Keukens Den Haag, Voorburg, Rijswijk & Wateringen

De nieuwste collectie keukens van 2022.

Ook voor u een passende oplossing!

Wij monteren uw nieuwe keuken

Benieuwd of wij u kunnen helpen met uw keuken?

Neem direct contact op om een afspraak te maken! 

Het aanbod voor keukens in Den Haag, Voorburg, Rijswijk en Wateringen vindt u uiteraard weer bij Multi Keuken & Bad. Uw keuken is toch het centrum van uw woning. Veel meer dan alleen een plek om te koken en te eten. Het is de ruimte waar uw familie samenkomt en bijzondere momenten beleeft. Niet slechts koken, maar kokkerellen. Daarom bieden wij u alle keuze als het gaat om keukens.

Wij bieden een breed en divers assortiment aan keukens, waarbij we de nieuwste trends en ontwikkelingen altijd scherp in de gaten houden.

Daar komt bij dat ons aanbod aan keukens u onder de gunstige voorwaarden wordt aangeboden. U heeft alle keuze, met een garantie van een hoge kwaliteit, sterke service en onderhevig aan scherpe prijzen.

Regionaal: Keukens Den Haag, Voorburg, Rijswijk en Wateringen

De keukens die u bij ons vindt kunt u uiteraard in onze 900m2 showroom bezichtigen. Dit is dé manier om inspiratie op te doen en de verschillende mogelijkheden die u heeft te ontdekken.

Door de bomen het bos niet zien, daarop loopt u bij ons geen gevaar. Ook al heeft u bij ons een wereld aan keuze als het gaat om keukens, we helpen u altijd mee in het vinden van uw droomkeuken.

U bent meer dan welkom bij ons en er staat altijd een enthousiaste medewerker voor u klaar om u mee te nemen door ons aanbod aan keukens.

Hoe mogen we u helpen?

Ook als het gaat om keukens in Den Haag, Voorburg, Rijswijk en Wateringen vinden wij dat het uiteindelijk moet resulteren in een blijvende tevredenheid. Dit begint in onze showroom, waar we alle tijd nemen om uw wensen duidelijk te krijgen. Dit wordt gevolgd door een 3D-ontwerp,waarin uw droomkeuken wordt uitgewerkt, en de daadwerkelijke montage daarvan door ons ervaren en vakkundige team.

Zo kunnen wij met ons aanbod aan keukens vrijwel iedereen helpen aan de mooiste keukens.

Van badkamers tot PVC vloeren, als u op zoek bent naar keukens bent u bij ons aan het juiste adres.

Keukens van 2024

Een zeer grote klus die op de afgesproken tijd geheel spic en span opgeleverd is. We werden zeer goed en deskundig geadviseerd met inachtneming van onze eigen ideeën.
M. Plaat
Maassluis

Merken waar we mee werken

Adviesgesprek op maat

Maak direct een afspraak

Benieuwd of wij u kunnen helpen met uw binnenverbouwing, keuken, badkamer, stalen deuren, pvc vloer, etc.?

Neem direct contact op om een afspraak te maken! 

Openingstijden
Dinsdag t/m Vrijdag – 9:00 uur – 17:00 uur
Zaterdag – 9:00 uur – 16:30 uur
Zon- & feestdagen – Gesloten

Multi Keuken & Bad
Elektraweg 7
3144CB Maassluis

T: 010 592 24 11
F: 010 592 26 02
E: info@multikeukenenbad.nl

 

Neem ook een kijkje op onze andere sites: binnenverbouwingen.nl en kantorenverbouwen.nl

Ons werkgebied

De showroom is gevestigd in Maassluis. Ons werkgebied beslaat een ruime omgeving. Zo hebben wij klanten in o.a. Maassluis, Rotterdam, Naaldwijk, Nieuwe Tuinen, Den Haag, Maasdijk, Delft, Voorburg, De Lier, Rijswijk, Maasland, 's Gravenzande, Vlaardingen en Hoek van Holland.