Binnenverbouwingen Rotterdam, Vlaardingen, Maasland en Schiedam

Staat er bij u een verbouwing of binnenverbouwing op de planning? Het professionele team van Multi Keuken en Bad helpt en denkt graag mee

Ook voor u een passende oplossing!

Wij verzorgen uw verbouwing van A tot Z!

Benieuwd of wij u kunnen helpen met uw binnenverbouwing, keuken, badkamer, stalen deuren, pvc vloer, etc.?

Neem direct contact op om een afspraak te maken! 

U gebruikt natuurlijk graag de mooiste producten wanneer u bezig bent met uw (binnen)verbouwingen in Rotterdam, Vlaardingen, Maasland of Schiedam. Fraaie keukens, badkamers, meubelen, sanitair en raamdecoratie maken uw huis af. Ten minste, als u deze op de juiste manier laat installeren: kaarsrecht, naadloos, en zonder schade of bijkomende kosten. MULTI Keuken & Bad doet dit al 12 jaar dagelijks in Rotterdam, Vlaardingen, Maasland en Schiedam. Dit merkt u, aan de voordelige prijzen, professioneel service en de snelheid van uw buiten- of binnenverbouwing(en).

Gespecialiseerd in alle soorten (binnen)verbouwingen

Multi Keuken en Bad is een van de grootste specialisten in de omgeving van Rotterdam, Vlaardingen, Maasland en Schiedam. Hier werken gekwalificeerde, ervaren installateurs en monteurs, die volledig toegerust zijn op alle benodigde werkzaamheden die horen bij (binnen)verbouwingen. Zij leveren perfectie tijdens schilderswerkzaamheden, stukadoorswerkzaamheden, of bijvoorbeeld het installeren van badkamers, vloerverwarming en keukens. Dat is de MULTI-service waarmee Multi Keuken en Bad groot is geworden in zowel Rotterdam als Vlaardingen, Maasland en Schiedam.

Unieke offerte (binnen)verbouwingen

Bij Multi Keuken en Bad houden wij net als u van duidelijke, eerlijke offertes. Hierin moet u snel en gemakkelijk kunnen zien met welke werkzaamheden en kosten u te maken zult krijgen. Deze liggen bij ons vast, zodat u van te voren zekerheid heeft. Het zal u dan opvallen dat onze hulp bij uw (binnen)verbouwingen niet alleen onmisbaar is, maar tevens zeer goedkoop. Of het nu gaat om de installatie van elektra en verwarmingen, of om ons loodgieterswerk, timmerwerk, stukadoorswerk, tegelwerk en zelfs de hiervoor gebruikte materialen.

Meer informatie over onze (binnen)verbouwingen?

Wilt u meer weten over onze (binnen)verbouwingen? Neem dan nu contact met ons op, of laat een vrijblijvende offerte opstellen. Dit doen wij als u het wenst zelfs bij u aan huis. Of u nu bent gevestigd in Rotterdam, Vlaardingen, Maasland of Schiedam.
Een zeer grote klus die op de afgesproken tijd geheel spic en span opgeleverd is. We werden zeer goed en deskundig geadviseerd met inachtneming van onze eigen ideeën.
M. Plaat
Maassluis

Wat hebben wij zoal opgeleverd?

Adviesgesprek op maat

Maak direct een afspraak

Benieuwd of wij u kunnen helpen met uw binnenverbouwing, keuken, badkamer, stalen deuren, pvc vloer, etc.?

Neem direct contact op om een afspraak te maken! 

Openingstijden
Dinsdag t/m Vrijdag – 9:00 uur – 17:00 uur
Zaterdag – 9:00 uur – 16:30 uur
Zon- & feestdagen – Gesloten

Multi Keuken & Bad
Elektraweg 7
3144CB Maassluis

T: 010 592 24 11
F: 010 592 26 02
E: info@multikeukenenbad.nl

 

Neem ook een kijkje op onze andere sites: binnenverbouwingen.nl en kantorenverbouwen.nl

Ons werkgebied

De showroom is gevestigd in Maassluis. Ons werkgebied beslaat een ruime omgeving. Zo hebben wij klanten in o.a. Maassluis, Nieuwe Tuinen, Rotterdam, Den Haag, Delft, Maasdijk, Naaldwijk, Vlaardingen, Barendrecht, Dordrecht, Leidschendam, Poeldijk, Rhoon en Berkel en Rodenrijs