Binnenverbouwingen Delft, Delfgauw, Pijnacker & Berkel en Rodenrijs

Staat er bij u een verbouwing of binnenverbouwing op de planning? Het professionele team van Multi Keuken en Bad helpt en denkt graag mee

Ook voor u een passende oplossing!

Wij verzorgen uw verbouwing van A tot Z!

Benieuwd of wij u kunnen helpen met uw binnenverbouwing, keuken, badkamer, stalen deuren, pvc vloer, etc.?

Neem direct contact op om een afspraak te maken! 

Zoekt u meerwaarde, ook als het gaat om binnenverbouwingen voor u in Delft, Delfgauw, Pijnacker en Berkel & Rodenrijs? Dan bent u bij Multi Keuken & Bad aan het juiste adres. Zoals de naam al doet vermoeden zijn wij de specialist als het gaat om keukens en badkamers. Logischerwijs kunt u bij ons dan ook terecht voor binnen verbouwingen voor u in Delft, Delfgauw, Pijnacker en Berkel en Rodenrijs. Dan kan het echter om veel meer gaan dan alleen deze ruimtes. Want ook als het gaat om binnenverbouwingen voor u in Delft, Delfgauw, Pijnacker en Berkel en Rodenrijs kunt u bij ons een wereld aan mogelijkheden verwachten. Mogelijkheden die u onder zeer gunstige voorwaarden worden aangeboden. Service, kwaliteit, scherpe prijzen, vakwerk en meer is waar wij garant voor staan! Dus ook als het gaat om binnenverbouwingen in Delft, Delfgauw, Pijnacker, Berkel en Rodenrijs en regio, weet u ons te vinden!

Wat zijn uw wensen als het gaat om binnen verbouwingen voor u in Delft, Delfgauw, Pijnacker en Berkel en Rodenrijs?

Verschillende woningen betekenen ook verschillende mogelijkheden en daar komt bij dat u natuurlijk over een eigen smaak en wensen beschikt. We staan voor u klaar van begin tot einde als het gaat om binnen verbouwingen voor u in Delft, Delfgauw, Pijnacker en Berkel en Rodenrijs. Graag nodigen we u uit om onze 900 m 2 showroom te bezoeken. Niet alleen kunt u dan een goed beeld krijgen van de verschillende opties die u heeft als het gaat om binnenverbouwingen, ook staat er altijd een enthousiaste medewerker voor u klaar. Iemand die alle tijd neemt om uw wensen te bespreken en u te voorzien van goede informatie en handige verbouwings-tips.

Vakkundigheid en jarenlange ervaring

Zijn uw wensen als het gaat om binnenverbouwingen voor u in Delft, Delfgauw, Pijnacker en Berkel en Rodenrijs al helemaal duidelijk? Is het plan uitgewerkt, dan komt ons team van vakkundige, gedreven en ervaren medewerkers in actie. Of het nu gaat om een nieuwe keuken, de aanleg van een PVC vloer of bijvoorbeeld een verlaagd plafond, ons team zorgt ervoor dat u blijvend tevreden zult zijn over het resultaat. Komt u ook langs om uw binnenverbouwingen voor u in Delft, Delfgauw, Pijnacker en Berkel en Rodenrijs tot een werkelijkheid te zien worden.

Dus ook als het gaat om binnen verbouwingen bent u bij ons aan het juiste adres.

Een zeer grote klus die op de afgesproken tijd geheel spic en span opgeleverd is. We werden zeer goed en deskundig geadviseerd met inachtneming van onze eigen ideeën.
M. Plaat
Maassluis

Wat hebben wij zoal opgeleverd?

Adviesgesprek op maat

Maak direct een afspraak

Benieuwd of wij u kunnen helpen met uw binnenverbouwing, keuken, badkamer, stalen deuren, pvc vloer, etc.?

Neem direct contact op om een afspraak te maken! 

Openingstijden
Dinsdag t/m Vrijdag – 9:00 uur – 17:00 uur
Zaterdag – 9:00 uur – 16:30 uur
Zon- & feestdagen – Gesloten

Multi Keuken & Bad
Elektraweg 7
3144CB Maassluis

T: 010 592 24 11
F: 010 592 26 02
E: info@multikeukenenbad.nl

 

Neem ook een kijkje op onze andere sites: binnenverbouwingen.nl en kantorenverbouwen.nl

Ons werkgebied

De showroom is gevestigd in Maassluis. Ons werkgebied beslaat een ruime omgeving. Zo hebben wij klanten in o.a. Maassluis, Nieuwe Tuinen, Rotterdam, Den Haag, Delft, Maasdijk, Naaldwijk, Vlaardingen, Barendrecht, Dordrecht, Leidschendam, Poeldijk, Rhoon en Berkel en Rodenrijs

⭐ 10 JAAR GARANTIE OP ZORGELOOS WONEN! * ⭐

Vacature Adviseur / Verkoper

Ben je ook werken op koopzondagen, in de avond en op feestdagen zat? Bekijk dan onze vacature.