Binnenverbouwingen in Maasdijk, Hoek van Holland, Monster & Westerlee

Staat er bij u een verbouwing of binnenverbouwing op de planning? Het professionele team van Multi Keuken en Bad helpt en denkt graag mee

Ook voor u een passende oplossing!

Wij verzorgen uw verbouwing van A tot Z!

Benieuwd of wij u kunnen helpen met uw binnenverbouwing, keuken, badkamer, stalen deuren, pvc vloer, etc.?

Neem direct contact op om een afspraak te maken! 

Ook als het gaat om binnenverbouwingen in Maasdijk, Hoek van Holland, Monster en Westerlee bent u bij Multi Keuken & Bad aan het juiste adres. Zoals de naam doet vermoeden zijn wij de specialist als het gaat om keukens en badkamers. Aangezien het nog wel eens voorkomt dat een nieuwe keuken of badkamer onderdeel is van een verbouwing verzorgen wij dat ook. Bij Multi Keuken & Bad geven we u dan ook vanzelfsprekend de mogelijkheid voor binnen verbouwingen in de hele regio Maasdijk, Hoek van Holland, Monster en Westerlee. Als het gaat om binnen verbouwingen bieden wij u op alle vlakken meerwaarde, qua materialen, vakkennis, mankracht en ideeën. Een totale dienstverlening die verder gaat dan alleen uw keuken en/of badkamer. Wat uw wensen ook zijn op het gebied van binnenverbouwingen in de buurt van Maasdijk, Hoek van Holland, Monster en Westerlee, wij maken het mogelijk voor u!

Wat zijn uw wensen als het gaat om binnenverbouwingen in Maasdijk, Hoek van Holland, Monster & Westerlee?

Wij bieden u zeer veel mogelijkheden. Of het nu gaat om een nieuwe badkamer of keuken, of bijvoorbeeld om de aanleg van PVC vloeren of mooie schuifdeurkasten op maat, u kunt bij ons terecht. Als het gaat om binnen verbouwingen in de buurt van Maasdijk, Hoek van Holland, Monster en Westerlee kan ons ervaren en vakkundige team alle benodigde klussen voor u uitvoeren. Dit betekent dat wij al uw wensen tot werkelijkheid kunnen maken. Ook de binnenverbouwingen zijn bij ons onderhevig aan gunstige voorwaarden en duidelijke afspraken. Wij bieden een service die gericht is op blijvende tevredenheid. Zo hanteren wij bij binnenverbouwingen in Maasdijk, Hoek van Holland, Monster en Westerlee altijd vaste prijzen. Op deze manier komt u bij ons geen verrassingen tegen.

Wat zijn uw wensen?

Wij zijn de partner voor uw binnenverbouwingen in de gehele regio Maasdijk, Hoek van Holland, Monster en Westerlee. Ook als het gaat om advies bent u bij ons meer dan welkom. Kom dan langs in onze 900 m2 showroom. Hier staat altijd iemand voor u klaar om uw mogelijkheden en ideeën te bespreken. Uiteraard onder het genot van een kop koffie of thee natuurlijk.

Als het gaat om binnenverbouwingen Maasdijk, Hoek van Holland, Monster en Westerlee kunt u altijd aanspraak maken op het professionele, betrouwbare en snel werkende team van Multi Keuken & Bad.

Een zeer grote klus die op de afgesproken tijd geheel spic en span opgeleverd is. We werden zeer goed en deskundig geadviseerd met inachtneming van onze eigen ideeën.
M. Plaat
Maassluis

Wat hebben wij zoal opgeleverd?

Adviesgesprek op maat

Maak direct een afspraak

Benieuwd of wij u kunnen helpen met uw binnenverbouwing, keuken, badkamer, stalen deuren, pvc vloer, etc.?

Neem direct contact op om een afspraak te maken! 

Openingstijden
Dinsdag t/m Vrijdag – 9:00 uur – 17:00 uur
Zaterdag – 9:00 uur – 16:30 uur
Zon- & feestdagen – Gesloten

Multi Keuken & Bad
Elektraweg 7
3144CB Maassluis

T: 010 592 24 11
F: 010 592 26 02
E: info@multikeukenenbad.nl

 

Neem ook een kijkje op onze andere sites: binnenverbouwingen.nl en kantorenverbouwen.nl

Ons werkgebied

De showroom is gevestigd in Maassluis. Ons werkgebied beslaat een ruime omgeving. Zo hebben wij klanten in o.a. Maassluis, Nieuwe Tuinen, Rotterdam, Den Haag, Delft, Maasdijk, Naaldwijk, Vlaardingen, Barendrecht, Dordrecht, Leidschendam, Poeldijk, Rhoon en Berkel en Rodenrijs