Binnenverbouwingen Leidschendam & Leidschenveen

Staat er bij u een verbouwing of binnenverbouwing op de planning? Het professionele team van Multi Keuken en Bad helpt en denkt graag mee

Ook voor u een passende oplossing!

Wij verzorgen uw verbouwing van A tot Z!

Benieuwd of wij u kunnen helpen met uw binnenverbouwing, keuken, badkamer, stalen deuren, pvc vloer, etc.?

Neem direct contact op om een afspraak te maken! 

Al meer dan 15 jaar is MultiKeuken en Bad uw expert in binnenverbouwingen voor Leidschendam en Leidschenveen. ‘Multi’ staat voor onze veelzijdigheid én onze extra kwaliteit. Zo werken er bij ons bedrijf ervaren specialisten uit diverse vakgebieden. En bieden wij een productengamma dat u alle keuze biedt voor uw binnenverbouwing(en). Vraag ons nu om advies en bezoek onze showroom in Maassluis om inspiratie op te doen!

Alle producten voor binnenverbouwingen in Leidschendam en Leidschenveen

U kunt direct alles voordelig bij ons aanschaffen. Wat u ook nodig heeft: keukenapparatuur, inbouwapparatuur, toiletten, baden, badkamermeubels, kranen, spiegels, radiatoren, tegels, pvc-vloeren, deuren,en nog veel meer. Wilt u deze producten in het echt zien en vergelijken? Kom dan naar onze showroom in Maassluis. Deze bereikt u snel vanuit Leidschendam en Leidschenveen. Onze deskundige adviseurs staan voor u klaar en geven u alle nodig informatie en adviezen over binnenverbouwingen.

De echte specialisten in binnenverbouwingen

Uiteraard zoekt u niet alleen het beste als het gaat om de producten voor binnenverbouwingen. Ook wilt u dat de werkzaamheden tot in de puntjes worden uitgevoerd. Denk maar aan het installeren, monteren, of bouwen van bijvoorbeeld uw inloopkast, keuken, badkamer, vloeren, leidingen en elektra. Of aan het schilderen, sausen en tegelzetten van uw muren en plafonds. Allemaal binnenverbouwingen die u graag laat uitvoeren door de grootste specialist in de regio Leidschendam en Leidschenveen: MultiKeuken en Bad.

Speciale service

Wij verzorgen een persoonlijke service waarmee wij onze binnenverbouwingen perfect naar wens laten verlopen. Als u in Leidschendam en Leidschenveen woonachtig bent, komen wij graag bij u langs. U krijgt dan persoonlijk advies en wij kunnen meteen inmeten om zo voor een perfect resultaat te zorgen. Hiermee bent u gegarandeerd van een prachtig en duurzaam resultaat, omdat alle maten, kleuren en afwerkingen kloppen. Wij leveren deze dienst aan alle klanten uit de regio Leidschendam en Leidschenveen.

Extra garantie

Binnenverbouwingen brengen veel werkzaamheden met zich mee. Dit zijn ingrijpende projecten met grote veranderingen. Of het nu gaat om de muren, plafonds, vloeren, (inbouw)meubelen, sanitair, apparatuur of elektra. Met deze investering wilt u de hoogste kwaliteit in huis halen, voor de beste prijs. Daarom is het goed om te weten dat wij een vaste aanneemprijs rekenen, en een tevredenheidsgarantie bieden. Dit vanuit meer dan 15 jaar ervaring, een breed productaanbod en de beste specialisten in binnenverbouwingen van Leidschendam en Leidschenveen. MultiKeuken en Bad haalt en is het beste in huis.

Een zeer grote klus die op de afgesproken tijd geheel spic en span opgeleverd is. We werden zeer goed en deskundig geadviseerd met inachtneming van onze eigen ideeën.
M. Plaat
Maassluis

Wat hebben wij zoal opgeleverd?

Adviesgesprek op maat

Maak direct een afspraak

Benieuwd of wij u kunnen helpen met uw binnenverbouwing, keuken, badkamer, stalen deuren, pvc vloer, etc.?

Neem direct contact op om een afspraak te maken! 

Openingstijden
Dinsdag t/m Vrijdag – 9:00 uur – 17:00 uur
Zaterdag – 9:00 uur – 16:30 uur
Zon- & feestdagen – Gesloten

Multi Keuken & Bad
Elektraweg 7
3144CB Maassluis

T: 010 592 24 11
F: 010 592 26 02
E: info@multikeukenenbad.nl

 

Neem ook een kijkje op onze andere sites: binnenverbouwingen.nl en kantorenverbouwen.nl

Ons werkgebied

De showroom is gevestigd in Maassluis. Ons werkgebied beslaat een ruime omgeving. Zo hebben wij klanten in o.a. Maassluis, Nieuwe Tuinen, Rotterdam, Den Haag, Delft, Maasdijk, Naaldwijk, Vlaardingen, Barendrecht, Dordrecht, Leidschendam, Poeldijk, Rhoon en Berkel en Rodenrijs

Vacature Adviseur / Verkoper

Ben je ook werken op koopzondagen, in de avond en op feestdagen zat? Bekijk dan onze vacature.