Binnenverbouwingen Poeldijk, Kijkduin en Loosduinen

Staat er bij u een verbouwing of binnenverbouwing op de planning? Het professionele team van Multi Keuken en Bad helpt en denkt graag mee

Ook voor u een passende oplossing!

Wij verzorgen uw verbouwing van A tot Z!

Benieuwd of wij u kunnen helpen met uw binnenverbouwing, keuken, badkamer, stalen deuren, pvc vloer, etc.?

Neem direct contact op om een afspraak te maken! 

De beste binnenverbouwingen van Poeldijk, Kijkduin en Loosduinen? Die verzorgt Multikeuken en Bad. Met prachtige producten zoals onder andere baden, wastafels, kranen, vloeren, inbouwmeubilair, keukenapparatuur, spiegels, inloopkasten en tegels. Niet alleen leveren wij deze, wij installeren en monteren ze op professionele wijze. Waar gewenst geven wij u ook advies over binnenverbouwingen. U bent van harte welkom in onze showroom in Maassluis. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Gespecialiseerd in binnenverbouwingen

Voor professionele binnenverbouwingen is expertise vereist. En wel bij alle uiteenlopende werkzaamheden, die u stuk voor stuk perfect wilt laten uitvoeren. Hiervoor hebben wij de juiste vakspecialisten in dienst, uit alle disciplines. Zo hoeft u niet te zoeken naar verschillende partijen in Poeldijk, Kijkduin of Loosduinen. Wij maken samen met u de juiste keuzes voor uw binnenverbouwing(en), op basis van al uw specifieke wensen.

Voordelige offerte op maat

Een op maat gemaakte offerte blijft het voordeligst. Als deze goed is opgesteld, ziet u hierin alle werkzaamheden, producten en materialen helder uiteengezet. Bij ons ziet u bovendien een vaste aanneemsom, die u extra zekerheid biedt. Op deze manier verzorgt MultiKeuken en Bad voordelige én voorspelbare binnenverbouwingen in Poeldijk, Kijkduin en Loosduinen. Vraag onze offerte nu vrijblijvend aan.

Ervaring in binnenverbouwingen in Poeldijk, Kijkduin en Loosduinen

Voor de hoogste afwerkingsgraad, duurzame kwaliteit en voordeligste prijzen, zoekt u de beste installateurs, monteurs, schilders en andere aannemers in Poeldijk, Kijkduin en Loosduinen. Deze vindt u allemaal bij MultiKeuken en Bad. Dankzij hen is onze onderneming al meer dan 15 jaar het aangewezen adres voor totaaloplossingen op het gebied van binnenverbouwingen. Bent u gevestigd in Poeldijk, Kijkduin of Loosduinen? Dan komen wij graag bij u langs voor advies en het deskundig inmeten voor uw binnenverbouwing.

Showroom voor ideeen en advies

U staat op het punt een hoop keuzes te moeten maken voor uw binnenverbouwing(en). Want wat is er mogelijk voor uw pand? Welke producten kiest u uit voor uw inrichting? Wat past er bij elkaar, en bij uw gebruik? En wat betekent dit voor uw budget? Al deze vragen worden beantwoord in onze showroom. Hier kunt u de verschillende producten voor binnenverbouwingen bekijken en vergelijken. Onze deskundige adviseurs staan hier voor u klaar om met u mee te denken en te adviseren over uw binnenverbouwing(en). U vindt onze showroom op korte rijafstand van Poeldijk, Kijkduin en Loosduinen, op het adres Elektraweg 7, 3144CB, Maassluis. We zijn van dinsdag tot en met zaterdag geopend.

Een zeer grote klus die op de afgesproken tijd geheel spic en span opgeleverd is. We werden zeer goed en deskundig geadviseerd met inachtneming van onze eigen ideeën.
M. Plaat
Maassluis

Wat hebben wij zoal opgeleverd?

Adviesgesprek op maat

Maak direct een afspraak

Benieuwd of wij u kunnen helpen met uw binnenverbouwing, keuken, badkamer, stalen deuren, pvc vloer, etc.?

Neem direct contact op om een afspraak te maken! 

Openingstijden
Dinsdag t/m Vrijdag – 9:00 uur – 17:00 uur
Zaterdag – 9:00 uur – 16:30 uur
Zon- & feestdagen – Gesloten

Multi Keuken & Bad
Elektraweg 7
3144CB Maassluis

T: 010 592 24 11
F: 010 592 26 02
E: info@multikeukenenbad.nl

 

Neem ook een kijkje op onze andere sites: binnenverbouwingen.nl en kantorenverbouwen.nl

Ons werkgebied

De showroom is gevestigd in Maassluis. Ons werkgebied beslaat een ruime omgeving. Zo hebben wij klanten in o.a. Maassluis, Nieuwe Tuinen, Rotterdam, Den Haag, Delft, Maasdijk, Naaldwijk, Vlaardingen, Barendrecht, Dordrecht, Leidschendam, Poeldijk, Rhoon en Berkel en Rodenrijs

Vacature Adviseur / Verkoper

Ben je ook werken op koopzondagen, in de avond en op feestdagen zat? Bekijk dan onze vacature.