Ook u heeft zo uw eigen voorkeuren als het gaat om woninginrichting. U houdt meer of minder van bepaalde soorten stijlen en kleuren. Die zoekt u dan ook zorgvuldig bij elkaar uit, tot zich een inrichting vormt waarin u zich door de jaren heen steeds weer kunt ontspannen en opladen. MULTI Keuken & Bad heeft hiervoor alle producten voor woninginrichting. Deze leveren wij bij u in Maassluis, Naaldwijk, ‘s-Gravenzande of De Lier. Als landelijke organisatie van woning- en projectinrichters hebben wij alles in huis: producten, expertise, ervaring, constante kwaliteit en altijd wel weer spannende aanbiedingen. Ontdek deze nu, in onze winkel of op deze website!

 

Vrijblijvend een offerte aanvragen?

 

Voordelig en compleet aanbod woninginrichting

Kwaliteit is zichtbaar en tastbaar. Voor de woninginrichting is kwaliteit dan ook geen overbodige luxe. Wij zorgen er zelfs voor dat kwaliteit niet duur is, want als grote organisatie kunnen wij lagere prijzen en tarieven hanteren. En met zo’n groot aanbod zijn er altijd wel acties en aanbiedingen. Kijk dus snel en sla uw slag met de aanschaf van onze keukens, keukenapparatuur, schuifwandkasten en sanitair etc. . Indien u dit wenst installeren/monteren wij deze producten zelfs voor u.

Woninginrichting van Multi Keuken en Bad in Maassluis

Als specialist in woninginrichting is Multi Keuken en Bad ruim 12 jaar geleden begonnen als leverancier van keukens, badkamers, sanitair en talloze andere producten. Deze bekijkt u in een inspirerende showroom van 900 m². Hier wordt u indien gewenst geadviseerd door een deskundige medewerker die u op de producten wijst die bij u passen. Heeft u eenmaal uw keuze kunnen maken, zorgen wij voor een snelle levering, of indien gewenst maken wij een scherp geprijsde maar vrijblijvende offerte. Wij adviseren u tevens graag thuis in Maassluis, Naaldwijk, ‘s-Gravenzande of De Lier. Dit is geheel gratis en heeft als voordeel dat wij meteen alles correct kunnen opmeten.

Ook voor:

Binnenverbouwingen Maasluis Woninginrichting Vlaardingen Binnenverbouwingen 's Gravenzande Woninginrichting Schiedam