De mooiste keukens van Rotterdam, Schiedam, Maasland en Vlaardingen

Keukens voor ieder budget

Ook voor u een passende oplossing!

Wij monteren uw nieuwe keuken

Benieuwd of wij u kunnen helpen met uw keuken?

Neem direct contact op om een afspraak te maken! 

Wie in RotterdamSchiedam, Maasland en Vlaardingen de mooiste keukens wilt zien, gaat naar MULTI Keuken & Bad. Want hierbij zijn de beste interieurinrichters aangesloten. Er wacht u dan ook een inspirerend aanbod van talloze verschillende keukens. Voor de beste prijzen, want er zijn altijd wel acties waarmee honderden euro’s bespaard kunnen worden op de meest prachtige producten. Bekijk hiervoor nu het aanbod bij uw plaatselijke winkel in Rotterdam, Schiedam, Maasland of Vlaardingen!

Uw eigen prachtige keuken uitkiezen

Multi Keuken en Bad is een van de grootse keukenwinkels van de omgeving. Vanuit Rotterdam, Schiedam, Maasland en Vlaardingen bezoekt men de fraaie showrooms, waar zij professioneel worden geholpen door ervaren medewerkers. Zij adviseren u over de laatste trends, laten u de praktische en uiterlijke verschillen zien en leiden u naar de keuken die geheel past bij uw wensen. Hierna volgt een zeer snelle levering en indien gewenst tevens een professionele montage.

Keukens met complete keukeninrichting

Natuurlijk zijn keukens niet compleet zonder bijbehorende inrichting. Hoe prachtig klassieke, moderne, houten of greeploze keukens ook mogen zijn. Ons brede aanbod van keukens bieden wij daarom aan in extra voordelige combinatie met kwalitatieve keukeninrichting, in alle stijlen, uitvoeringen en afmetingen. Zoals afzuigkappen, kookplaten, ovens, (combi) magnetrons, koelkasten, vriezers en vaatwassers.

Gratis keuken advies aan huis in Rotterdam, Schiedam, Maasland & Vlaardingen

MULTI Keuken & Bad is ook bereikbaar als u buiten Rotterdam, Schiedam, Maasland en Vlaardingen woont. Wij adviseren u zelfs gratis aan huis, zodat wij u volledig kunnen helpen. Want bij u op locatie krijgen wij een optimaal beeld van uw specifieke keukensituatie. Na het verrichten van de metingen krijgt u een kwalitatief hoogwaardig product op maat, voor een uiterst scherpe prijs.

Keukens van 2024

Een zeer grote klus die op de afgesproken tijd geheel spic en span opgeleverd is. We werden zeer goed en deskundig geadviseerd met inachtneming van onze eigen ideeën.
M. Plaat
Maassluis

Merken waar we mee werken

Adviesgesprek op maat

Maak direct een afspraak

Benieuwd of wij u kunnen helpen met uw binnenverbouwing, keuken, badkamer, stalen deuren, pvc vloer, etc.?

Neem direct contact op om een afspraak te maken! 

Openingstijden
Dinsdag t/m Vrijdag – 9:00 uur – 17:00 uur
Zaterdag – 9:00 uur – 16:30 uur
Zon- & feestdagen – Gesloten

Multi Keuken & Bad
Elektraweg 7
3144CB Maassluis

T: 010 592 24 11
F: 010 592 26 02
E: info@multikeukenenbad.nl

 

Neem ook een kijkje op onze andere sites: binnenverbouwingen.nl en kantorenverbouwen.nl

Ons werkgebied

De showroom is gevestigd in Maassluis. Ons werkgebied beslaat een ruime omgeving. Zo hebben wij klanten in o.a. Maassluis, Rotterdam, Naaldwijk, Nieuwe Tuinen, Den Haag, Maasdijk, Delft, Voorburg, De Lier, Rijswijk, Maasland, 's Gravenzande, Vlaardingen en Hoek van Holland.

⭐ 10 JAAR GARANTIE OP ZORGELOOS WONEN! * ⭐

Vacature Adviseur / Verkoper

Ben je ook werken op koopzondagen, in de avond en op feestdagen zat? Bekijk dan onze vacature.