Binnenverbouwingen Nieuwe Tuinen, Kwintsheul en Schipluiden goed geregeld

Staat er bij u een verbouwing of binnenverbouwing op de planning? Het professionele team van Multi Keuken en Bad helpt en denkt graag mee

Ook voor u een passende oplossing!

Wij verzorgen uw verbouwing van A tot Z!

Benieuwd of wij u kunnen helpen met uw binnenverbouwing, keuken, badkamer, stalen deuren, pvc vloer, etc.?

Neem direct contact op om een afspraak te maken! 

Waarom kiezen voor MultiKeuken en Bad voor uw binnenverbouwingen in Nieuwe Tuinen, Kwintsheul of Schipluiden? Of u nu al jaren met veel plezier in uw huis woont of juist een nieuwe woning gaat betrekken, op een bepaald moment is het tijd voor een verbouwing binnenshuis. Het kan hierbij gaan om een kleine verbouwing met schilderwerk, tegelzetten of aanbrengen van spachtelputz. Uiteraard kunt u ons ook benaderen voor de grotere binnenverbouwingen, zoals het verplaatsen van muren, vakkundig aanleggen van elektra en loodgieterswerk in uw nieuwe of huidige woning. Voor al deze binnenverbouwingen staan onze vakmannen van Multi Keuken en Bad altijd voor u klaar in de hele regio Nieuwe Tuinen, Kwintsheul of Schipluiden. Neem daarom direct contact met ons op om de vele opties door te nemen.

Waarom Multi Keuken en Bad inschakelen voor uw binnenverbouwingen in de regio Schipluiden, Kwintsheule of Nieuwe Tuinen?

  • Professionele uitvoering van grote en kleine binnenverbouwingen
  • Bezoek onze showroom en ervaar de vele mogelijkheden
  • Ruime ervaring van onze vakmannen
  • Hoge kwaliteit en service bij alle binnenverbouwingen

Binnenverbouwingen op de planning? Bezoek eerst onze showroom!

Wanneer u binnenkort wilt gaan verbouwen aan de binnenzijde van uw huis is het goed om vooraf helder te hebben wat er precies moet gebeuren en op welke wijze dit uitgevoerd moet worden. We nodigen u daarom graag uit om langs te komen in onze showroom in Maassluis (snel en gemakkelijk bereikbaar vanuit de regio Nieuwe Tuinen, Kwintsheul en Schipluiden). Hier vindt u een groot aantal opstellingen voor onder meer het zetten van tegels, stucwerk en zelfs het verzetten van muren. Op deze manier kunt u zich volledig laten inspireren voor uw binnenverbouwingen.

Ervaring, kwaliteit en service bij onze binnenverbouwingen

Voor al uw binnenverbouwingen in de regio Nieuwe Tuinen, Kwintsheul en Schipluiden staat Multi Keuken en Bad geheel voor u klaar, met een ruime ervaring, hoge kwaliteit en professionele service. U kunt er dus volledig op vertrouwen dat uw binnenverbouwing op een gedegen en toekomstbestendige manier voor u wordt uitgevoerd. Hoge kwaliteit van al het afgeleverde werk staat aan de basis van ons bedrijf en het mooie is dat u hiervan kan profiteren tegen de meest scherpe tarieven.

Een zeer grote klus die op de afgesproken tijd geheel spic en span opgeleverd is. We werden zeer goed en deskundig geadviseerd met inachtneming van onze eigen ideeën.
M. Plaat
Maassluis

Wat hebben wij zoal opgeleverd?

Adviesgesprek op maat

Maak direct een afspraak

Benieuwd of wij u kunnen helpen met uw binnenverbouwing, keuken, badkamer, stalen deuren, pvc vloer, etc.?

Neem direct contact op om een afspraak te maken! 

Openingstijden
Dinsdag t/m Vrijdag – 9:00 uur – 17:00 uur
Zaterdag – 9:00 uur – 16:30 uur
Zon- & feestdagen – Gesloten

Multi Keuken & Bad
Elektraweg 7
3144CB Maassluis

T: 010 592 24 11
F: 010 592 26 02
E: info@multikeukenenbad.nl

 

Neem ook een kijkje op onze andere sites: binnenverbouwingen.nl en kantorenverbouwen.nl

Ons werkgebied

De showroom is gevestigd in Maassluis. Ons werkgebied beslaat een ruime omgeving. Zo hebben wij klanten in o.a. Maassluis, Nieuwe Tuinen, Rotterdam, Den Haag, Delft, Maasdijk, Naaldwijk, Vlaardingen, Barendrecht, Dordrecht, Leidschendam, Poeldijk, Rhoon en Berkel en Rodenrijs

⭐ 10 JAAR GARANTIE OP ZORGELOOS WONEN! * ⭐

Vacature Adviseur / Verkoper

Ben je ook werken op koopzondagen, in de avond en op feestdagen zat? Bekijk dan onze vacature.