Binnenverbouwingen Rhoon, Oud-Beijerland, Poortugaal

Staat er bij u een verbouwing of binnenverbouwing op de planning? Het professionele team van Multi Keuken en Bad helpt en denkt graag mee

Ook voor u een passende oplossing!

Wij verzorgen uw verbouwing van A tot Z!

Benieuwd of wij u kunnen helpen met uw binnenverbouwing, keuken, badkamer, stalen deuren, pvc vloer, etc.?

Neem direct contact op om een afspraak te maken! 

Dé specialist in binnenverbouwingen van Rhoon, Oud-Beijerland en Poortugaal? Dat is al minimaal 15 jaar MultiKeuken en Bad. Waarbij ‘Multi’ staat voor veelzijdig, én multi-kwaliteit! Niet voor niets: bij ons werken de beste specialisten in hun vakgebied. Daarnaast leveren wij producten van de hoogste kwaliteit, wat u ook nodig heeft voor binnenverbouwingen. Bezoek onze showroom, of vraag om het deskundige advies van onze ervaren adviseurs! Neem hiervoor nu contact met ons op.

Wat voor diensten in o.a. Rhoon, Oud-Beijerland en Poortugaal?

Wij voeren alle nodige werkzaamheden uit voor binnenverbouwingen. Hierbij kunt u denken aan de installatie en bouw van badkamers, keukens, stalen deuren, inloopkastdeuren, leidingen, elektra en vloeren. Uiteraard hoort daar ook tegelzetten bij. Eveneens behoren schilderwerk, sauzen en sloopwerk tot onze diensten voor binnenverbouwingen. Dit werk voeren wij professioneel uit op maat, met de beste vaklui van Rhoon, Oud-Beijerland en Poortugaal.

Wat voor producten?

Wat u ook nodig heeft voor uw binnenverbouwing(en), u kunt alles direct en voordelig bij ons aanschaffen. Denk aan baden, toiletten, badkamermeubels, spiegels, kranen, keukenapparatuur, radiatoren, tegels, deuren, pvc-vloeren en nog veel meer. Graag geven wij u advies over deze en andere producten. Hiervoor bent u van harte welkom in onze showroom in Maassluis. Hier staan onze adviseurs u bij met deskundig advies over uw specifieke binnenverbouwing(en). U bereikt onze showroom snel vanuit Rhoon, Oud-Beijerland en Poortugaal!

Speciale service voor binnenverbouwingen

Om het besteresultaat in Rhoon, Oud-Beijerland en Poortugaal te leveren, bieden wij een speciale service. Wij komen bij u langs voor persoonlijk advies, en meten meteen in voor uw binnenverbouwing(en). Zo weet u zeker dat straks alles perfect past en aansluit; niet alleen wat betreft de maten, maar ook de kleuren en afwerkingen. Het resultaat is dan zowel duurzaam als prachtig. Vele klanten gingen u al voor.

Extra garantie

Binnenverbouwingen zijn vaak ingrijpend. Zo gebeuren er grote veranderingen aan uw vloeren, muren, plafonds, sanitair, (inbouw)meubelen, apparatuur en elektra. Een hele investering. Hierbij wilt u de hoogste kwaliteit krijgen, maar wilt u tegelijkertijd binnen het budget blijven. MultiKeuken en Bad maakt dit mogelijk. Dit dankzij jarenlange ervaring, echte specialisten, en een breed productenaanbod. Zo heeft u genoeg keuze en haalt u het beste in huis. Wij geven dan ook garanties ver voorbij de standaard productgaranties. Zoekt u zekerheid en kwaliteit? Kies dan voor de specialist in binnenverbouwingen: MultiKeuken en Bad!

Een zeer grote klus die op de afgesproken tijd geheel spic en span opgeleverd is. We werden zeer goed en deskundig geadviseerd met inachtneming van onze eigen ideeën.
M. Plaat
Maassluis

Wat hebben wij zoal opgeleverd?

Adviesgesprek op maat

Maak direct een afspraak

Benieuwd of wij u kunnen helpen met uw binnenverbouwing, keuken, badkamer, stalen deuren, pvc vloer, etc.?

Neem direct contact op om een afspraak te maken! 

Openingstijden
Dinsdag t/m Vrijdag – 9:00 uur – 17:00 uur
Zaterdag – 9:00 uur – 16:30 uur
Zon- & feestdagen – Gesloten

Multi Keuken & Bad
Elektraweg 7
3144CB Maassluis

T: 010 592 24 11
F: 010 592 26 02
E: info@multikeukenenbad.nl

 

Neem ook een kijkje op onze andere sites: binnenverbouwingen.nl en kantorenverbouwen.nl

Ons werkgebied

De showroom is gevestigd in Maassluis. Ons werkgebied beslaat een ruime omgeving. Zo hebben wij klanten in o.a. Maassluis, Nieuwe Tuinen, Rotterdam, Den Haag, Delft, Maasdijk, Naaldwijk, Vlaardingen, Barendrecht, Dordrecht, Leidschendam, Poeldijk, Rhoon en Berkel en Rodenrijs