnen meerdere redenen zijn om aan een verbouwing te denken (waar u waarschijnlijk al een poosje tegenaan hikt). Uw keuken kan in z’n geheel verouderd zijn of ouderwets ogen, kastjes en laden kunnen uit elkaar vallen of er is een gedeelte beschadigd of u bent er gewoon op uitgekeken. Wat de oorzaak ook is: het is tijd om uw keuken te verbouwen! U kunt rekenen op onze vakmensen, in welke fase van het project we ons ook bevinden. Van advies en voorbereiding tot strip- en sloopwerk en montage: al het werk nemen onze professionals van u uit handen. De keuze voor het model, de kleuren en materialen ligt natuurlijk helemaal bij u! Over de rest hoeft u zich geen zorgen te maken. Wij regelen alles helemaal van A tot Z. En ook niet onbelangrijk: dat doen we ook nog eens tegen een zeer scherp tarief.

Persoonlijk advies bij het verbouwen van uw keuken in Den Haag, Rijswijk, e.o.

Wij nodigen u eerst uit in onze showroom in Maassluis alvorens we met het verbouwen van uw keuken starten. Onze vakmensen informeren u professioneel en objectief over alle trends en mogelijkheden om uw keuken te verbouwen. We nemen alle tijd voor het juiste advies, het uitzoeken van modellen, kleuren en (stalen van) deurtjes en aanrechtbladen en in het bekijken van de opstellingen die passen in uw ruimte. En uiteraard ook welke stijl uw voorkeur heeft: strak, hoogglans, retro, fris-romantische, landelijke of een industriële look, de keuze is eigenljik oneindig! Zo zorgen wij ervoor dat u straks onbezorgd kunt gaan genieten van uw compleet verbouwde keuken in de regio Den Haag.

Altijd uitstekende service

Heeft u na het bezoek aan onze showroom uw keuze gemaakt voor de keuken die voldoet aan uw wensen? Dan gaan onze vakmensen voor u aan de slag met het door u gekozen ontwerp. Dit zijn stuk voor stuk professionele vakmensen (slopers, installateurs en monteurs). Bij Multi Keuken en Bad staan we al ruim 15 jaar garant voor het professioneel verbouwen van keukens in Den Haag, Rijswijk en omstreken. Uitstekende service is voor ons uiteraard vanzelfsprekend. Voor minder doen we het gewoon niet. Dat merkt u in onze aanpak, dat ervaart u in het eindresultaat.

Meteen contact opnemen met ons?

We kunnen ons voorstellen dat u voor uw eerste vragen graag alvast iemand van ons even telefonisch zou willen spreken. Neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer: 010 -592 24 11. Maar langskomen in onze showroom is natuurlijk ook mogelijk. Met of zonder afspraak.

Keukens van 2024

Een zeer grote klus die op de afgesproken tijd geheel spic en span opgeleverd is. We werden zeer goed en deskundig geadviseerd met inachtneming van onze eigen ideeën.
M. Plaat
Maassluis

Merken waar we mee werken

Adviesgesprek op maat

Maak direct een afspraak

Benieuwd of wij u kunnen helpen met uw binnenverbouwing, keuken, badkamer, stalen deuren, pvc vloer, etc.?

Neem direct contact op om een afspraak te maken! 

Openingstijden
Dinsdag t/m Vrijdag – 9:00 uur – 17:00 uur
Zaterdag – 9:00 uur – 16:30 uur
Zon- & feestdagen – Gesloten

Multi Keuken & Bad
Elektraweg 7
3144CB Maassluis

T: 010 592 24 11
F: 010 592 26 02
E: info@multikeukenenbad.nl

 

Neem ook een kijkje op onze andere sites: binnenverbouwingen.nl en kantorenverbouwen.nl

Ons werkgebied

De showroom is gevestigd in Maassluis. Ons werkgebied beslaat een ruime omgeving. Zo hebben wij klanten in o.a. Maassluis, Rotterdam, Naaldwijk, Nieuwe Tuinen, Den Haag, Maasdijk, Delft, Voorburg, De Lier, Rijswijk, Maasland, 's Gravenzande, Vlaardingen en Hoek van Holland.

⭐ 10 JAAR GARANTIE OP ZORGELOOS WONEN! * ⭐

Vacature Adviseur / Verkoper

Ben je ook werken op koopzondagen, in de avond en op feestdagen zat? Bekijk dan onze vacature.