Binnenverbouwingen Ypenburg, Nootdorp, Berkel en Rodenrijs

Staat er bij u een verbouwing of binnenverbouwing op de planning? Het professionele team van Multi Keuken en Bad helpt en denkt graag mee

Ook voor u een passende oplossing!

Wij verzorgen uw verbouwing van A tot Z!

Benieuwd of wij u kunnen helpen met uw binnenverbouwing, keuken, badkamer, stalen deuren, pvc vloer, etc.?

Neem direct contact op om een afspraak te maken! 

De beste binnenverbouwingen van Ypenburg, Nootdorp, Berkel en Rodenrijs worden uitgevoerd door Multikeuken en Bad. Hierbij heeft u ruime keuze uit alle producten zoals onder andere: kranen, wastafels, baden, vloeren, inbouwmeubilair, apparatuur, tegels en spiegels. Deze leveren én installeren wij op professionele wijze. Ook kunt u bij ons terecht voor interieur-advies over uw inrichting. Neem hiervoor nu contact met ons op of bezoek onze showroom!

Hoogste afwerkingsgraad binnenverbouwingen

Onze binnenverbouwingen zorgen voor een professioneel resultaat. De uitvoering is perfect, want deze bepaalt de kwaliteit. Zo heeft u een duurzaam resultaat, waarvan u nog vele jaren kunt genieten. Een interieur om trots op te zijn. Hiervoor werken wij met de beste monteurs, installateurs, schilders en andere specialisten voor de regio Ypenburg, Nootdorp, Berkel en Rodenrijs. Met hen heeft MultiKeuken en Bad een uniek team met brede expertise. Hierom staan wij al 15 jaar bekend in de regio.

De juiste oplossing

Vakkennis en ervaring bepalen het succes van binnenverbouwingen. Welke werkzaamheden u ook nodig heeft. Daarom zoekt u niet alleen vaklui met technische expertise, maar ook adviseurs die u goed kunnen bijstaan. Want voordat bij het gewenste resultaat komt, moeten er vaak belangrijke keuzes en overwegingen gemaakt worden. Zijn deze helder, realistisch en voorspelbaar? Dan is uw binnenverbouwing een prettig project waarin u kunt rekenen op de vooraf vastgestelde kwaliteit en kosten. Dit verzorgt MultiKeuken en Bad voor vele klanten in de regio Ypenburg, Nootdorp, Berkel en Rodenrijsen vaar daarbuiten.

Speciale showroom

U heeft natuurlijk een hoop te kiezen voor uw binnenverbouwing(en). Daarom wilt u het liefst alles even in het echt zien en ervaren. U wilt weten wat bij elkaar past, en wat u voor uw budget kunt krijgen. Hiervoor is onze showroom perfect. Want hier kunt u alle diverse producten voor binnenverbouwingen in het echt zien. Hier staan ook onze ervaren adviseurs voor u klaar. Zij denken graag met u mee en geven u persoonlijk advies. U vindt onze showroom in Maassluis, op 20 minuten rijafstand van Ypenburg, Nootdorp, Berkel en Rodenrijs.

Scherpe offertes voor binnenverbouwingen in de regio Ypenburg, Nootdorp, Berkel en Rodenrijs

Om binnenverbouwingen betaalbaar te houden, leveren wij voordelige offertes op maat. Wij hanteren hierbij een vaste aanneemsom, wat u meer zekerheid geeft. Daarnaast ziet u de diverse producten, materiaalkosten en werkzaamheden duidelijk onder elkaar staan. Zo weet u waar u aan toe bent en waar u met ons op kunt rekenen: voordelige en voorspelbare binnenverbouwingen in Ypenburg, Nootdorp, Berkel en Rodenrijs.

Een zeer grote klus die op de afgesproken tijd geheel spic en span opgeleverd is. We werden zeer goed en deskundig geadviseerd met inachtneming van onze eigen ideeën.
M. Plaat
Maassluis

Wat hebben wij zoal opgeleverd?

Adviesgesprek op maat

Maak direct een afspraak

Benieuwd of wij u kunnen helpen met uw binnenverbouwing, keuken, badkamer, stalen deuren, pvc vloer, etc.?

Neem direct contact op om een afspraak te maken! 

Openingstijden
Dinsdag t/m Vrijdag – 9:00 uur – 17:00 uur
Zaterdag – 9:00 uur – 16:30 uur
Zon- & feestdagen – Gesloten

Multi Keuken & Bad
Elektraweg 7
3144CB Maassluis

T: 010 592 24 11
F: 010 592 26 02
E: info@multikeukenenbad.nl

 

Neem ook een kijkje op onze andere sites: binnenverbouwingen.nl en kantorenverbouwen.nl

Ons werkgebied

De showroom is gevestigd in Maassluis. Ons werkgebied beslaat een ruime omgeving. Zo hebben wij klanten in o.a. Maassluis, Nieuwe Tuinen, Rotterdam, Den Haag, Delft, Maasdijk, Naaldwijk, Vlaardingen, Barendrecht, Dordrecht, Leidschendam, Poeldijk, Rhoon en Berkel en Rodenrijs

Vacature Adviseur / Verkoper

Ben je ook werken op koopzondagen, in de avond en op feestdagen zat? Bekijk dan onze vacature.